První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
5.11.13 10:52

@sikoku teprve čekám příští týden by měla přijít ms a pak začnu stimulovat ale mám rozpis na 3× denně fostimon a 7 den orgalutran jednu injekci a i utz,, tak jsem zvědaví jak to dopadne,, prý by na krátký protokol měla být větší odezva,,, ale koukám že každý to máme napsané úplně jinak,,, tak jsem z toho nesvá,,, hh
no prostě normální stav,,, už zase mám pocit že mi něco zanedbali hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.11.13 11:14

@katkalaila ale prdlajs, holt každá to máme jinak. Jsme individuální, nemůžeme to mít všichni stejné ( jak léčbu, tak počet vajíček ) Já jsem ráda za to, co mám a modlím se, aby se chytlo to pravé emryjko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 11:16

@sikoku jj já vím,, že jsem každá jiná,, ale znáš to člověk by to tak chtěl že ho to znejistí,,,
to víš taky ti přeji aby to dopadlo vše v pořádku,, a kulička u tebe zůstala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.11.13 11:49

@katkalaila Děkuji, však ono nám to dopadne dobře oběma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 12:03

@sikoku :hug: děkuju ti :hug: moc nám to všem přeju,, a doufám, že se na vánoce všehcny budeme moc podělit o fotečky fazolek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.11.13 12:04

@katkalaila to by byl pro všechny z nás ten nejhezčí dáreček pod stromečkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 12:39

@sikoku vid.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.11.13 14:42

Mě dnes nějak bolí spodek v okolí vaječníků a tlačí mě děloha. Tak si říkám, zda to může být po OPU? I když OPU jsem podstoupila v sobotu a takový pocit jsem neměla, tak snad vše bude ok a zítra mi bude líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 14:55

@sikoku určitě to může být po,, jelikož já měla taky pak bolesti jako při ovu,, asi ještě něco málo doznívalo.-)
určitě je to v pořádku ale pokud by jsi měla nějaké podezření tak radši volej k dr,,, at se zbytečně nestresuješ.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.11.13 14:57

@katkalaila není to tak hrozné spíše se cítím jako před MS, ale ta snad nemůže dorazit, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 15:01

@sikoku bereš utorgestan?? a podle mě ms určitě nedojde,,, musí ti to přece pohlídat v caru když jsi před et ne,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
5.11.13 17:10

Holky díky, já se cítím nikterak jinak než jindy :nevim:. Občas mě píchne v břiše, ale to také není nic zvláštního… Ještě je hrozně brzy na nějáké závěry, ale věříme a hrozně si přejeme, aby to dopadlo.
A kdyby nám to pod stromeček dopadlo všem, tak to by bylo tááák nádherný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 17:16

@Evaa.j vid takyv jsem už říkala že by to byl super dárek pod stromeček.-)))
ano je ještě brzo,, určitě se nestresuj že nemáš žádné příznaky atd,,,
ale určitě se ti za pár dni objeví krásné dvě dálnice :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
5.11.13 17:19

@katkalaila stres, já??? Pchééé :lol: :lol: :lol: :lol:
Jasně, že tam budou :lol:. Zrovna jsem se ptala manžela, jestli zkusíme před krví test, abychom byli připraveni - on říká jo. Já pořád nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 17:22

@Evaa.j hhh tak to jsem ráda,, protože já se snažím být v klidu a nakonec se po… strachy.-)))
test schvaluji,, ale nespěchej te na něj at nemáte zkreslený výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital