První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
5.11.13 18:40

@Evaa.j aha já to pochopila jako že máš celou dobu polykat :roll: :oops: hh no nic jsem trdlo
no hele popravdě zavedu a jdu do práce,, takže bych někde ležela na to čas taky nemám a v práci už vůbec ne hhh to by naši zákazníci asi koukali kdybych tam sebou šlehla a na sebe dala ceduli 15 min přestávka hhhhh
já budu doma hned od opu,,, takže je mi to jedno,, uvidíme jak to bude v práci,, takhle př :oops: d vánoci to bude pro ně asi šok,,,
ale co nebudu čekat na jejich svolení tohle je moje osobní věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 18:45

Jaj holky mrkněte na tohle.-))

http://www.info.sk/…m-internetu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
6.11.13 13:15

Holky zalívám si kytky a najednou telefon z Pronatalu - hrozně jsem se lekla! Ale vše je v pořádku :dance:. Volala mi vrchní sestra, že mám s sebou zítra vzít smlouvy ohledně mražení embryek, ale my už jsme je podepisovali před OPU, tak asi kvůli kontrole, prý se o mražení rozhoduje vždy před ET. Jinak kulíšci jsou v pořádku :* Tak mi spadl kámen ze srdce. Ještě mi říkala, že mám mít plnější moč. měchýř - je pak lepší viditelnost při ET. Tak snad to zvládnu, já chodím na wc každou chvíli :roll:, ale pro mimíska vše. Tak věřím, že se situace do zítřka změní pouze k lepšímu a bude co zavádět. Vrchní sestra mi řekla: To určitě bude co zavádět :lol:! Tak mě tím potěšila a trošku uklidnila :* Až budu mít mimíska v sobě, tak už budu klidnější. Pak už to bude pouze o mě a o něm, ale věřím, že se to povede!!! Všichni mi říkají, že z toho mají dobrý pocit :* Nejhorší bude to čekání na výsledek :zed:, ale snad mi to s Vámi uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.11.13 14:19

Holky ahoj. Muzu k vam? Ceka me prvni ivf ted v listopadu. Zacinam stimulivat sprejem do nosu. Zitra jdeme pro dalsi hormony. Tak strasne se to vlece a ja mam strach. Pokazde si na diskuzi prectu neco co me rozhodi a ja pak ztracim nadeji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
6.11.13 14:25

@i.irenka Ahojky, vítám Tě tu. Heleď nenech se rozhodit neg. příspěvky. Každá jsme jiná, každá reagujeme jinak a je to prostě o nás samotných. Je problém v tobě či partnerovi? My jsme zdraví relativně oba, tak netuším kde se stala chyba. Já jdu na IVF zítra, tak se modlím, aby se zadařilo :* Ty si stříkáš sprej do nosu? O tom slyším prvně, ty si nebudeš píchat injekce? Na kolik ten sprej vyjde? Hlavu vzhůru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.11.13 14:38

Sikoku: ahojky, dekuji, ze jste tady baby! Zatim si ctu vsechny vase prispevky at jsem v obraze :-)
U nas to je asi tak: ja mam poruchu srazlivosti krve, coz je taky faktor pro ne prilis jednoduche otehotneni a pritel ma slabsi spermiogram. Byl hodne nemocny takze jsme radi ze aspon nejake rybicky mame. Do car chodime v Ostrave Fertimed a mame za sebou neuspesne iui ( nekolik presneji :-(). V centru mi dali sprej do nosu Sunarel od prvniho DC. Cely ho plati zatim pojistovna. Az zitra si pujdu pro dalsi hormony - injekce. Uz ted ale redim krev injekcema, takze uz malou praxi mame. To cekani v nejistote je masakr. Na zitra drzim palecky!!! Zustavas doma na nemocenske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
6.11.13 16:00

@i.irenka Já měla 2 neúspěšná IUI, děkuji moc. Snad se nám zítra do třetice zadaří :srdce: Já už na neschopence jsem od konce září, měla jsem angínu, pak chodila na procedury se zádama, takže mi to takto rovnou prodloužili. Tak si užívám volna, poklidila jsem celý byt ( okna, záclony a takové to větší uklízení :lol: ) a teď po OPU se snažím odpočívat a po ET budu poctivě dodržovat klidový režim min. do neděle :lol: Manžel má spermio na výbornou, jen má tisíckrát zvýšenou hladinu prolaktinu. Prý se s tím u chlapa ještě nesetkali, tak neví jak to řešit 8o. Byl na mag. resonanci a výsledky má ok, dostal prášky, hladina mu klesla a nyní po vysazení jí má zase vysokou. Asi bude muset k nějakému odborníkovi, ale obvoďák neví kam ho poslat :zed:. Asi zkusíme endokrinologii, prý by to mohlo být i od štítné žlázy :think: Tak držím pěstí, ať Ti to také dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.11.13 17:02

@sikoku tak hodně štěstí zítra při ET. Pak budeme čekat spolu. To je dobře, že se kulíšci dobře vyvíjí.

