První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
10.6.13 12:02

@Petka007 moc na tebe myslím :-) třeba bude prcek jen mladší :-) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
314
11.6.13 12:57

Ahoj holky, tak já včera bohužel skončila s krvácením na pohotovosti. Plod je pořád malý za ty čtyři dny vůbec nevyrostl, dneska jsem byla na velkém utz a srdeční akce byla, ale malinká. Pan doktor mi na rovinu řekl, že si nemám dělat plané naděje, že by byl zázrak, kdyby se rozbilo. Příští týden jdu na další utz a rovnou mi tam na ten den rezervovali termín na revizi :-(
Nevíte jak dlouho mě nechají ještě na PN? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 13:11

@Brozule to je mi líto, jak budeš dlouho na PN to nevím ale podle mě dlouho ne, v práci ti to bude rychleji utíkt a nebudeš se tolik týrat myšlenkama, ale chci ti říct, neházej flintu do žita, třeba to všechno dobře dopadne :hug: :hug: posílám ti sílu :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
314
11.6.13 13:25

@LuciTau Ještě nehážu, ale připravuji se i na nejhorší. My máme 29.6 svatbu a proto se ptám na tu PN. Nevím jak v práci vezmou, že přijdu a hned si vemu dovolenou. Ale aspoň budu mít jiné myšlenky a na svatbu i svatební cestu se těším jako malá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 13:27

@Brozule to je blbý že máš takovéhle problémy před svatbou s miminkem by byla rozhodně lepší, kam jedte na svat. cestu?

a proč dovču? máš svatbu v sobotu, ne? spíš by bylo horší mít neschopenku, to bys nesměla ani na tu svatbu :|

• Citovat
  • Upravit
314
11.6.13 13:37

@LuciTau No svatbu mám v sobotu, ale chtěla bych být doma od středy, aby jsme stihli všechno připravit. No a v pondělí odjíždíme na dovču, jen tady v čechách, právě kvůli tomu, že jsem otěhotněla. Jsem na NP protože jsem špinila od začátku ( malý hematom). Obřad je během vycházky a hostina na zahradě. Na svatební cestu bych si nechala přepsat místo marození. No musím to nějak pořešit s vedením firmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 14:04

@Brozule to sice jo, ale být na dovče a chodit ven jen na vycházky, nebylo by lepší jí tak celkově posunout tu cestu, nebo to ukončit PN a vzít si dovču?
myslíš že to zapříčinil ten hematom tyhle problémy?
Tak to jo já byla před svatbou doma jen v pátek a to kvůli vyzvednutí šatů, jinak jsme měli vše připravené :palec:

• Citovat
  • Upravit
314
11.6.13 15:03

@LuciTau Musím o tom popřemýšlet a hlavně se zkusit domluvit s vedením. Myslím si, že mi dovču nebudou chtít dát. Posunout jí nechci, myslím že nám pomůže odjet někam, vyčistit si hlavu a nabrat síly na další pokus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 15:08

@Brozule to kdybych neměla neschopenku tak jí též neodkládám, ale být na dovolené jen s vycházkama? brrr už jen ta předtsva amě děsí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1145
11.6.13 17:31

@LuciTau Ahojky,téda dlouho si tady nic nenapsala, copak je s tebou? v jaké fázi jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.6.13 20:18

@jayes viz.podpis… :)

• Citovat
  • Upravit
1145
12.6.13 07:18

@LuciTau Fakt jo? teda tak to grtauluju.-)naposled si mi psala někdy v březnu myslim, že čekáš na test po IVF a pak ses dlouho neozvala tak jsem myslela, že to nevyšlo a ono takhle.-)tak to je super a jak se cítíš? a takže jsi kolik týdnů těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
13.6.13 06:47

@jayes 1. ani 2. IVF nevyšlo, jukni- se na podpis.. pa

• Citovat
  • Upravit
27
19.6.13 20:48

ivf

Ahoj holky je tu někdo kdo chodi do ARTU v ceskych Budejovicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
23.6.13 18:35

Ahoj holky tak se chystám na první IVF. Vůbec nevím co mě čeká. Dostala jsem antikoncepci na měsíc minulet od 2 dne MS. Nevím proč pak mám zavolat do caru. Dostali jste taky antikoncepci? Ještě tady mám napsány žádanky na decaptyl a gonal F tak nevím neznáte to někdo jestli je to dlouhý nebo krátký protokol? Ale asi dlouhý když mám brát měsíc antiko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí