První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
8.9.13 17:01

@andyxxx ale prosimte jeste je moc brzo. a taky jsi mela uz hatchujici blastocystu? ale psala si ze si byla na et ve stredu, takze to jsi teprv 4. den po ET, to je strasne brzo, to sem jeste neslysela, aby se nekomu tak brzo ukazal duch nebo rovnou vyrazna carka. zkus nejdriv za dva dny znovu. a za sebe nedoporucuju mamatest :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.9.13 20:21

@andyxxx ahojky moc tě chápu že jsi nedočkavá,, ale jak píššou holky ještě vydrž aspon pár dní,, a určitě nezoufej,, určitě ještě není nic ztraceno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.9.13 22:47

Ahojky holky tak jen pro info,, včera jsem byla na první injekci,, 23.9. jdu na utz a rozpis stimulky :-)
už se na ten kolotoč moc těším,,
a jak jste na tom vy,,,?? moc vám všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
11.9.13 07:10

Ahoj holky tak dneska jsem zkoušela test jsem to nemohla vydržet jsem 7dpo 5 denní blastocysty a na testu nic. Navíc mě pekelně začlo bolet břicho jakobý žaludek nebo co tak nevím. Už testovat nebudu je to celkem jasný jen v ůterý na krev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.9.13 09:30

@katkalaila taky jsem se tesila, ale byl to mazec. jestli bych sla do dalsiho ivf nevim :think: ale ja na vsechno reaguju spatne, u tebe bude vse v poradku :hug: moc drzim pesti :hug:

@andyxxx prosimte nevysiluj, 7DPO nic neni. jaky jsi mela test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
11.9.13 21:24

@Cracky děkuju doufám že ano a kdyby ne,, vydržím pro to maličké všechno,,,
jen aby už bylo hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
14.9.13 07:18

Ahoj holky tak jsem dělala testíky a nevím co si myslet posílám fotky jsou trochu rozmazaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
14.9.13 08:01

@andyxxx Ja bych to videla na gratulaci k miminku :palec: Kdy jdes na krev?? Me prvni testy vypadaly podobne a dnes jsem 23+3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
14.9.13 08:06

@Pet-emimi Na krev jdu ve středu tak snad se mi to potvrdí a konečně se dočkám, ale nemůžu tomu věřit…Jednou už jsem měla zamlklý potrat a revizy nebylo srdíčko tak mám trochu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
14.9.13 09:13

@andyxxx To jsou krásné testíky! Snad tedy bude vše dobré a budeš se radovat z krásného těhotenství. Moc, moc držím pěstí, aby to tentokrát vyšlo a za 9 měs. ses mohla usmívat na svého mimíska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
14.9.13 13:11

@andyxxx Na predesle spatne zkusenosti se snaz nemyslet. Mysli pozitivne. Ve stredu to krev urcite potvrdi a brzy se dockas :srdce: na UTZ. Hlavne ted na sebe i miminko davej veliky pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.9.13 20:50

@andyxxx ja setaky připojují k gratulaci… To je skvělá zprava.. mám z tebe vážně velkou radost… Niceho se neboj jen se raduj… promin za chyby píšu z tel Hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.9.13 09:58

@andyxxx no tak vidíš že na tebe vykoukli, potichu ti moc gratuluji :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.9.13 10:06

@andyxxx taky gratuluji :hug: jen jeste otazecka, jak dlouho jsi po pichnuti pregnylu? je to vic jak 14 dni? nevim kdy si byla na et a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.9.13 10:14

Na et jsem byla 4.záři. Ale pregnyl jsem píchala den před opu a to bylo 28. srpna takže jsem 17 dní po pregnylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí