Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cracky
děkuju ti to bylo od tebe moc hezké,, fakt jsi mě moc potěšila jak jsi to napsala,,, ještě jednou děkuju
no tak snad se to ještě nezvrhne a nebudeš i
hhhh
jéé jak mám z tebe radost že se ti to povedlo,,,
a ted jsi teda jaký týden.-) asi bych si to mohla spočítat ale jsem trochu líná.-)))
@katkalaila neboj urcite to vyjde
poprve jsi otehotnela prirozene? jak dlouho se snazite? ja podle poctu jak se to pocita pri ivf zitra zacinam 8. tyden. ale na fotce z ultrazvuku mam o 3 dny min. kamoska rikala, ze ultrazvuk se porad meni, mam se ridit tema „oficialnima“ poctama
ale porad mam strach, ze se neco pokazi, mam vadu delohy, takze riziko bohuzel mam. doktor me dneska uklidnoval, ze vada nevada, potraci i zenske co to nemaji, takze to clovek neovlivni… tak snad to klapne ![]()
@Cracky Moc, moc gratuluji a věřím, že vše bude dobré až do konce
Držím pěstí, aby se kulíšek malej dobře vyvíjel a Tobě aby se ty ranní nevolnosti nezhoršovaly ![]()
@katkalaila Určitě to dopadne dobře i Tobě - nám všem
Před IVF se musí na předoperační vyšetření kvůli té krátkodobé narkóze? To mi zatím nikdo neřekl
Já teď čekám na MS, včera jsem byla na vyvolávačce - nemám samovolně MS, takže jsem dostala vyvolávačku 2dávku Agolutinu. Do 7 -10 dní to mám dostat, pak kontrolní UTZ - mám cystu, tak když tam bude, tak ji píchneme, odsajeme a v ten den začneme už stimulovat a pak hurá do IVF, věřím, že to prostě vyjde, ale i přesto vše mám strach ![]()
@sikoku dekuju moc, urcite se vam taky zadari
na predoperacni se musi, ale znam i holky, po kterych to nechteli
ale prijde mi to divne, ikdyz jde o kratkou narkozu, tak stejne by to vysetreni byt melo
a co mas za problem? ja taky nikdy sama nemenstruovala
mam blbe pco, ani laparoskopie mi nepomohla ![]()
Ahoj holky tak dnešní hodnota hcg z krve 447 není to hodně, ale roste.ve středu bylo 255 takže se to skoro dvojnásobilo no uvidíme dál ale trochu mě uklidnilo, že se to zvyšuje ![]()
@andyxxx tak to bude jistě v pořádku, když to jde nahoru. Dr. něco říkal? Jsou hodnoty ok?
@andyxxx kazdy druhy den by se to melo cca zdvojnasobovat, takze vysledek je dobry
neboj bude to urcite v poradku ![]()
@andyxxx Tak to mám radost. Uvidíš, že to bude dobré!!! Držím pěstí ![]()
@sikoku ahojky,, tak jsem tam dnes byla,, dostala jsem už hormony a hned sem si jednu dávku píchla před sestrou na zkoušku,, nic to nebylo tak budu aplikovat sama doma ![]()
dostala jsem 21 ampulí fostimonu,, 1× denně 3 ampulky,,
a za týden na kontrolní utz,,
tak snad pak bude brzo i odběr vajuch.-)) pokudnějaké budou
![]()
jo jinak jedna ampule 100 kč.-)) takže to vcelku jde,,
a předoperační dostala jsem tam před dvěma týdny žádanku k praktickému,, nechala jsem si odebrat krev,, pak převážení atd a bylo to,, dnes jsem odevzdala,, byl tam docela milý doktor a potkala jsem i řeřábka kontroloval mě když jsem si píchala hormony,, trochu odměřený ale jinak normální dědula hhhh
neboj taky bude vše ok a brzo se vše dozvíš.-)
@katkalaila pichas normalni injekce nebo to mas v peru? ja mela gonal, tak nevim jak se picha to co mas ty
ale konecne ti to zacina, ted uz to pujde rychle, za chvili pujdes kupovat tehotensky test ![]()
@Cracky ahojky nn já mám normální injekci namíchám si ampulku s vodou a práškem a pak šup do břicha,, fakt je to hračka.-)) znám horší věci hhh ![]()
děkuju tak doufám, že při dalším utz už mi rovnou řeknou kdy půjdu na odsátí vajuch a nebudu čekat sto let ![]()
ty jsi taky měla dlouhý protokol vid,, příší pondělí budu 14 dc tak to by mi pak už měli udělat odběr ne?
@katkalaila no ja byla na kontrole folikulu asi 3krat a az pak sla na odsati. takze se priprav, ze je dost mozne, ze budes jeste ampulky dokupovat
me pri kazde kontrole dali dalsi recept na dalsi pero
ja mam PCO, stimulovala sem po malych davkach, abych nemela hyperstimulacni syndrom (stejne sem ho mela
) ale vim, ze i tak se skoro vzdycky jezdi na ultrazvuky vickrat
@Cracky aha tak to děkuju za info jen si říkám že budu skoro v půlce cyklu tak asi není vhodné dlouhé čekání ne,,, kolikátý den cyklu jsi byla na odsátí ty??
Ahoj holky tak já už jsem jak na trní ve středu jdu na ultrazvuk a modlím se at tam něco je…Jinak dneska jsem dostala příznaky jako kdybych měla dostat ms. Mám čirý výtok, bolí mě břicho a záda tak nevím tak se modlím at je to ok. Jinak nic. Budu 21 dní po ET to už by mělo být něco vidět, že jo.
@andyxxx ahojky neboj určitě je vše v pořádku děloha tě bolí jak se rozšiřujou svaly,, a hlen je taky normální,,,
měla by být vidět určo malá tečka
neboj se kočko,,, vše bude v pořádku,,,
nestresuj se ale raduj,,