Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mismiss a kdy jsi mela ket? Me nic neboli ani nic necitim, jen obcas vecer nejake tahani, ale to je vse…radsi na zo uz nebufu myslet;).
Holky vy uz jste po ketu? drzim palce moc! A fakt netestujte, pokud tam je slaba carka, tak je to pak sileny stres a nejistota
@MR neboj radsi si zakazu testovat uplne
muzu se zeptat u prvniho ivf jsi mela vysetrena embryjka?
Nemela, pgd mi nedelali, genetika vysla dobre, tak to sada nechapu, proc se nedari. drzim palce
@Vrk píše:
@mismiss a kdy jsi mela ket? Me nic neboli ani nic necitim, jen obcas vecer nejake tahani, ale to je vse…radsi na zo uz nebufu myslet;).
KET byl v patek.ted jsem si byla pro recept a zjistila jsem, ze vesele beru ultros 3×2 misto 2×2.takze to brisko asi boki z toho. doufam, ze jsem nic nepohnojila.
No já nakonec nevydržela a pro sychr volala do Arlety a mám opravdu brát 3×2. Kvůli tomu, jak mi nikdy nerostla sliznice. Takže pokračuju v zavedeném a uvidíme ![]()
@Vrk píše:
@mismiss tak to je dobre a kolik jsi mela mm pred ket?
tentokrát super - od 6,8-7,2mm. v jednom místě až 7,6mm
@mismiss tak super, ja stim mivam taky problem a vyskocila na 7,4mm:) a beres estrofem?
@mismiss a muzu se zeptat co je u tebe za problem? Proc jsi sla na ivf? Ja mam pco a anovulaky plus nemenstruuji bez utrogestanu
@Vrk píše:
@mismiss a muzu se zeptat co je u tebe za problem? Proc jsi sla na ivf? Ja mam pco a anovulaky plus nemenstruuji bez utrogestanu
beru i estrofem.
Nevím, kde je problém. Mám desetiletou cácorku přirozeně..ale s jiným chlapem. Paradoxně nynější je naprosto zdráv. Dr se domnívá, že to může být tou sliznicí. Kačka se narodila 24tt a měli co dělat, aby zachránili nás obě, takže když mi neodešla placenta, tak ji vyškrabávali a tím možná porušili sliznici.
Teď uvidíme, jak to půjde dál..
To víš, že bych byla přešťastná, kdyby příští pátek dr zahlásil, že jsou testy pozitivní..moc v to doufám.
@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecna
to bych testovala 3den po tobe ![]()
@Vrk píše:
@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecnato bych testovala 3den po tobe
Pokud to vydržím, tak testovat nebudu. mozna pred kontrolou u dr, abych pripadne zklamani zvladla doma a nebulila pred dr. Uvidime jak zvladnu odolávat testum.
@Vrk píše:
@mismiss aha to se mas, ze uz jednu holcicku domamas a je super, ze vse dopadlo dobre. Ja taky doufam, ze to ted vyjde, budes testovat po 7 dnech? Tsky jsem si to tak rikala…tak uvidim jak budu statecnato bych testovala 3den po tobe
Pokud to vydržím, tak testovat nebudu. mozna pred kontrolou u dr, abych pripadne zklamani zvladla doma a nebulila pred dr. Uvidime jak zvladnu odolávat testum.