@i.irenka ahoj vítej mezi námi :) Ten sprej do nosu je asi Synarel vid. Ten jsem mela taky a pak Gonal. Největší částka padla za léky. Já jsem včera byla na ET tak ted odpočívám doma. Neboj to bude v pohoděa uteče to docela rychle. Já ted měla asi týden od injekcí pauzu a dnes večer začínám s Clexanem. Už těch injekci bylo nějak dost. Pokud vše dobře dopadne tak jak má, tak co bych neudělala pro mímíska :) Já toho měla než jsem šla hodně načteno :D Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.11.13 14:40

Snowhite: jeee tak drzim palecky at se kulicka uhnizdi :-) ja dnes dostala Puregon a dalsi Fraxiparin. Kontrola pristi ctvrtek. Muzu se zeptat proc si pichas Clexan? Ze by homozygot jako ja? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
7.11.13 16:01

Holky, tak už jsem doma po ET. Mám v sobě jedno ukázkové embryo – blastocystu, prý je pěkné kvality :palec: Ostatní bohužel na doporučení embryoložky zamražené nebudou. Prý nejsou takové kvality, tudíž by při ev.KET a rozmražení nemuseli vydržet a zbytečně bychom platili ze kryokonzervaci. Takže budeme věřit, že se naše statečná blastocystička udrží a už se mě nepustí. Kvalitu mi potvrdila jak embryoložka, tak lékař i vrchní sestra, tak mám radost. Na sále jsem na obrazovce viděla naše krásné embryjko a pomocí UTZ mi ho tam zavedli. Bylo to krásně vidět a hlavně to bylo tak rychlé a ani jsem to necítila. To mě bylo více nepříjemné IUI. Pak jsem si z kozy přelezla na postel a ležela cca 20–30 min. Pak jsem si konečně mohla zajít na wc a ještě dostala pokyny po ET. Jinak mám prát stále Utrogestan a Estrofem. Utrouš už můžu zavádět popř. kombinovat, ráno polykat a pak zavádět. Nechají to prý na mě. Na kontrolní odběry jdu 22.11. v 8:00, ale výsledky prý budou až po 14 hod., jelikož ty vzorky vozí až do Prahy. Mám z toho dobrý pocit a všichni věříme, že se zadaří :* Jinak nevíte kolik hodit po ET je nejdůležitějších? Někdo říká, že hned při zavedení. Jo a dostala jsem fotečku, je tam taková malá tečka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.11.13 16:37

@sikoku tak hodně štěstí ať se pěkně zakosne a nepustí. Důležité jsou první tři dny pro uhnizdeni embrya pak už je to vše na přírodě. Tak pěkně odpočívej a hlavně mysli pozitivně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.11.13 16:47

Sikoku: juuuuu mala tecka. Hele jenom to ctu a uz bulim. Jsem fakt z toho vseho uz asi trochu vycerpana :* drzim moc palecky! Ted uz jen cekat a cekat a cekat. ja dnes dostala Puregon a Fraxiparin a upozorneni at hooodne piju pac mam cysty na vajecnikach a hrozi u me hyperstymulacni syndrom. cetla jsem tu celkem hrozne pribehy a rvala jsem u toho jak zelva. budu jen doufat ze tech 30 vajicek nabo kolik jich muze byt budou dobre kvality. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.11.13 16:58

@i.irenka popravdě nevím proč si mám píchat Clexan po ET. Dr. mi nic neřekla, dočetla jsem se v letáku, že je na ředění krve. Zeptám se až tam půjdu na krev. Tobě taky hodně štěstí at se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
7.11.13 17:12

Děkuji holky, určitě Vám budu v průběhu informovat. Teď tu stejě budu pečená, vařená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
7.11.13 17:34

@sikoku tak to je krásné, škoda, že nevyšli mrazáčci, ale oni určitě nebudou potřeba. Jde z Tebe hodně optimismu a to je super - řekla bych půl úspěchu :hug:

Jen pro info, jaké jsi dostala ty pokyny? Mě sestra říkala spoustu věcí, byl u toho i manžel a oni dva se tak jako dost špičkujou, takže si s odstupem času nejsem úplně jistá, jestli si z nás tak trochu neutahovala :lol:
Nevytírat, nepředklánět se, nežehlit napařovací žehličkou, nemít sex…
Asi bych to brala ty první 3 dny, potom už asi mohu žehlit a tak nějak lehce fungovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí