Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila no jo na testík je fakt brzo, to se ještě Pepina ani nemohla zabydlet ![]()
@Evaa.j hh no proč ne.-)) se zakousla hned jak zjistila že je u maminky a ted si brousí drápky aby jí to náhodou neujelo hhh
a třeba se ti tam i dvojí hh.-))
@katkalaila neděs mě, to už taky manžel nadhodil, bojim, bojim ![]()
@katkalaila jj, utrouš beru, teď jsem si dala 2 tbl. a cítím se jak zfetlá
Jinak břicho trošku ustává, tak jsem ráda. Já ráno totiž uklízela, měla jsem se na to vybodnout ![]()
@Evaa.j já budu testovat den před odběrem, abych byla připravena na výsledek z krve, dříve fakt ne! Jaký den jsi po ET. Omlouvám se, vím, že jsem se už ptala, ale jsem hlava děravá a pod kupou prášků ![]()
@Evaa.j hh co že si tam brousí drápky a nebo že se klonuje hhhh
![]()
@sikoku teprve 3 dny
, bylo to 2.11.
@katkalaila bojim, že bude dvojmo ![]()
@sikoku no tak to si na sebe dávej větší pozor
a na uklid se vyprdni,,, manžel to určitě rád udělá hhhhh jj utroš ten je super,, mě se po něm chtělo taaak spát že jsem jen zývala a polykala všechny kolem sebe hhh
@Evaa.j hhhh ale to je přece super ne hned dvě.-)))to u nás je to více než přání a proto jdeme do dvou kuliček hhhh
tak uvidíme jak to dopadne.-)) hlavně aby bylo co dávat,, ![]()
@katkalaila když já nevim jestli zvládnu to jedno, mám z toho trochu strach… No nakonec by mi stejně nic jiného nezbylo ![]()
A Utroš, když jsem polykala, to mi bylo pane fajn ![]()
@katkalaila já když se podívám do zrcadla na své oči, tak si připadám jak feťák, ale mám to tak vždy hoďku a pouze po odpolední dávce, ranní tolik nevnímám, odpoledne děs a večerní zaspím
paráda!!!
Ospalá jsem taky. Jdu se natáhnout. To je mazec tyto stavy ![]()
@Evaa.j hh to víš že by jsi to zvládla.-))) no jak píšeš nic jiného by ti nezbylo hh
A vy ten utroš polykáte??? já měla na zavádění.-)) ale taky paráda honit je po hajzlíku atd atd.-)))
@katkalaila já mám polykat, kvůli čistotě v v pochvě před ET a po ET můžu zavádět. Musím se natáhnout, jsenm KO
@sikoku fakt,, tak teda mě řekli před et že zavádět to jsou paka se na to musím příště zeptat,, je budu tak dlouho otravovat dotazama až mi daj zákaz vstupu.-))
jj jdi si hajnout a odpočívej pa pa ![]()
Já Utroš polykala, když jsem chodila do práce a nebyla možnost 15 minut poležet… Jinak to zavádění je prý učinnější a protože zavádím jen doma honění na WC jsem byla ušetřena
![]()
A před ET mi doporučila polknout, ale říkala jen večer a před (samozřejmě i ráno v den ET
)