První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
strach
11.4.13 17:57

Ahoj holky, nechce se mi číst zpětně diskuzi, aerada se k vám pridam. V pondělí jsem byla na ET dva broučci.
Je mi zcela dobře, nic me neboli, ani podbřišek, jen jsem trochu víc unavená. Chtěla jsem sezeptat, kdy jste poprvé testovaly a jak to dopadlo. Jsem šílené nervózní.

• Citovat
  • Upravit
strach
11.4.13 18:07
  • Citovat
  • Upravit
20507
11.4.13 20:56
@strach píše:
Ahoj holky, nechce se mi číst zpětně diskuzi, aerada se k vám pridam. V pondělí jsem byla na ET dva broučci.
Je mi zcela dobře, nic me neboli, ani podbřišek, jen jsem trochu víc unavená. Chtěla jsem sezeptat, kdy jste poprvé testovaly a jak to dopadlo. Jsem šílené nervózní.

mohu tě pozvat k nam do uzavrene skupiny těhotenství po ET, KET? musíš se ale normalne přihlasit :) jinak přeji hodně štěstí at se prdelky u tebe hezky zahnízdí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
11.4.13 20:57

https://www.emimino.cz/…dani-140920/ tady je kdyžtak odkaz na naší uzamčenou skupinu přijímáme všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
12.4.13 08:44

@Pet-emimi Ahoj, koukám, že jsme na tom celkem podobně, já začala se stimulací 7.4., byla jsem včera na kontrolním ultrazvuku a bylo vidět cca 9 folikul, což není až tak velká úroda, ale doufám, že to bude ok :-) já ted doberu Gonal a mám k tomu ještě Cetrotide a v pondělí mám další ultrazvuk. Když bude vše v pořádku, tak prý OPU do dvou dnů :-)))
Musim říct, že už se těšim, až nebudu muset píchat ty injekce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
13.4.13 11:42

@Ameliie Tak to jsme na tom úplně stejně, akorát mě mršky pomalu rostou, mám zatím 6 velkým a hromadu malých, takže ještě do neděle stimulace, v pondělí ultrazvuk a OPU ve středu :D Držím ti pěstičky, ať dopadneš dobře a brzy máš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
13.4.13 20:39

Ahoj děvčata,
tak se hlásím po delší době, včera jsme byli na našem prvním ultrazvuku, jsem v 8tt a čekáme dvojčátka, viděli jsme srdíčka a máme první foto.
Bylo to naše 1. ivf, dvě oplodněná vajíčka a obě se chytla. Držím pěstičky, aby se Vám všem také co nejdříve zadařilo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.4.13 22:33

@majabo jeeee, tak to mam velikou radost za tebe!!! Tak hlavne at jste i nadale zdravi a vse je jak ma byt!!! Moc ti to preju!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.4.13 22:55

@majabo tak to je skvělá zpráva, tak ať se bobci pěkně vyvíjejí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.4.13 09:06

@majabo Gratulace obrovská :-))

@Pet-emimi Tak to jdeme na ultrazvuk ve stejný den, velikost folikul nevím :-( tak se zítra pozeptám, měla bych se zítra dovědět datum OPU :-)))
Též držim palce, ať vše klapne, jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.4.13 14:21

@majabo: Veliká gratulace, to je úžasná zpráva, tak ať se mimískům jen a jen daří a krásně rostou, opatruj se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.4.13 20:07

@majabo :kytka: :kytka:gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
14.4.13 21:19
@majabo píše:
Ahoj děvčata,
tak se hlásím po delší době, včera jsme byli na našem prvním ultrazvuku, jsem v 8tt a čekáme dvojčátka, viděli jsme srdíčka a máme první foto.
Bylo to naše 1. ivf, dvě oplodněná vajíčka a obě se chytla. Držím pěstičky, aby se Vám všem také co nejdříve zadařilo. :dance:

Ahojky, tak to jsme na tom stejně. :D 8 týden, první pokus, jedno mimi, na srdíčko jdu zítra, byla jsem v pondělí, ale ještě nebylo vidět.. tak snad se zítra dočkám taky :srdce:… Strašně moc gratuluji k :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.4.13 09:49

Ahoj holky,
tak jsem se taky dočkala. Cysta zmizela ( věřím že pomohla akupunktura) a v neděli jsem píchla první dávku Gonalu. Trochu se mi klepala ruka, ale v pohodě.
Teď ještě aby se mi něco urodilo. Mám nízkou rezervu :-( Ve čtvrtek uvidím na UTZ.
Všem holkám, co taky stimulují, držím palečky ať brzy objeví // a těhulkám přeji
krásné a nekomplikované těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
15.4.13 14:29

Tak máme 7 velkých folikulů a plno menších :-) Ve středu nás čeká OPU, tak na vás myslete :lol: Doktorka byla spokojená, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí