První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
19.9.13 21:49

@Cracky :hug: děkuju ti to bylo od tebe moc hezké,, fakt jsi mě moc potěšila jak jsi to napsala,,, ještě jednou děkuju
no tak snad se to ještě nezvrhne a nebudeš i :poblion: hhhh
jéé jak mám z tebe radost že se ti to povedlo,,,
a ted jsi teda jaký týden.-) asi bych si to mohla spočítat ale jsem trochu líná.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.9.13 22:12

@katkalaila neboj urcite to vyjde :hug: poprve jsi otehotnela prirozene? jak dlouho se snazite? ja podle poctu jak se to pocita pri ivf zitra zacinam 8. tyden. ale na fotce z ultrazvuku mam o 3 dny min. kamoska rikala, ze ultrazvuk se porad meni, mam se ridit tema „oficialnima“ poctama :mrgreen: ale porad mam strach, ze se neco pokazi, mam vadu delohy, takze riziko bohuzel mam. doktor me dneska uklidnoval, ze vada nevada, potraci i zenske co to nemaji, takze to clovek neovlivni… tak snad to klapne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
20.9.13 08:39

@Cracky Moc, moc gratuluji a věřím, že vše bude dobré až do konce ;) Držím pěstí, aby se kulíšek malej dobře vyvíjel a Tobě aby se ty ranní nevolnosti nezhoršovaly :hug:

@katkalaila Určitě to dopadne dobře i Tobě - nám všem :hug: Před IVF se musí na předoperační vyšetření kvůli té krátkodobé narkóze? To mi zatím nikdo neřekl 8o Já teď čekám na MS, včera jsem byla na vyvolávačce - nemám samovolně MS, takže jsem dostala vyvolávačku 2dávku Agolutinu. Do 7 -10 dní to mám dostat, pak kontrolní UTZ - mám cystu, tak když tam bude, tak ji píchneme, odsajeme a v ten den začneme už stimulovat a pak hurá do IVF, věřím, že to prostě vyjde, ale i přesto vše mám strach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.9.13 09:48

@sikoku dekuju moc, urcite se vam taky zadari :hug: na predoperacni se musi, ale znam i holky, po kterych to nechteli :nevim: ale prijde mi to divne, ikdyz jde o kratkou narkozu, tak stejne by to vysetreni byt melo :nevim: a co mas za problem? ja taky nikdy sama nemenstruovala :zed: mam blbe pco, ani laparoskopie mi nepomohla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
20.9.13 10:34

Ahoj holky tak dnešní hodnota hcg z krve 447 není to hodně, ale roste.ve středu bylo 255 takže se to skoro dvojnásobilo no uvidíme dál ale trochu mě uklidnilo, že se to zvyšuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
20.9.13 10:35

@andyxxx tak to bude jistě v pořádku, když to jde nahoru. Dr. něco říkal? Jsou hodnoty ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.9.13 10:52

@andyxxx kazdy druhy den by se to melo cca zdvojnasobovat, takze vysledek je dobry :hug: neboj bude to urcite v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
20.9.13 11:54

@andyxxx Tak to mám radost. Uvidíš, že to bude dobré!!! Držím pěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 13:24

@sikoku ahojky,, tak jsem tam dnes byla,, dostala jsem už hormony a hned sem si jednu dávku píchla před sestrou na zkoušku,, nic to nebylo tak budu aplikovat sama doma :-))
dostala jsem 21 ampulí fostimonu,, 1× denně 3 ampulky,,
a za týden na kontrolní utz,,
tak snad pak bude brzo i odběr vajuch.-)) pokudnějaké budou :roll: :roll: 8o
jo jinak jedna ampule 100 kč.-)) takže to vcelku jde,,
a předoperační dostala jsem tam před dvěma týdny žádanku k praktickému,, nechala jsem si odebrat krev,, pak převážení atd a bylo to,, dnes jsem odevzdala,, byl tam docela milý doktor a potkala jsem i řeřábka kontroloval mě když jsem si píchala hormony,, trochu odměřený ale jinak normální dědula hhhh
neboj taky bude vše ok a brzo se vše dozvíš.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.9.13 13:57

@katkalaila pichas normalni injekce nebo to mas v peru? ja mela gonal, tak nevim jak se picha to co mas ty :nevim: ale konecne ti to zacina, ted uz to pujde rychle, za chvili pujdes kupovat tehotensky test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 14:10

@Cracky ahojky nn já mám normální injekci namíchám si ampulku s vodou a práškem a pak šup do břicha,, fakt je to hračka.-)) znám horší věci hhh :-))
děkuju tak doufám, že při dalším utz už mi rovnou řeknou kdy půjdu na odsátí vajuch a nebudu čekat sto let :-))
ty jsi taky měla dlouhý protokol vid,, příší pondělí budu 14 dc tak to by mi pak už měli udělat odběr ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.9.13 16:17

@katkalaila no ja byla na kontrole folikulu asi 3krat a az pak sla na odsati. takze se priprav, ze je dost mozne, ze budes jeste ampulky dokupovat :nevim: me pri kazde kontrole dali dalsi recept na dalsi pero :nevim: ja mam PCO, stimulovala sem po malych davkach, abych nemela hyperstimulacni syndrom (stejne sem ho mela :cert: ) ale vim, ze i tak se skoro vzdycky jezdi na ultrazvuky vickrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 16:26

@Cracky aha tak to děkuju za info jen si říkám že budu skoro v půlce cyklu tak asi není vhodné dlouhé čekání ne,,, kolikátý den cyklu jsi byla na odsátí ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
23.9.13 17:41

Ahoj holky tak já už jsem jak na trní ve středu jdu na ultrazvuk a modlím se at tam něco je…Jinak dneska jsem dostala příznaky jako kdybych měla dostat ms. Mám čirý výtok, bolí mě břicho a záda tak nevím tak se modlím at je to ok. Jinak nic. Budu 21 dní po ET to už by mělo být něco vidět, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 17:57

@andyxxx ahojky neboj určitě je vše v pořádku děloha tě bolí jak se rozšiřujou svaly,, a hlen je taky normální,,,
měla by být vidět určo malá tečka :-) neboj se kočko,,, vše bude v pořádku,,,
nestresuj se ale raduj,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí