Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sikoku to je moc dobře, jen pěkně bašti bílkoviny to je po odběru důležité. ![]()
@siamka7 ahoj, to se dozvím v pondělí, ale myslím si že když to bude ok tak pátek nebo sobota.
@medmenka píše:
@siamka7 ahoj, to se dozvím v pondělí, ale myslím si že když to bude ok tak pátek nebo sobota.
aha
těšíš se, že? tentokrát výjde, uvidíš
![]()
@siamka7 těším se moc, já doufám že tentokrát to vyjde.
Koukám že tobě se zadařilo super
![]()
@medmenka píše:
@siamka7 těším se moc, já doufám že tentokrát to vyjde.
Koukám že tobě se zadařilo super![]()
@siamka7 no tak to je krásný takhle na poprvé
![]()
jéé kéžby jsi měla pravdu a povedlo se. ![]()
@siamka7 píše:
hele, ty jsi dnes po ET? a co máš? morulky a kolik![]()
![]()
Jo jsem po ET, ale ani ti nevim jaké stádium to bylo.. Nikdo mi to neřekl a já se ani neptala. Při poslední domluvě přes telefon byla embria tuším osmibuněčná no a druhý den jsem šla ![]()
@Evaa.j to je dobře, že jsi na neschopence, člověk si doma aspoň odpočine, ale zase v práci to utíká více. Já si chci hodně číst a koukat na romanťáky od kámošky
Jo odpočnu si, ale zrovna před chvílí jsem říkala, že je mi to dlouhý. Tak nějak pocivě polehávám. Naštěstí vycházky jsou, takže se čověk snad neukouše
. Hlavně pořádně pij a ty bílkoviny tělu taky dodávej. Mě po OPU bolí břicho dodnes a taky je trochu zvětšené, ale nějaké větší problémy nemám, jen občas než se narovnám ze sedu, tak to bolí. Ale vše postupně ustává - bohužel pomaleji než jsem doufala. Takže hodně, hodně pít!!!
@Evaa.j píše:
Jo jsem po ET, ale ani ti nevim jaké stádium to bylo.. Nikdo mi to neřekl a já se ani neptala. Při poslední domluvě přes telefon byla embria tuším osmibuněčná no a druhý den jsem šla![]()
@Evaa.j to je dobře, že jsi na neschopence, člověk si doma aspoň odpočine, ale zase v práci to utíká více. Já si chci hodně číst a koukat na romanťáky od kámošky
Jo odpočnu si, ale zrovna před chvílí jsem říkala, že je mi to dlouhý. Tak nějak pocivě polehávám. Naštěstí vycházky jsou, takže se čověk snad neukouše. Hlavně pořádně pij a ty bílkoviny tělu taky dodávej. Mě po OPU bolí břicho dodnes a taky je trochu zvětšené, ale nějaké větší problémy nemám, jen občas než se narovnám ze sedu, tak to bolí. Ale vše postupně ustává - bohužel pomaleji než jsem doufala. Takže hodně, hodně pít!!!
jak nezeptala a neřekli? co to jsou z CARY? já tohle prostě nechápu
ta neinformovanost
hm, to budeš asi morulky
![]()
@siamka7 no víš, já ani tyhle výrazy dvakrát neznala, takže jsme se po tom fakt nepídili. To jsem načetla všechno až tady, pro mě je důležité, že embrio bylo použitelné a ještě něco zbylo do mrazáku. Mě je vlastně nakonec fuk estli je to morulka, blastocysta nebo zygota - mě to stejně moc neřekne, jsem houby co bioložka ![]()
@Evaa.j píše:
@siamka7 no víš, já ani tyhle výrazy dvakrát neznala, takže jsme se po tom fakt nepídili. To jsem načetla všechno až tady, pro mě je důležité, že embrio bylo použitelné a ještě něco zbylo do mrazáku. Mě je vlastně nakonec fuk estli je to morulka, blastocysta nebo zygota - mě to stejně moc neřekne, jsem houby co bioložka
Já bych chtěla zavést embryo po 5 dnech, takže pokud by to takto šlo, tak bych také měla morulku? Holky já už chci to pondělí. Trošku se bojím, aby mi třeba neřekli neg. zprávu. Vím, musím myslet pozitivně. Ale když to čekání je hrůza ![]()
Holky ležim si takhle v obýváku na rozkládacím gauči, manžel mi donesl večeři a co takhle nevidím na bílem prostěradle? Směrem ke mě leze malý pavouček
Manžel ho chytil a odnesl pryč, ale řekla jsem mu ať mu neublíží, to by přineslo smůlu. Já ho už viděla včera, ale utekl, takže se dnes na mě přišel podívat. Asi mi hrabe, ale potěšilo mě to ![]()
@sikoku pavouček znamená štěstí
, neboj se - určitě bude dostatek embrijek. Volala jsi dneska jak to s nimi vypadá? Nevím jak v jiných CAR, ale my volali od OPU každý den, ale to asi bude všude stejné. Embrija asi víkend rozlišovat nebudou ![]()
Neboj čekání uteče, ani se nenaděješ a zas tam budeš ležet a čekat na ET.
Co bříško, nebolí moc?