Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak já včera bohužel skončila s krvácením na pohotovosti. Plod je pořád malý za ty čtyři dny vůbec nevyrostl, dneska jsem byla na velkém utz a srdeční akce byla, ale malinká. Pan doktor mi na rovinu řekl, že si nemám dělat plané naděje, že by byl zázrak, kdyby se rozbilo. Příští týden jdu na další utz a rovnou mi tam na ten den rezervovali termín na revizi ![]()
Nevíte jak dlouho mě nechají ještě na PN? Díky
@Brozule to je mi líto, jak budeš dlouho na PN to nevím ale podle mě dlouho ne, v práci ti to bude rychleji utíkt a nebudeš se tolik týrat myšlenkama, ale chci ti říct, neházej flintu do žita, třeba to všechno dobře dopadne
posílám ti sílu
![]()
@LuciTau Ještě nehážu, ale připravuji se i na nejhorší. My máme 29.6 svatbu a proto se ptám na tu PN. Nevím jak v práci vezmou, že přijdu a hned si vemu dovolenou. Ale aspoň budu mít jiné myšlenky a na svatbu i svatební cestu se těším jako malá ![]()
@Brozule to je blbý že máš takovéhle problémy před svatbou s miminkem by byla rozhodně lepší, kam jedte na svat. cestu?
a proč dovču? máš svatbu v sobotu, ne? spíš by bylo horší mít neschopenku, to bys nesměla ani na tu svatbu ![]()
@LuciTau No svatbu mám v sobotu, ale chtěla bych být doma od středy, aby jsme stihli všechno připravit. No a v pondělí odjíždíme na dovču, jen tady v čechách, právě kvůli tomu, že jsem otěhotněla. Jsem na NP protože jsem špinila od začátku ( malý hematom). Obřad je během vycházky a hostina na zahradě. Na svatební cestu bych si nechala přepsat místo marození. No musím to nějak pořešit s vedením firmy…
@Brozule to sice jo, ale být na dovče a chodit ven jen na vycházky, nebylo by lepší jí tak celkově posunout tu cestu, nebo to ukončit PN a vzít si dovču?
myslíš že to zapříčinil ten hematom tyhle problémy?
Tak to jo já byla před svatbou doma jen v pátek a to kvůli vyzvednutí šatů, jinak jsme měli vše připravené ![]()
@LuciTau Musím o tom popřemýšlet a hlavně se zkusit domluvit s vedením. Myslím si, že mi dovču nebudou chtít dát. Posunout jí nechci, myslím že nám pomůže odjet někam, vyčistit si hlavu a nabrat síly na další pokus. ![]()
@Brozule to kdybych neměla neschopenku tak jí též neodkládám, ale být na dovolené jen s vycházkama? brrr už jen ta předtsva amě děsí ![]()
@LuciTau Ahojky,téda dlouho si tady nic nenapsala, copak je s tebou? v jaké fázi jsi?
@LuciTau Fakt jo? teda tak to grtauluju.-)naposled si mi psala někdy v březnu myslim, že čekáš na test po IVF a pak ses dlouho neozvala tak jsem myslela, že to nevyšlo a ono takhle.-)tak to je super a jak se cítíš? a takže jsi kolik týdnů těhotná?
Ahoj holky je tu někdo kdo chodi do ARTU v ceskych Budejovicich
Ahoj holky tak se chystám na první IVF. Vůbec nevím co mě čeká. Dostala jsem antikoncepci na měsíc minulet od 2 dne MS. Nevím proč pak mám zavolat do caru. Dostali jste taky antikoncepci? Ještě tady mám napsány žádanky na decaptyl a gonal F tak nevím neznáte to někdo jestli je to dlouhý nebo krátký protokol? Ale asi dlouhý když mám brát měsíc antiko. ![]()
@Petka007 moc na tebe myslím
třeba bude prcek jen mladší