KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
25.9.13 07:19

@mismiss a kdy jsi mela ket? Me nic neboli ani nic necitim, jen obcas vecer nejake tahani, ale to je vse…radsi na zo uz nebufu myslet;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.13 10:47

Holky vy uz jste po ketu? drzim palce moc! A fakt netestujte, pokud tam je slaba carka, tak je to pak sileny stres a nejistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 11:20

@MR neboj radsi si zakazu testovat uplne ;) muzu se zeptat u prvniho ivf jsi mela vysetrena embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.13 14:04

Nemela, pgd mi nedelali, genetika vysla dobre, tak to sada nechapu, proc se nedari. drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.13 14:30
@Vrk píše:
@mismiss a kdy jsi mela ket? Me nic neboli ani nic necitim, jen obcas vecer nejake tahani, ale to je vse…radsi na zo uz nebufu myslet;).

KET byl v patek.ted jsem si byla pro recept a zjistila jsem, ze vesele beru ultros 3×2 misto 2×2.takze to brisko asi boki z toho. doufam, ze jsem nic nepohnojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 16:19

@mismiss taky mam brst 2×2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.13 17:05

No já nakonec nevydržela a pro sychr volala do Arlety a mám opravdu brát 3×2. Kvůli tomu, jak mi nikdy nerostla sliznice. Takže pokračuju v zavedeném a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 22:15

@mismiss tak to je dobre a kolik jsi mela mm pred ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.13 22:19
@Vrk píše:
@mismiss tak to je dobre a kolik jsi mela mm pred ket?

tentokrát super - od 6,8-7,2mm. v jednom místě až 7,6mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 22:20

@mismiss tak super, ja stim mivam taky problem a vyskocila na 7,4mm:) a beres estrofem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 22:23

@mismiss a muzu se zeptat co je u tebe za problem? Proc jsi sla na ivf? Ja mam pco a anovulaky plus nemenstruuji bez utrogestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.13 23:02
@Vrk píše:
@mismiss a muzu se zeptat co je u tebe za problem? Proc jsi sla na ivf? Ja mam pco a anovulaky plus nemenstruuji bez utrogestanu

beru i estrofem.
Nevím, kde je problém. Mám desetiletou cácorku přirozeně..ale s jiným chlapem. Paradoxně nynější je naprosto zdráv. Dr se domnívá, že to může být tou sliznicí. Kačka se narodila 24tt a měli co dělat, aby zachránili nás obě, takže když mi neodešla placenta, tak ji vyškrabávali a tím možná porušili sliznici.
Teď uvidíme, jak to půjde dál..
To víš, že bych byla přešťastná, kdyby příští pátek dr zahlásil, že jsou testy pozitivní..moc v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.9.13 23:29

@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecna ;) to bych testovala 3den po tobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.9.13 10:32
@Vrk píše:
@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecna ;) to bych testovala 3den po tobe ;)

Pokud to vydržím, tak testovat nebudu. mozna pred kontrolou u dr, abych pripadne zklamani zvladla doma a nebulila pred dr. Uvidime jak zvladnu odolávat testum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.9.13 10:33
@Vrk píše:
@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecna ;) to bych testovala 3den po tobe ;)

Pokud to vydržím, tak testovat nebudu. mozna pred kontrolou u dr, abych pripadne zklamani zvladla doma a nebulila pred dr. Uvidime jak zvladnu odolávat testum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí