Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sikoku píše:
Holky já dnes byla na té Dornově metodě, mob. kostrče přes stydkou pánevní kost teda vůbec příjemná záležitost, ale musím říct, že po všem to narovnání, odblokování se cítím skvěleByla jsem tam 2 hod. po Dornovce následovala ještě uklidňující masáž. Jo a koupila jsem si ty vitaminy co jsem tu psala posledně New live, klíčkový olej, Ca+Mg. Nechala jsem tam se vším všudy 1800 ( 790,– Dornovka + vitaminy, ale jsou na 2,3 měs. ), ale jsem ráda že se cítím dobře jak po psychické stránce tak po fyzické. Opravdu mohu za sebe doporučit. Jinak dnes v 21 hod. píchám poslední injekci a v sobotu hurá na OPU.
Jo a na rehabilitacích jsem potkala jednu babičku, tak jsme se bavily a přišlo na téma těhotenství, tak mi říkala : pijte Kontryhelový čaj a já že ho piju a ona, že její známá potratila dvojčata, pak čekala klučíka a celé těh. pila Kontryhel, ale já někde četla, že na pití Kontryhelu v těhotenství není jednotný názor. Někdo říká ano, jiný ne, tak nevím…@katkalaila jéé, tak to mám radost, že nemusíš tak dlouho čekat, super. Za chvíli tu budeme těhulky všichni
Moc držím pěstí
A co znamená zkratka PK, vždy to zapomenu
My si též necháme udělat ICSI, ty jsi ho posledně neměla?
pk-prodloužená kultivace a myslím když už jsi těhotná tak kontryhel teda nepít ![]()
Pk - já to vždy zapomenu
Jj, mi si PK necháme též udělat
Já ten Kontryhel ještě proberu s lékaři. On totiž každý vrdí něco jiného ![]()
@sikoku no jasně ale co já vím tak kontryhel se má pít jen před otěhu,,, a to jen do poloviny cyklu,,, tak se radši porad,,,
@katkalaila jj, já se na to optám. Nevím, jsem z toho nějaká zmatená. Někdo si to moc chválí, někdo to nedoporučuje. Zavolám si na gyndu
@sikoku já ho pila,,, ale doporučili mi jen v první polovině cyklu, že se tím krásně prokrví děloha,,, no nevím zeptej se třeba to pomáhá jen se o tom moc neví.-)))
já piju macu tak uvidíme jestli mi to pomůže hhhh
@siamka7 moc blahopřeju
, hlavně ať vše probíhá v pořádku.
@sikoku taky bych se nechala narovnat, po tom celodenním sezení u PC mám pocit, že jsem taková celá neohebná, pokřivená a tak…
To se ale asi dělá jen před těhu, viď? Během ne? Uvidám jak dopadneme a zkusila bych se po tom pídit tady u nás…
@katkalaila já už jdu zítra rovnou na OPU, tak snad bude dobrá úroda
. Dnes mě trošku tlačí spodek, tak nevím zda to je folíkama či po té Dornově metodě.
@Evaa.j mě říkala, že v těhotenství Dornovu metodu nedělá, jedině před či po. Ale narovnala mi co se dalo a ukázala mi i cviky, které mohu provádět pouze před ET. Jinak mě dnes začínají bolet i prsa, jsou taková citlivější. Jen se modlím, aby zítřejší úrodička byla dobrá a hlavně aby se vše dobře vyvíjelo a uchytilo!!!
Jo a hlavně nesedět s nohou přes nohu, to Ti pak ve spodní části neproudí energie a blokuješ si tím bederní část.
@sikoku jé, tak šup nohy vedle sebe ![]()
Já jsem právě dostala informaci, že 9 embrií je dobrých, 2 jsou trochu horší a jedno je pouze šestibuněčné, takže s tímto již moc nepočítáme. Jo a co se týká prsou, tak jsem to měla úplně stejně, asi den před OPU jsem začala mít citlivé bradavky - přetrvává to doteď a začala bolet celá prsa
. Můj PMS - klasika jako každý měsíc
, akorát, že teď už to za PMS nepovažuji, už jsou to jistojistě těhotenské příznaky (i když těhotná budu až zíra
)
Zítra v osm ET ![]()
Tak snad to klapne
@Evaa.j Moc gratuluji k embryjkám, určitě se dobře uchytí. Kolik si jich necháš zavést? Já pouze jedno, jsem malé a drobné postavy, tak abych nebyla ohrožená já a ani mimískové na doporučení lékaře
. Jinak zítra tedy na sebe budeme myslet, já jdu na OPU v 7:30, ale než se dostanu na sál tak bude jistě také něco kolem 8 hod. Věřím, že nám to vyjde
Přeji hezký klidný večer ![]()
Holky, těm které jdete na OPU přeji pěknou úrodu a které jdete na ET, ať se embryo pěkně zavrtá ![]()
@sikoku píše:
@Evaa.j Moc gratuluji k embryjkám, určitě se dobře uchytí. Kolik si jich necháš zavést? Já pouze jedno, jsem malé a drobné postavy, tak abych nebyla ohrožená já a ani mimískové na doporučení lékaře. Jinak zítra tedy na sebe budeme myslet, já jdu na OPU v 7:30, ale než se dostanu na sál tak bude jistě také něco kolem 8 hod. Věřím, že nám to vyjde
Přeji hezký klidný večer
Ahojky, tak už jsem po OPU doma
Takže celkem bylo 12 folíků ( z toho 8 vajíček - 7 jich je zralých a to osmé ještě prý asi dnes dozraje ) Nevím, kolik vajuch jste měly vy ostatní, ale mezi mé šťastné čísla patří 7,8, takže si říkám - třeba dobré znamení
Manžel spermio výborné, takže v pondělí po 9 hod. máme volat, jak se kulíšci vyvíjejí
ET by pak byl příští týden, ST či ČT? Jinak jsem trošku unavená, ale celkem se cítím v pohodě. Občas mě dole píchne, ale dá se to
Při OPU mi asi musel napíchnout nějakou cévku, takže jsem trošku více krvácela, ale pak na kontrolním UTZ bylo vše OK. Už ani nešpiním, tak jsem ráda. Mám brát Utrogestan - polykat 2-2-2 ( po ET mohu zavádět ) a beru ještě Estrofem 1-1-1 Jinak už ležím doma pod dekou a z okna jsem viděla duhu
Hezký den všem ![]()
@siamka7 děkuji kočko
Jak Ti je? Doufám, že už lépe. Mě už druhý den bolí trochu levá uzlina, nevím, co je na to dobré zda si mám udělat zábal či si stříknout Stopangin?