První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
18.4.13 08:58

Ahoj holky včera jsem a vás myslela, ať to zvládnete, ale neměla jsem sílu napsat. Bylo mi tak zle že mě musel chlap zavést do CARu kde mi dělali punkci tekutiny z břicha a dostala jsem infuze a jela domu, p cestě se mi udělalo zle a doma už jsem jen zvracela a spala, řikali že 2a3 den po OPU je nejhorší, tak snad to zvládnete líp.
Jinak včera jsme měli 20 kousků (3 to po oplodnění vzdaly) a jsem zvědavá jak to bude dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
18.4.13 09:22

1. den po OPU - oplodnilo se všech 7 vajíček, z toho 6 se hezky množí a vyvýjí a to 1 je pomalejší - tak uvidíme, jak budou bojovat dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 10:48
@Mia08 píše:
Ahoj holky včera jsem a vás myslela, ať to zvládnete, ale neměla jsem sílu napsat. Bylo mi tak zle že mě musel chlap zavést do CARu kde mi dělali punkci tekutiny z břicha a dostala jsem infuze a jela domu, p cestě se mi udělalo zle a doma už jsem jen zvracela a spala, řikali že 2a3 den po OPU je nejhorší, tak snad to zvládnete líp.
Jinak včera jsme měli 20 kousků (3 to po oplodnění vzdaly) a jsem zvědavá jak to bude dnes.

tak ať je ti brzo lépe, :hug: přesně vím o čem mluvíš, prošla jsem si tím také a ještě teď se dávám do kupy. Co mě hlavně překvapuje je to, že všude čtu jak OHSS postihuje jen 1 až 2 % žen, ale zdá se mi že realita je úplně jiná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 10:50

@Pet-emimi tak to vypadá moc dobře, jsou to silní bojovníčci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.4.13 11:00

Ahoj holky, tak jsem byla na kontrolním UTZ 6DC a nic moc zprávy. Kvůli mému nízkému AHM, tam mám vidět jen dva folikuly a navíc jen 6mm veliké :-(
Jak jste měli veklé folikuly při prvním UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
18.4.13 13:24

@medmenka taky mám pocit, že mají špatné statistiky. Mě už je líp a snad v sobotu proběhne ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
18.4.13 13:27

@Brozule z toho si nic nedělej já měla na prvním ultrazvuku 1 folikul, pak 3, pak 10 a nakonec 26 vajíček z toho 22 zralých a dnes 3 den se jich stále vyvíjí 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.4.13 13:34

@Mia08 Děkuji za povzbuzení :-) Tak snad taky ještě nějaké do soboty dorostou :-) Hlavně ať máme aspoň jedno zdravé vajíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 13:35

@Mia08 tak uvidíš, třeba v sobotu v sobě budeš mít už embryjko moc bych ti to přála :hug: Já bych měla mít KET asi v půlce května když to všechno dobře půjde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 13:40

@Brozule já jich na prvním UTZ větších taky moc neměla asi 5 okolo 7mm, ale spoustu drobných a nakonec jsem měla kolem 50 folíků a s toho 38 vajíček s toho nám zůstalo 18 mrazáčků. Tak se ničeho neboj, oni ještě narostou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.4.13 15:13

@medmenka No já tam mám je ty dva, ale třeba se ještě někde nějaké schovávají, hlavně ať dorostou aspoń ty dva a jsou v nich pěkná vajíčka :-)
To sis asi užila hyperstimulák s takových množství viď? Tak držím palečky, ať vyjde KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 15:46

@Brozule to víš že z nich budou dobrá vajíčka uvidíš ;) :hug:
hyperstimulák byl mazec ještě teď se v tom plácám, pořád si musím píchat 2× denně flexiparin do břicha na ředění krve, ale doufám že se to zase o něco zlepšilo zítra jdu zase na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
18.4.13 15:53

@medmenka vůbec nevím jak je to když je KET jaká je příprava? Jak dlouhá se musí čekat mezi pokusy? A co to mražení když ti to dát nemohli platil to ty nebo i pojištovna?
No po této zkušenosti už vím, že do toho znovu nejdu, něco dáme zamrazit a budem doufat že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
18.4.13 15:55

Omlouvám se za překlepy, píšu na tabletu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.13 16:06

@Mia08 jaká je příprava před KET ani pořádně nevím, asi se berou léky jako je utrogestan a estrofem pro růst sliznice. Začíná se 10 až 12 den cyklu.
Mražení jsem si platila dle ceníku svého CARU. KET by mě měl stát 7000,–
Také bych už nechtěla znovu podstupovat stimulaci na IVF ale kdyby nevyšlo ani jednou KET, tak jak se znám bych do toho asi zase šla. Touha po mimču je veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí