Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk Ale ty máš ty cykly delší, že? Mně dr. říkala 10, max. 11.
@Vrk mně sice první ET vyšel, ale v 7 týdnu byla revize, protože nám přestalo tlouct srdíčko, no a teď jsem po KETU a opět to vyšlo, tak snad to dotahneme do konce..
@ajleenka ja mam cykly 26-28d…ale u nas vzdy transferuji 19dc co jsem pochopila, no uvidime; snad konecne tento mesic ![]()
Na fotce je hodně slabá, ve skutečnosti je vidět líp, sice sl. růžová, ale je tam
, držím palce i ostatním, ať vám čárka vyleze, já bych 7 nebo osmý den neměla nejspíš žádnou
@MR To je nádhera.
Hrozně moc gratuluji, doufala jsem, že tam na tebe vykouknou.
A to bylo nervů a depkaření, co. ![]()
Já jsem negativní, ale to se vědělo, takže to už beru ok, zklamáním jsem si prošla už minulý týden.
Myslíte, že bude vadit, když vysadím Utrogestan?
@ajleenka kolikátý den jsi dneska? počkala bych do toho 13 tého a pak vysadila, mrzí mne to, naprosto vím, jak ti je, já se teď budu modlit, aby tam bylo jedno zdravé miminko, moc držím palce všem, je to opravdu hodně psychicky vyčerpávající boj, ale ty //, to je ta nej odměna
@MR Jsem 11-tý den, to už pozitivní nebude. Já si zase nechci zbytečně držet ms, ať to alespoň netrvá dlouho a můžeme bojovat dál.
Já myslím, že tam bude jedno. ![]()
Díky ![]()
@ajleenka no v jedno doufám
, tak zavolej do caru jestli už máš vysadit. Napadlo mne, udělali ti všechna vyšetření? Myslím imunologii atd? Pokud ne, zkus se na to poptat před dalším pokusem a navíc pokud máš ovulaci a nemáte tragický spg můžeš čas vyplňovat IUI, budu ti moc držet palce
![]()
@Vrk právě že ano, mrazili je po dvou a oba to zvládli, bylo mi líto jedno vyhodit, už by ho nezamrazili, ale jedno bylo prý pěkné a druhé pomalejší, tak doufám v jedno
@Vrk necháš si dát taky dva? já měla u syna také dva a chytlo se jedno, prý snad pokud je jedno horší, tak je větší šance, že se chytne jen jedno