Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pawlinka
ach jo holky, jsme nake proklete, obavam se, ze vas budu nasledovat, pac necitim vubec nic ![]()
@Pawlinka Ach jo, to je mi líto. Nechci ti dávat falešnou naději, ale třeba je skutečně ještě brzy - tak jsi mi to taky říkala, ne? ![]()
Ale je asi fakt, že se nás ta smůla nějak drží. Rozjezd tady byl moc fajn, ale ten konec nějak vázne.
A co případně dál? Plánujete to ještě zkusit.
Opravdu nevim, jsem psychicky vycerpana, ale hlavne nevim kde vzit tolik penez na dalsi pokracovani. Manzel jeste nic nevi, chce to si promluvit. Rekli jsme si pred KET, ze to bude naposledy, ale nechci…jakobych ztratila smysl zivota.Ted jen bulim a bulim, sla bych i do darovaneho embryjka a snad i nahradni matky…tolik po tom touzime ![]()
Ach jo holky, nechapu, v cem je zakopany pes
,ja pokud se nezadari, tak asi vyhledam psychologa, pac budu muset dat dusi do kupy, dneska me prepadla hrozna deprese, nejsem schopna
nic delat
@Pawlinka já vím, že je to na palici, když je ten test sněhobílej, ale přece jen, šance pořád je
Vždyť si vážně teprve osmý den. Spousta holek tady píše, že měly ducha třeba až dvanáctý den.. Ale chápu tě, cítíla bych se úplně stejně ![]()
Moc bych si přála, aby vám to s @ajleenka ještě vyšlo.
@MR že nic necítíš vůbec nic neznamená ![]()
Holky hlavu vzhuru! Ty uz uz mas jednoho kloucka doma, to je prece nejvic!!! Verim ze se zadari jen je potreba tomu nepropadat a furt na to tak nemyslet. Zamestnejte se jinak
Vcera jsem tomu zacala trosku verit, protoze mam teplotu porad kolem 37 a kdyz si zmacknu bradavku, vytece mi malinko prusvitne tekutiny…
Pavlí, ta teplota asi fakt nic neznamená, já to zkoušela měřit v červenci po IVF jsem jí měla 37,4 a měla jsem hafo „příznaků“ a pak přišlo krvácení a test /, teď jsem to zkoušela taky, jednou tam je 36,9 a podruhé třeba 37,3, myslím, že asi nic nám neřekne pravdu, jako test min. desátý den, nejlépe ještě krev, kde je to už totální jistota, šanci pořád máš, ale také ti moc rozumím, člověk pak přestává věřit, kdyby alespoň dušík tam byl
@Vrk a kdy jdeš na ketík ty?
@Pawlinka a 5 denně blastocysta? vydrž ještě, termín MS máš kdy?
@MR ja jdu ted ve stredu na kontrolni utz, tak doufam, ze bude vse ok a potom konecne ket.
@Pawlinka a beres nejaky utrogestan nebo tak? To ty teploty taky meni…