Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petullle Já se dnes ped transferem dozvěděla, že jsme to měli taky formou ICSI a platili jsme 7000,–.
@DesertRose My jsme měli také ICSI. A to ti řekli až potom? My museli předem vyplnit a podepsat dotazník, co vše chceme a co nás to bude stát..
Příspěvek upraven 09.05.13 v 16:37
@Pet-emimi Já jim podepsala všechno, ať udělají vše co bude nutné ![]()
@DesertRose Aha, tak to jo. Podle mě je ICSI super. Můžu jedině doporučit ![]()
@Pet-emimi Jé to je super povzbudivé, koukám že tobě ICSI prospělo
![]()
@DesertRose Nám narovinu řekli hned, že bez ICSI to nepůjde. Manžel má špatný spermiogram ![]()
@Pet-emimi To já nevím proč nám to dělali, ale myslím že proto, že ta moje vajíčka byla nedozrálá ještě o punkci. No vidíš ale, u tebe se to zadařilo
No a jak jsi se chovala po ET? Polehávala jsi? A jak ses cítila? Pro mě je to zvláštní pocit.
@DesertRose Boleli mě prsa a břicho. Snažila jsem se hodně odpočívat, hlavně první 4 dny. Pak už jsem dělala vše normálně, akorát teda nechodím do práce. Jsem na nemocenské…
@DesertRose Mě bolely už od stimulace, ale teď je to horší. Špatně to určitě není, každá jsme jiná ![]()
Ahoj
,
jsem po laparoskopii, čerstvě a rovnou mi bylo doporučeno jít na IVF.Je pravda, že jsem čekala jiný výsledek
,ale budiž. Akorát vůbec nevím co mě čeká, teda jistou poředstavu mám od těch okolo a moc hezká teda není. Takže za každou, alespoň trošku pozitivní radu předem děkuji ![]()
@kocour27 neboj se, každá jsme to zvládli a hodně holek s dobrým koncem tak se neboj, vše se dozvíš nebo tady zpětně pročti diskuzi a bude to ok.-)třeba já osobně jsem to zvládla bez jakýchkoliv potíží jak před stimulací, v době stimulace, po odebrání vajíček, při zavedení embrya a i teĎ v 17.týdnu těhu je mi skvěle.-)krom toho, že jsem měla na začátku těhu problém s pachama, že mi vadili tak to bylo fajn oproti tomu co slýchávám a po OPU také, žádný OHSS nebyl, takže dobrý, musíš myslet pozitivně už takhle od začátku, neříkám, že se třeba něčemu nevyhneš, ale nesmíš se bát, strachovat se budeš pak aby se vyvýjeli vajíčka, pak aby na testu byli 2 čárky a pak aby těhu probíhalo jak má takže na starosti jako takové je čas, ber to tak, že bez toho mimi nebude a jinak to nejde.-)držím palce a neboj zvládneš to.-)
Děkuji
jsi v 17.týdnu? Tak to gratuluji
No myslet pozitivně mi občas teda moc nejde.Jj vím, že bych měla
.Zapracuju na tom
Je fajn vědět, že to vychází, třeba jako tobě. V mém okolí se holky snaží deset let a nic, to je hodně demotivující
No já mám teď čas na „rozmyšlenou“ cca měsíc, ale je jasný, že pokud se nestane zázrak
,tak IVF podstoupím. Naštěstí, že aspoň přítel je v tomhle ohledu v klidu
A v jakém centru jsi byla ty? mě bylo doporučeno Pronatal, Iscare z těch soukromích a ze státních jsem řešila Apolináře.
@kocour27 Ahojky, já chodím na Podolí a jsem po IVF ICSI. Mometálně jsem v 6tt a povedlo se na první pokus. Takže IVF můžu jedině doporučit. Drž se ![]()