První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
25.3.13 17:20
@pim píše:
@medmenka, nejspíš budeš mít hiperstimulační syndrom.. Já mám taky pco a taky se mi rozjel po OPU, příznaky jsou stejný, jaký popisuješ. Pila jsem hodně po celou dobu stimulaci a teď vlastně taky. Zítra jdu na kontrolu, jestli vaječníky jsou klidnější a jestli nepřibila tekutina. Pak napiš jak jsi dopadla ty, budu držet palce :kytka:

ahoj, tak po dnešní kontrole mi doktorka oznámila že mám začínající OHSS, doporučila mi zvýšit pitný režim na 4 až 5 litříků denně polehávat a kdyby se cokoliv dělo tak na pohotovost. Jinak ve středu konečně OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 17:33

@medmenka ten Protifar beru a můžu jen doporučit… břicho už mám skoro v původní velikosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pim
186
25.3.13 17:33

@Eillo mi to líto :hug: ale nejspíš půjdeme do toho druhého pokusu společně :kytka: Nám teď taky nevyšlo, byla jsem přestimulovaná a vajíčka nekvalitní, takže oplodnili se nám 2 z 31. Máme 2 embrya, jedno se oplodnilo nesprávně, a druhý se špatně vyvíjí. K tomu mám hyperstimulační syndrom a musím do CARu na kontroly, vůbec nemám náladu tam chodit :( ale co nám zbývá, musíme všechno vdržet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pim
186
25.3.13 17:35

@medmenka, tak já víc jak 4 litry nedám, a mám co dělat i tak :mrgreen: Ale určitě to dodržuj, já se třeba cítím mnohem líp už :) a kolik máš folíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.3.13 17:48

@Maja25 vyšlu mužíčka ať mi někde koupí nutridrinky a jdu si objednat ten Protifar. Já se nedám, budu chlastat jako duha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.3.13 17:49
@zivotaschopna píše:
@medmenka ten Protifar beru a můžu jen doporučit… břicho už mám skoro v původní velikosti. :)

to já ho mám jak v 7 měsíci, tak doufám že zapůsobí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.3.13 17:52
@pim píše:
@medmenka, tak já víc jak 4 litry nedám, a mám co dělat i tak :mrgreen: Ale určitě to dodržuj, já se třeba cítím mnohem líp už :) a kolik máš folíků?

tak co viděla doktorka na UTZ tak větších kolem 38 a ještě nějaké menší cca kolem 50 celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 18:01

@medmenka 8o chudinko. to musí být hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.3.13 18:05

@zivotaschopna no jsem jak vorvaň :mrgreen: ale musím to zvládnout myslim že některé holky na tom byli i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.3.13 18:10

@medmenka vydrž :kytka: a pěkně každou půlm hodinkuskleničku na zdraví :D @zivotaschopna a jak ty? testila jsi už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.3.13 18:14

@Janyyy musím vydržet když už jsem se do toho dala. Dám si za vás všechny na zdraví skleničku vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 18:16

@Janyyy neee, asi ve středu nebo čt. bojím, bojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.3.13 18:56

@zivotaschopna já jsem nevydržela a teď se akorát taky bojim, aby se // objevily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 19:03

@Janyyy a jak jsi na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.3.13 19:18

@zivotaschopna tak už mě tolik nebolí břicho sice ho mám furt jak balon (lehčí OHS), tak piju jak duha, ale jinak jsme jen strašlivě nedočkavá:-) :cert: :mrgreen: :lol: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí