Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@andyxxx ale prosimte jeste je moc brzo. a taky jsi mela uz hatchujici blastocystu? ale psala si ze si byla na et ve stredu, takze to jsi teprv 4. den po ET, to je strasne brzo, to sem jeste neslysela, aby se nekomu tak brzo ukazal duch nebo rovnou vyrazna carka. zkus nejdriv za dva dny znovu. a za sebe nedoporucuju mamatest ![]()
@andyxxx ahojky moc tě chápu že jsi nedočkavá,, ale jak píššou holky ještě vydrž aspon pár dní,, a určitě nezoufej,, určitě ještě není nic ztraceno ![]()
Ahojky holky tak jen pro info,, včera jsem byla na první injekci,, 23.9. jdu na utz a rozpis stimulky ![]()
už se na ten kolotoč moc těším,,
a jak jste na tom vy,,,?? moc vám všem držím palečky
Ahoj holky tak dneska jsem zkoušela test jsem to nemohla vydržet jsem 7dpo 5 denní blastocysty a na testu nic. Navíc mě pekelně začlo bolet břicho jakobý žaludek nebo co tak nevím. Už testovat nebudu je to celkem jasný jen v ůterý na krev ![]()
@katkalaila taky jsem se tesila, ale byl to mazec. jestli bych sla do dalsiho ivf nevim
ale ja na vsechno reaguju spatne, u tebe bude vse v poradku
moc drzim pesti ![]()
@andyxxx prosimte nevysiluj, 7DPO nic neni. jaky jsi mela test?
@Cracky děkuju doufám že ano a kdyby ne,, vydržím pro to maličké všechno,,,
jen aby už bylo hhh
Ahoj holky tak jsem dělala testíky a nevím co si myslet posílám fotky jsou trochu rozmazaný ![]()
@andyxxx Ja bych to videla na gratulaci k miminku
Kdy jdes na krev?? Me prvni testy vypadaly podobne a dnes jsem 23+3 ![]()
@Pet-emimi Na krev jdu ve středu tak snad se mi to potvrdí a konečně se dočkám, ale nemůžu tomu věřit…Jednou už jsem měla zamlklý potrat a revizy nebylo srdíčko tak mám trochu strach.
@andyxxx To jsou krásné testíky! Snad tedy bude vše dobré a budeš se radovat z krásného těhotenství. Moc, moc držím pěstí, aby to tentokrát vyšlo a za 9 měs. ses mohla usmívat na svého mimíska ![]()
@andyxxx Na predesle spatne zkusenosti se snaz nemyslet. Mysli pozitivne. Ve stredu to krev urcite potvrdi a brzy se dockas
na UTZ. Hlavne ted na sebe i miminko davej veliky pozor ![]()
@andyxxx ja setaky připojují k gratulaci… To je skvělá zprava.. mám z tebe vážně velkou radost… Niceho se neboj jen se raduj… promin za chyby píšu z tel Hhh
@andyxxx no tak vidíš že na tebe vykoukli, potichu ti moc gratuluji
![]()
@andyxxx taky gratuluji
jen jeste otazecka, jak dlouho jsi po pichnuti pregnylu? je to vic jak 14 dni? nevim kdy si byla na et a tak ![]()
Na et jsem byla 4.záři. Ale pregnyl jsem píchala den před opu a to bylo 28. srpna takže jsem 17 dní po pregnylu.