Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Euforie Ne, nic tam není. Já myslím, že se nejdříve chytlo, ale neudrželo. Proto ten slábnoucí dušík. ![]()
@Andrej29 Musí se kvůli pojišťovně. Na ivf se může 1× za 3 měsíce a já ho měla v červenci, takže mohu až zase v říjnu.
Ono i kdyby to šlo dříve, tak stejně nemám vyřízené papíry, schválenou žádost, léky doma… Ten další cyklus prostě musíme vynechat a pak už snad… ![]()
@Pawlinka určitě testni, pocity opravdu mohou klamat, já jsem toho zářným příkladem ![]()
@ajleenka aha, to jsem nevěděla.. já totiž nic nevyřizovala, dělal to CAR, vůbec nevím, jak dlouho to trvá. Je mi opravdu líto, že to tentokrát nevyšlo ![]()
@Andrej29 Nedá se nic dělat, ještě nám není přáno. Snad příště. ![]()
@Euforie jojo poprvé jsem viděla na testu ty // a teď čekám na první kontrolu, ale strašně se to vleče ![]()
@ajleenka je mi líto, že si myslíš, že to nevyšlo, ale prášky bych nevysazovala jen k vůli intuici, před tím bych si zašla na krev ať máš jistotu toho a nebo toho výsledku
![]()
@Jane29 U mně je to jistota. Jsem 11 dní po ketu, měla jsem 6-ti denní blastu, takže tady už není nad čím přemýšlet.
Na krev jdu ve čtvrtek, tak jsem už chtěla mít ms a rovnou se objednat dál.
@MR ne ne chci jen jedno prave, ja mam vsechny pekne pry…tak se bojim dvojcatek. A hlavne nechci prijit pripadne o 4pokus ivf na pojistovnu. Jako kdyz to tak vezmu klidne bych dvojcatka mrla jen bych se bala rizikoveho tehu…
@Jane29 ju
to jsme na tom stejně, ja take čekám na první kontrolu
jdu tuto středu, mel by byt vidět gestavacni váček
a Ty?
@ajleenka ach jo
broucek se neudržel ![]()
Ajleenko drzim palecky, at můžeš brzy podstoupit iui
![]()
@Euforie Bohužel.
Každopádně děkuji, budeme holt doufat dál.
@Euforie ja jdu od stredy za tyden
a mela bych byt 6+4 tak jsem zvedava co vse dr uvidi. Na stredu drzim palecky
Holky je super 5ady cist ty uspevhy co stale prevazuji nad neuspechy, verim, ze brzy budemit vsechny co si prejeme ![]()
@Jane29 taky jdu takhle na kontrolu, doufám, že to pro nás bude šťastný den
Akorát já budu o 2 týdny víc..