První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
9.10.13 18:00

@katkalaila to je mi moc lito, ze to nevyslo :( ted te treba nastimulujou vic abys mela vic vajicek, budu moc drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 18:04

@Cracky děkuju ti.-)
jsi moc hodná,, taky doufám, že to bude příště lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
9.10.13 18:30

@katkalaila tak aspoň, že tak. Já jsem si právě říkala, že Tě to vyšlo min. na 10 tis. a nic :cert: Stejně je to divné, že někde si to nechají zaplatit a někde ne - asi dle státního či soukromého zařízení. No, člověk si rád zaplatí, hlavně když to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 18:56

@sikoku no právě co já jsem četla tak si některá soukromá centra nechají zaplatit i narkozu hh což mi příjde úplně scifi,,
přišlo mi zbytečné platit za něco,, když mi to v jiném centru udělají zadarmo,,
ale co hlavně aby to vyšlo.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
9.10.13 19:26

Ahoj holky dneska kontrola 7+4 a všechno v pořádku. Akorád mám nějakou chřipku tak se trochu bojím. Na rýmu dávám vincentku, čaj s citronem a měla jsem půlku paralenu.Tak snad to bude ok. Ještě se mi udělali na obličeji nějaký hnědý fleky tak nevím co se mnou je. Co myslíte na tu chřipku? Doktorka říkala, že by to neměla plůdek ohrozit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 19:36

@andyxxx ahojky já bych věřila doktorce.)
zbytečně se nestresuj to maličkému nepomáhá,, mysli jen na samé krásné věci, které vás ještě čekají,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
9.10.13 20:07

Holky u nas v caru jsem nedoplacela ani za leky :nevim: a to sem mela gonal, coz je ten z tech drazsich :nevim: je to divne, melo by to byt vsude stejne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
9.10.13 21:02

No, to je fakt divné, že někdo platí jak mourovatej a někdo vůbec. Jenže u nás v Karlovarském kraji jsou jen 2 centra ve Varech. O jiných nevím a někam dojíždět by se také moc fin. a časově nevyplatilo :roll:

@andyxxx Určitě bych též věřila doktorce! Nevím zda těhule mohou i zázvor? Mě pomáhá čaj s citronem, zázvorem, limetkou a mátou ;) přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 08:42

@sikoku no je to zvláštní ale jak říkám, je to státní zařízení takže si opravdu platíš jen věci které ti neplatí zdravostní pojištovna,, kdyby jsem byla na iui v iscare tady v praze to bylo ještě v areálu bývalého zámečku,, a tak jsem za léky jako jsou utrogestan a nevím co ještě doplácela přes 2000 a doplatek na utrogestan je přitom asi 60 kč.-) takže oni si za to že se o tebe jako nadstandartně starají berou taky moc hezký peníze,,
no možná kdyby jsi se koukla co je kolem tebe v okolí nebo se porad s holkama tady co jsou,, kam chodí možná by jsi musela dojíždět ale zas by jsi ušetřila spoustu peněz,, za něco co se ve státním zařízení neplatí,,
ale samozřejmě je to tvoje volba o tom žádná,,, ale zaplatit jak jsi psala za opu 7500 hh to je fakt masakr
nechápu jak někdo může vydělávat na neštěstí druhých takovým způsoboem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 08:43

@Cracky ahojky právě jí to píšu že mi příjde fakt scifi platit za opu 7500 8o 8o
a co ty jak se máš a a co pindátka,,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
10.10.13 09:26

@katkalaila No, je to fakt mazec, ale zase je fakt, že se tam o nás krásně starají. Jak bych to tedy mohla najít třeba na netu? Státní zařízení IVF? Já jsem z karlovarského kraje, ale my už jsme jim podepsali stejně souhlas - papíry k IVF, ikdyž stáhnout se to dá asi vždy, to nevím. Léky už mám v lednici, teď čekám jen na MS a hurá na stimulaci. Příští čtvrtek tam jedu na UTZ a konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 09:28

@sikoku no jesme si jistá jak to najít ale asi jo zkus to najít podle státní car nevím zkusím ti pomoct ju,, no a stím zrušením,,zrušit se dá určitě vše,, ale aby jsi pak nemusela třeba s přechodem do dalšího caru na další cyklus,,
to nevím ale mrknu určitě by to byla velká úspora a ty chodíš do jakého centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
10.10.13 09:57

@katkalaila Já chodím do Pronatalu ve Varech, tam by IVF mělo vyjít cca 20 tis. Puregon už mám doma 2 balení - to mě vyjde na 2760,– a pokud by to nestačilo, tak bych musela ještě malý Gonal. Volala jsem ještě do jednoho centra ve Varech a tam mi říkali, že balíček IVF vyjde kompletně 13 tis. s prodlouženou kultivací + léky takže taky bych se do 20 tis. měla vejít, ale zase se mi nechce přecházet od soukromé org. k další soukromé. To mě těch pár tisíc nevytrhne, ale to státní by se už vyplatilo. Akorád jak píšeš, byl by tím ohrožený další cyklus :roll: Asi to udělám tak, že tento cyklus zkusím v Pronatalu a pokud by to pak nevyšlo, tak bych pátrala po nějakém státním. Ona je totiž už schválená i žádost na pojišťovně a posílali ji z Pronatalu, takže by se zase musela stáhnout a žádat nově. Bojím se, aby mi to pak třeba nezamítli, kvůli tomu, že si moc vymýšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 10:02

@sikoku no kdyžtak jsem ti poslala ten přehled carů,, tak asi bude dobré tady ted dokončit cykl a pak pokud se nezadaří a já doufám že se zadaří, se můžeš kouknout po jiném.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
10.10.13 10:04

@katkalaila kočko mě to přišlo bez přílohy, můžeš mi to prosím poslat ještě jednou :* a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí