První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
524
25.4.13 09:48

@Mia08 Já to nikdy nezkoušela, ale těhotná kamarádka neudělá bez citrónu ani krok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
25.4.13 10:18

@Pet-emimi tak to je asi individuální a možna si budeš muset přijít sama na to co ti pomůže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.4.13 10:21

@Pet-emimi zázvorová lízátka pomáhají na nevolnost, tak to vyzkoušej třeba ti to pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
25.4.13 10:39

Děkuji za rady, holky. Vyzkoušíme a uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
25.4.13 17:03

Ahoj holky muzu se pridat mi se snazime osm let sedm mesicu s clostilem a nic ted jsme zacali chodit do car mame hormonalni profil to budu vedet jak dopadl zitra spermio v poradku u me tedy vetsinou anovulacni cykly mohu se zeptat muzu si rict o neschopenku po ivf sice delam cukrarske vyrobky ale taham 25 kg bedny a pytle do schodu jak to vlastne je a ten fostimon nebo merional si mohu pichat sama jinak po clostilu jsem mela hodne vajicek ale nezadarilo se dekuji za odpoved :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.5.13 14:44

Holky, mám jedno oplodněné embryjko kvality B, pokud bude vše ok, zítra mi ho chtějí zavést. Jenže mám pocit že mám oHSS nebo aspoň začínající či slabší, nevím jak to správně napsat. Mám břicho jako nafouknuté, pobolívá mě ledvina a jsem unavená. Pořád polehávám. Vlastně jsem dnes nevyšla z pyžama a je mi na zvracení, co to sakra je? No piji hodně vody, beru 2-0-2 utrogestan a Protifar 3lžičky ráno a 3 večer. Punkci mi dělali v pondělí, ale včera mi bylo mnohem lépe než dneska teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.5.13 14:45

@petullle Petulle, a to jedno embryjko, co teď nosíš v bříšku, bylo kvality A nebo B? Já mám v laborce jedno béčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.5.13 14:46

@Pet-emimi mně je dneska taky nějak zle (2.den od punkce:-( kdy to začalo u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.5.13 14:47

@janourek Ahoj Janourku, tak držím palečky na cestě za miminkem. S neschopenkou ti bohužel já neporadím (studuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
8.5.13 15:09

@DesertRose nevím jaké kvality u nás to takto neznačili aspon v papírech to vubec napsané nemám, ale nam dělali PGD a pouze jedinné embryjko bylo zcelo zdravé a kupodivu i ze vsech nejlepší od začátku, nemělo žádné problémy, ty ostatní 6 co zbyly se taky hezky vyvíjeli ale po PGD přestali kultivovat protože měli komplexní aneuploidii a jednomu chyběly pouze 3 chromozomy od ostatních takže bych je potratila, nebo by byly těžce postižené kdybych je donosila a PGD by jim neudělaly, díky bohu za to že nám to PGD udělali a my víme že v sobě mám zdravou holčičku aspon co se počtu chromzomu týče ;) co se týče OHSS taky jsem měla, nafouklá jsem byla hrozně, bolesti, křeče, přešlo to až druhý den po transferu čili 8 den od OPU. Paní doktorka mi říkala že při OHSS je zahnízdění ještě naopak lepší :think: ikdyž jsou bolesti a u nás se to potvrdilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
8.5.13 15:26

Ahojky holky, včera jsem byla na krvi a hcg je krásně pozitivní :dance: Příští pátek mě čeká UTZ, už se moc těším. Jinak mě stále bolí prsa, občas břicho a :poblion:, ale to k tomu patři, takže pohodička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
8.5.13 15:28

@Pet-emimi super gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
8.5.13 15:29

@petullle Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.5.13 15:29

@DesertRose také jsem si prodělala ohss a nakonec jsem skončila v nemocnici, bohužel ani k ET nedošlo :(.
Hodně moc pij a odpočívej a hodně bílkovin! Kdyby ti bylo hodně zle, tak raději zajdi na pohotovost. Doufám že budeš dobře fit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.5.13 15:31

@Pet-emimi tak veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie