Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka taky jsem to tak chtels stim otehotnenim…to by bylo nej, ale nakonec je mi to uplne fuk. ![]()
Mne bohuzel ne, nemam hlidani, syn je protivny a testovat se desne bojim
@MR
Lehněte si spolu, pusťte si nějakou pohádku, u které víš, že vydrží a odpočívejte.
@ajleenka no bojím se, kdybych náhodou byla těhule, že to chytim, v začátku to asi není nic moc, zkrátka když se daří, tak se daří, navíc se nedostanu v týdnu vůbec nikam, měla jsem hafo plánů, Kuba měl jít do školky, no když se daří, tak se daří, zítra asi testnu, abych měla jasno
Zitra testni, uz se nemuzu dockat..ja to take zkusim, ale neverim uz.Uz premyslim o dalsim IVF…drzim palecky aspon tobe, nejake mini priznaky, nic?
@Pawlinka taky tomu u sebe moc nevěřím a ta synova nemoc mne fakt dorazila, v naprosto nevhodnou dobu, jak to tak bývá
, štěstí se nám lepí na paty, jak může
, příznaky nemam žádný, nebo aspoň myslím, mam návaly, jsem unavená a občas mne píchne v podbřišku, to ale nemusí vůbec nic znamenat, beru milion hormonů, takže to může být ovlivněno i jimi. Stejné je to i s náladou, jednou jsem optimista (to nebývá často) a pak pád dolů… Já pokud to nevyjde teď, tak se už do ničeho nehrnu, nemam na to sílu. Vysadím všechno to svinstvo (beru ještě prednison a jothyrox na štítku), domluvím se v caru, jestli mi neporadí nějakého psychologa a budu se muset dát do kupy po psychické stránce, jsem fakt labilní člověk, ta neplodnost mne opravdu srazila hodně dolů a i když se vždycky nějak oklepu, tak v hloubi duše mě rozladí každá kámoška, která si otěhotní, jakmile si usmyslí a ještě čeká holčičku, mam jednu blízkou, se kt. jsme to plánovaly společně, ona začla asi dva měsíce před mým IVF se snažit, otěhotněla hned a já dopadla jak dopadla a teď čeká holčičku a je v 5 měsíci
Holky, ale něco pro povzbuzení, tady si pročtěte příběh jedné holčiny, našla jsem to na druhé diskusi, co chodím a ta našla // tuším až 10 nebo 11 den a to má blastocystu
, testila tuším stejně jako Ajleenka do 4 dne a pořád bílo
@MR Já co mám zkušenost, tak když je Terka nemocná, tak to od ní nikdy nechytím. Mám pocit, že ta imunita maminky je tak nějak nastavená, aby se o prcka mohla postarat. Ale samozřejmě opatrně.
Zítra to určitě zkus, pro klid duše. Kolik budeš po ketu?
Tak koukám, že zítra bude testovací den, tak snad tady všechny budeme brečet radostí a ne smutkem. ![]()
Ja to prave take nechytam, ale kdyz jsem byla tehu tak jsem chytla snad kazdy bacil na kilometr daleko. navic normalne nasadim prevďtan a silny zazvor caj, to ted nejde, take snad zitra bude stastny den na test, budu 9den
Koleginky zítra budete testovat všechny tři ju? @MR @ajleenka @Pawlinka
Budu od rana koukat na diskuzi, mooooc na Vas myslím ![]()
@Euforie kéž by nám to všem vyšlo, já budu 9 den po et, ale zkusím to asi, jak se cítíš ty? máš nějaké příznaky? já pořád ok, tak se bojím, že je to v pytli, ale tak dokud nekrvácím, tak se nehroutím
@MR
určitě zítra zkus tt
, ja věřím ze se zadaří ![]()
Ja se cítím opravdu jako na houpačce, včera jsem byla plna energie ( uklízela jsem jako vztekla) a dnes jako kdyby me někdo zmlatil, všechno me boli, občas cítím ten podbrisek, jenom takové píchnuti ( není to menzes bolest)
Hladim brisko a povídam si s bojovníckem, a říkám mu „ve středu uz Té uvidím“ ![]()
Moooooc Vàm držím palecky a take přeji hodne štěstíčka //
![]()