Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak dneska kontrola na ult dobrý cca 16 folíků v průměru 14mm a v pátek na opu… Tak doufám, že se nějaký povede a aspon 1 bude to naše vysněný. Neschopenku mi dát nechtěli prej až po transferu tak jdu zítra k obvodní chci už být v klidu tak snad mi to napíše. Tak se zatím mějte a všem držím palečky
@andyxxx Ahojky, tak držím moc pěstičky, aby se zadařilo. My už máme od pojišťovny IVF schválené, nyní čekám na MS, pak stimulace atd. Také chci jít na neschopenku po opu, tak snad mi ji dají. Mě jednou řekli, že můžu klidně na neschopenku po opu a pak zase až po transferu, tak tomu nerozumím.
Když tak bych se také obrátila na obvodní či svoji gyndařku. Ty jsou zlaté
Tak ať Ti vše dobře dopadne!!§
@sikoku Me dali neschopenku az od transferu, do nej jsem si vybirala dovcu. Tak uvidis. Kazde centrum to ma jinak.
@Pet-emimi já už žádnou dovču nemám
Je tady někdo komu ji dali už dříve? Sice nemám tolika náročnou práci, ale přece jenom bych chtěla být doma v klidu a odpočívat. Ale asi to je individuální ![]()
Ahoj holky tak odsáto 24 oocytů tak snad se nějaký oplodní spermiogram nic moc tak uvidíme. Jinak punkce docela dobrý šlo to. Trochu mě bolí břicho a mám pít pít pít a k večeři si udělat steak ![]()
@andyxxx tééda, to je počet. Určitě se nějaký mimísek uchytí
Moc držím pěstičky, mě to během září/října čeká taky, tak jsem zvědavá
A dali Ti neschopenku nebo až od transferu?
Neschopenka až od transféru uvidíme zítra kolik se jich oplodní ![]()
@andyxxx ja mela 25 vajicek a po ET skoncila v nemocnici se silnym OHSS tak pozor na to!! kdyby se ti neco nezdalo hned k doktorovi ![]()
@Cracky Gratuluji ke // a přeji ať vše dobře dopadne a brzy se dočkáte zdravého mimíska ![]()
Diky holky. Jo a nekupujte nove mamatesty, ja kvuli nim dneska plasila ze je neco spatne
tri testy a carka porad stejna, po zaschnuti skoro neviditelna. koupila sem si dr max a krasne dalnice
z krve tehotenstvi potvrzene. drzim vam vsem moc palce, ivf je mazec, ale stoji to za to
@medmenka vidim, ze sis taky prosla ohss. taky si byla v nemocnici? ja sem mela tekutiny hodne kolem delohy, museli mi to spodkem odsavat, no nejhorsi vec co sem zazila
jeste sem ji mela i plny hrudnik, nemohla sem vubec dychat
o velikosti mych vajecniku ani nemluvim
pco dokaze poradne potrapit ![]()
@Cracky tak hlavně že už je lépe
Také jsem si poležela v nemocnici cca 14 dní na kapačkách s cévkou na močení, měla jsem tak nateklé vaječníky že jsem nemohla ani čůrat byl to fakt mazec. Břicho obrovské plné volné tekutiny. Ještě dva měsíce potom jsem si musela píchat flexiparin měla jsem hustou krev jak marmeládu. Co všechno ohss natropí v těle.
@medmenka a kdy se ti ty vajecniky daly do normalu? me doktor rikal, ze to trva dlouho
vidim, ze sis teda taky pekne uzila, ja tam byla nastesti jen 5 dni, ale tekutinu mi odsat museli, ale pry se to dela jen kdyz je nejhur ![]()