První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
31.10.13 19:33
@sikoku píše:
Holky já dnes byla na té Dornově metodě, mob. kostrče přes stydkou pánevní kost teda vůbec příjemná záležitost, ale musím říct, že po všem to narovnání, odblokování se cítím skvěle :dance: Byla jsem tam 2 hod. po Dornovce následovala ještě uklidňující masáž. Jo a koupila jsem si ty vitaminy co jsem tu psala posledně New live, klíčkový olej, Ca+Mg. Nechala jsem tam se vším všudy 1800 ( 790,– Dornovka + vitaminy, ale jsou na 2,3 měs. ), ale jsem ráda že se cítím dobře jak po psychické stránce tak po fyzické. Opravdu mohu za sebe doporučit. Jinak dnes v 21 hod. píchám poslední injekci a v sobotu hurá na OPU.
Jo a na rehabilitacích jsem potkala jednu babičku, tak jsme se bavily a přišlo na téma těhotenství, tak mi říkala : pijte Kontryhelový čaj a já že ho piju a ona, že její známá potratila dvojčata, pak čekala klučíka a celé těh. pila Kontryhel, ale já někde četla, že na pití Kontryhelu v těhotenství není jednotný názor. Někdo říká ano, jiný ne, tak nevím :roll:@katkalaila jéé, tak to mám radost, že nemusíš tak dlouho čekat, super. Za chvíli tu budeme těhulky všichni :hug: Moc držím pěstí :palec: A co znamená zkratka PK, vždy to zapomenu :mrgreen: My si též necháme udělat ICSI, ty jsi ho posledně neměla?

pk-prodloužená kultivace a myslím když už jsi těhotná tak kontryhel teda nepít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
31.10.13 20:41

Pk - já to vždy zapomenu :mrgreen: Jj, mi si PK necháme též udělat ;) Já ten Kontryhel ještě proberu s lékaři. On totiž každý vrdí něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
31.10.13 20:43

@sikoku no jasně ale co já vím tak kontryhel se má pít jen před otěhu,,, a to jen do poloviny cyklu,,, tak se radši porad,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
31.10.13 20:50

@katkalaila jj, já se na to optám. Nevím, jsem z toho nějaká zmatená. Někdo si to moc chválí, někdo to nedoporučuje. Zavolám si na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
31.10.13 20:52

@sikoku já ho pila,,, ale doporučili mi jen v první polovině cyklu, že se tím krásně prokrví děloha,,, no nevím zeptej se třeba to pomáhá jen se o tom moc neví.-)))
já piju macu tak uvidíme jestli mi to pomůže hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
31.10.13 21:09

Poslední injekce v bříšku a teď děj se vůle boží :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
31.10.13 21:59

@sikoku tak to je super a jdeš na utz nebo až na opu,,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
1.11.13 07:50

@siamka7 moc blahopřeju :kytka:, hlavně ať vše probíhá v pořádku.

@sikoku taky bych se nechala narovnat, po tom celodenním sezení u PC mám pocit, že jsem taková celá neohebná, pokřivená a tak…
To se ale asi dělá jen před těhu, viď? Během ne? Uvidám jak dopadneme a zkusila bych se po tom pídit tady u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
1.11.13 08:07

@katkalaila já už jdu zítra rovnou na OPU, tak snad bude dobrá úroda :lol:. Dnes mě trošku tlačí spodek, tak nevím zda to je folíkama či po té Dornově metodě.

@Evaa.j mě říkala, že v těhotenství Dornovu metodu nedělá, jedině před či po. Ale narovnala mi co se dalo a ukázala mi i cviky, které mohu provádět pouze před ET. Jinak mě dnes začínají bolet i prsa, jsou taková citlivější. Jen se modlím, aby zítřejší úrodička byla dobrá a hlavně aby se vše dobře vyvíjelo a uchytilo!!! :andel: Jo a hlavně nesedět s nohou přes nohu, to Ti pak ve spodní části neproudí energie a blokuješ si tím bederní část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
1.11.13 09:30

@sikoku jé, tak šup nohy vedle sebe :lol:
Já jsem právě dostala informaci, že 9 embrií je dobrých, 2 jsou trochu horší a jedno je pouze šestibuněčné, takže s tímto již moc nepočítáme. Jo a co se týká prsou, tak jsem to měla úplně stejně, asi den před OPU jsem začala mít citlivé bradavky - přetrvává to doteď a začala bolet celá prsa :zed:. Můj PMS - klasika jako každý měsíc :lol:, akorát, že teď už to za PMS nepovažuji, už jsou to jistojistě těhotenské příznaky (i když těhotná budu až zíra :lol: :mrgreen: :mrgreen: )

Zítra v osm ET :dance:

Tak snad to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
1.11.13 19:22

@Evaa.j Moc gratuluji k embryjkám, určitě se dobře uchytí. Kolik si jich necháš zavést? Já pouze jedno, jsem malé a drobné postavy, tak abych nebyla ohrožená já a ani mimískové na doporučení lékaře :). Jinak zítra tedy na sebe budeme myslet, já jdu na OPU v 7:30, ale než se dostanu na sál tak bude jistě také něco kolem 8 hod. Věřím, že nám to vyjde :hug: Přeji hezký klidný večer :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.13 20:07

Holky, těm které jdete na OPU přeji pěknou úrodu a které jdete na ET, ať se embryo pěkně zavrtá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
1.11.13 20:10

@medmenka děkujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.11.13 07:52
@sikoku píše:
@Evaa.j Moc gratuluji k embryjkám, určitě se dobře uchytí. Kolik si jich necháš zavést? Já pouze jedno, jsem malé a drobné postavy, tak abych nebyla ohrožená já a ani mimískové na doporučení lékaře :). Jinak zítra tedy na sebe budeme myslet, já jdu na OPU v 7:30, ale než se dostanu na sál tak bude jistě také něco kolem 8 hod. Věřím, že nám to vyjde :hug: Přeji hezký klidný večer :*
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: myslím na tebe :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
2.11.13 13:20

Ahojky, tak už jsem po OPU doma :lol: Takže celkem bylo 12 folíků ( z toho 8 vajíček - 7 jich je zralých a to osmé ještě prý asi dnes dozraje ) Nevím, kolik vajuch jste měly vy ostatní, ale mezi mé šťastné čísla patří 7,8, takže si říkám - třeba dobré znamení :) Manžel spermio výborné, takže v pondělí po 9 hod. máme volat, jak se kulíšci vyvíjejí :* ET by pak byl příští týden, ST či ČT? Jinak jsem trošku unavená, ale celkem se cítím v pohodě. Občas mě dole píchne, ale dá se to :) Při OPU mi asi musel napíchnout nějakou cévku, takže jsem trošku více krvácela, ale pak na kontrolním UTZ bylo vše OK. Už ani nešpiním, tak jsem ráda. Mám brát Utrogestan - polykat 2-2-2 ( po ET mohu zavádět ) a beru ještě Estrofem 1-1-1 Jinak už ležím doma pod dekou a z okna jsem viděla duhu :lol: Hezký den všem :*

@siamka7 děkuji kočko :* Jak Ti je? Doufám, že už lépe. Mě už druhý den bolí trochu levá uzlina, nevím, co je na to dobré zda si mám udělat zábal či si stříknout Stopangin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí