První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
725
18.10.13 17:39

Ahoj holky no bohužel srdíčko nenašli dělali 3 ultrazvuky takže zítra ráno na revizi.Ale do měsíce až dostanu MS tak mi hned udělají KET takže aspon tak, že nemusím dlouho čekat snad to do třetice vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.10.13 17:45

@andyxxx jejda to je mi moc lito :( :hug: nechcou ti radsi udelat nejake vysetreni proc se to deje nez ti davat dalsi embryjko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.10.13 17:47

@Cracky Ne nebudou jen nějaký trombofilní mutace a nasadí prednison prý se to tak stává a po umělý je 2× větší riziko. Tak snad už mám vybráno a jednou se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
18.10.13 18:11

@andyxxx Kočko, tak to mě moc mrzí :( Tak budeme věřit, že se to zadaří příště :hug: Já to beru tak, že vše má svůj čas a prostě to tak má být. Jednoduše si říkám, že to je osud… Ale věř, že to bude dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.10.13 19:10

@andyxxx mrzí mě to, ale neboj prostě si jen dává na čas. Držím palce, aby to už brzy vyšlo na 100% :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.10.13 19:14

Já vím jen se bojím ted jít do práce mám pocit, že mě vyhodí marodím už od stimulace cca 2 měsíce a za měsíc jestli půjde na ket tak další neschopenka nevím jak to udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.10.13 19:49

@andyxxx a jak to máš se smlouvou doba určitá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
19.10.13 22:29

@andyxxx já jsem to v práci řekla na férovku, možná to je lepší - pochopili to. Zatím tam je za mě holčina ve zkušebce, takže doufám, že se IVF zadaří. Přeji moc i Tobě abys se brzy zadařilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.10.13 09:30

@andyxxx zalezi co mas za sefa. moje sefka vedela skoro od zacatku snazeni. musela sem na par zakroku, pak to ivf. vsechno pochopila, protoze si tim sama prosla. ale nevim co mas ty za nadrizeneho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
20.10.13 20:22

@andyxxx já to ze začátku šéfovi říct nechtěla vůbec (nemám k němu blízko, spíš naopak), ale vzhledem k častým absencím jsem usoudila, že nemá cenu nic si vymýšlet a na férovku jsem mu to po 1. návštěvě CAR řekla - vzal to až nečekaně skvěle. Nedělá mi naprosto žádné problémy, dokonce mi dal i velké prémie tady na toto (tím mě tedy vážně dostal). Ale já mám už jedno zaměstnání 8 nebo 9 let a marodila jsem jen jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.10.13 10:23

Tak holky, mám za sebou včerejší OPU, vymáčkli ze mě 18 vajíček :dance:

Dnes jsem volala jak to vypadá. Mluvili o morfoligii vajíček a nebyla prý nejlepší, nicméně katastrofa to také nebyla. A to nám ještě říkali včera, že morfologie spermií je 5%. Oplodnění bylo schopno 15 vajíček a nakonec se oplodnilo 12. Embriolog říkal, že je to dobrý začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
29.10.13 14:18

@Evaa.j Tak to je super, věřím, že vše dobře dopadne. Držím moc pěstičky :hug:

Já minulý čtvrtek začala se stimulací k IVF od čtvrtka beru Puregon ( 1 dávka byla 250, nyní píchám 225 j.) Včera jsem na své narozeniny dostala od doktora krásnou zprávu a to, že folíky krásně rostou :dance:. Na pravé straně jich mám 8 – největší o vel. 13mm a na levé jich je 5, takže celkem 13 folíků. Zapomněla jsem se zeptat zda co folík = to 1 vajíčko? I když někdy tam nemusí být žádné nebo? No a od včerejšího dne si píchám Orgalutran, to už je více nepříjemné, ale ačkoliv nesnáším jehly, tak to zvládám :lol:

Někdo říká, že si Orgalutran píchá do stehna? Já obojí píchám do břicha, ale střídám strany. Jen mi vždy ten Orgalutran vychází na levou část břicha, takže ráno píchám na pravé straně Puregon a večer na levé straně Orgalutran – ten trošku bolí a pálí, ale není to tak hrozné. Zítra jdu na další UTZ a když bude vše tak jak má být, tak bych mohla v sobotu podstoupit OPU a transfer během následujícího týdne. Pokud by OPU nebylo v sobotu, tak prý 4.11. v pondělí, tak jsem zvědavá. Raději bych v tu sobotu. Manžel by byl doma celý víkend, tak by si nemusel brát volno z práce. Jinak 31.10. jdu na tu Dornovu metodu, tak jsem zvědavá jaké to bude, snad se vše zadaří a já se také budu moci přidat do skupiny těhulek. Říkám si, že to bude dobré, ale vnitřně mám prostě ze všeho strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.10.13 14:33

@sikoku neboj to víš, že se zadaří. A k těm folíkům - není to tak 1 folikul = 1 vajíčko. Já měla při poslední kontrole 13 folíků a nakonec z toho bylo 18 vajíček :lol:
S těmi léky nevím, já píchala jen Puregon, postupně mi Dr. snižoval dávky.
To by bylo príma, kdyby Ti vyšlo OPU na víkend. Sice se s tím břichem potom dá žít, ale doma by to bylo lepší. Já v práci jen sedím, takže jsem si říkala, že to dám. Akorát čůrání mě ještě trápí - to je trochu bolestivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
29.10.13 14:58

@Evaa.j jéé, já mám zatím také 13 folíků :lol: Jinak já už jsem v prac. neschopnosti, takže to snad nějak zvládnu, ale my jsme ještě chtěli jít v tu sobotu se známejma na véču, ale po té narkóze a tom zákroku nevím, nevím :nevim: A kdy jdeš na transfer, máte prodlouženou kultivaci a jak dlouho? My asi budeme chtít 4 - 5 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.10.13 15:05

@sikoku zatím nevím, kdy jdeme na transfer, pořád mám volat a podle situace se rozhodne… Chci, aby to bylo co nejkvalitnější, abychom to nedělali „zbytečně“, ale mluvili jsme o prodloužené :nevim:
No pokud budeš po OPU, tak nevím - on to každý snáší jinak, ale já byla ráda, že se můžu válet na gauči. Nemluvě o tom, že do sebe musíš nalít 3 litry vody, to už pak na véču ani není místo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí