Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka no jasně to chápu já jsem u apolináře a taky jsem říkala že tam nehledám manžela ani kamarádku hlavně aby mi pomohli tak nějaké ty kyselé ksichtíky přežiju.-)) však já umím být taky jak osina když na to příjde hhhh
Ahoj holky, včera jsem začala nepatrně špinit, dnes ráno to maličko zesílilo a teď dopoledne se objevilo slabé krvácení ![]()
Ořvala jsem to, moc mě to mrzí a nevím jak si užiju den - sakra, zrovna, když tam tak krásně svítí sluníčko
.
Hrozně mě se. e, že nevím důvod
, abych s tím něco mohla udělat.
@Evaa.j a myslíš, že to je opravdu MS? Mě říkali, že špinění může po ET být. Prý jedna paní špinila po ET celé 3měs. Zkoušela jsi dělat TT a kdy máš jít na krev? Moc mě to mrzí, ale ještě bych neházela flintu do žita. Konečný verdikt je přeci většinou po odběrech, ale nevím jak hodně špiníš… Drž se ![]()
@sikoku no teď už to bylo přímo slabé krvácení…
Včera jsem si ještě říkala, že je to ok, ale teď už jsem bez nálady a ztratila jsem naději (sice někde vzadu pořád doufám, ale už moc nevěřím)..
Test jsem si nedělala, uvidím jak se to do zítra rozjede a to už bude vše jasné.
Kontrolu mám v pátek, přemýšlím, zda tam zítra nezavolám jak se věci mají, abychom domluvili další postup. Vůbec nevím jak se postupuje při KET
. Mám neschopenku, tak si říkám jestli začnu normálně chodit do práce… No nevím…
A co Ty? Vše v pořádku? Koukej na sebe být opatrná, ať alespoň někdo rozdává naději ![]()
@Evaa.j Tak to mě moc mrzí
určitě bych tam zítra zavolala a optala se na další postup. Třeba Tě pozvou na kontrolu dříve. Já vůbec netuším, jak to v tomto případě chodí
Buď ráda, že máte aspoň na mrazáčku, to my nemáme nic
Já se cítím docela dobře, do včerejška jsem měla takové menší tlaky v podbřišku a dnes nic. Jen mě 2× píchlo u pravého vaječníku, ale to se možná moc pozoruji
Jinak včera mě pálela žáha, tak jsem večer vypila sklenici mléka ( jelikož mám i zácpu
) a po tom všem jídle a mléku mě zase večer chytl žlučník, takže paráda
Dnes už se cítím dobře. Po obědě se jdeme s manželem na chvíli projít do lesa s hafanem. Dnes jsem 4 den po ET, takže snad už v pohodě. To už by měla být naše blastocystička zavrtaná. Doufám, že ve mě pořád ještě je. Také mám takové pochybné myšlenky, ale teď už to stejně neovlivním a nezbyde mi nic jiného než čekat! Drž se ![]()
@sikoku Díky kočko, taky se drž a chci jen dobré zprávy ![]()
Já tam zítra cinknu a podám zprávy jak budeme pokračovat ![]()
@Evaa.j tak se opatruj a drž se. Jednou se nám jistě všem zadaří, musí… ![]()
Zítra dej vědět ![]()
@Evaa.j Nezbyva nez doufat, drzim moc palecky!!! A i kdyby, tak mas jeste snehulacky! A at mi nikdo nerika, ze z takove urody nebude krasne miminko. treba si jen na to zdrave musis jeste chvilicku pockat. a zdrave miminko chceme vsechny. muzu se Te zeptat jak ses citila po opu? me taky strasi s HSS
Drz se!
Holky at nam to valeni se doma trochu utece, posilam par kosmetickych vychytavek:
1. domaci telovy peeling ( do teloveho kremu dame 4 lzicky kavy turka, nedavejte logr, ale normalni cerstvou, at peeling vice voni. Po sprse rozetrit po celem tele, obliceji,.vynechat krk a dekolt. Hned umyt. Kuze bude krasne jemna.)
2. vlasova kura pro brunety: 1 vejce, 3 polevkove lzice oliv. oleje, citronovou stavu, 2 velke lzice kakaa a stejne rozpustne kavy. vse vyslehat metlickou. Umyjeme vlasy, dame kuru na mokre vlasy, snazime se vymackat vlasy, at nam kakao netece z vlasu ven, dost to barvi. vlasy dame pod igelit (pytel do kose) a zabalime na hodinu do rucniku. pokud vyteka kura z pod rucniku, namackejte vsude pod rucnik toal. papir, vsakne tekutinu a nebudete mit spinave triko. po hodine umyjeme. vlasy voni jako cokolada a maji barevny nadech.
3. levny a nejlepsi nocni krem: kupte si v lekarne vazelinu, pro kosmeticke ucely, nebo je tam napsane na oblicej. stoji kolem 40 Kc a vyhladi krasne plet. neni ani moc mastna,:budete prekvapene. jen nepotirat vicka, tem mym sexto moc nelibi.
tak holky, trochu se rozmazlete za par korun a aspon to cekani trochu utece ![]()
I. renka teda to jsou mi vychytávky. Ta vlasová kůra zní dobře ![]()
@i.irenka díky jsi hodná.
Po OPU mě celkem dlouho bolelo břicho (byla jsem i lehce nafouknutá) a měla jsem ještě asi týden problém s chozením na malou, vždy to bylo bolestivé… Chodila jsem často na záchod - i v noci, protože když jsem se snažila ještě vydržet tak to pak bylo horší. No ale pomalu se to urovnávalo… Sice jsem ty problémy měla ještě pár dní po ET, ale teď je již vše v normálu. Dr. říkal, že pokud mě to nějak výrazně neomezuje, je to ok… A já docela fungovala, sice jsem chodila velmi pomalu, ale jinak nic co by se vydržet nedalo…
Ahoj holky, neco noveho? ja jdu zitra na kontrolu jak na me funguje stimulace. jsem zvedava jestli uz uvidi kolik foliku mam a co me ceka dal.
drzte se holky!
@Evaa.j Ahojky, tak jak jste se domluvily na dalším postupu? Já už bych nejraději testovala, ale ještě musím vydržet ![]()