První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ráďa111
20.3.13 13:45

A jaké byly pocity, nějaké příznaky máš? Nebo je to po těch hormonech těžko rozpoznatelné???musí se čekat až na odběr krve?

• Citovat
  • Upravit
143
20.3.13 13:46

@Janyyy já myslím, pokud se to počítá od datumu poslední menstruace, tak budu asi 7 nebo 8 týden, poslední menstruaci jsem měla 19. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.3.13 13:51
@Ráďa111 píše:
A jaké byly pocity, nějaké příznaky máš? Nebo je to po těch hormonech těžko rozpoznatelné???musí se čekat až na odběr krve?

no bolest v podbřišku jako na menstruaci, pálení prsou no a taky musím říci, že mi vadí parfémy, mám pocit, že se kolem mě všichni až moc voní :lol:
No já dělala test 12 den po Et - 20tkovej a ten vyšel velmi slabě pozitivní, pak jsem si koupila 10tkovej a ten jsem dělala včera odpoledne a dnes ráno a vyšla celkem hezká čárka, měla jsem radost, ale stejně jsem čekala s pochybnostma až co mi řeknou na výsledek zkrve ;) Myslím, že na to testování je opravdu lepší se moc nespoléhat, protože mám spoustu kamarádek, které byly těhotné a test to neukázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.3.13 14:07

@majabo jééé, tak to mám radost za tebe! :hug: :hug: a budu moc držet palečky, ať to bojovníčci zvládají i nadále :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.3.13 14:09
@majorka píše:
@majabo jééé, tak to mám radost za tebe! :hug: :hug: a budu moc držet palečky, ať to bojovníčci zvládají i nadále :dance: :dance:

děkuji. Jsem moc šťastná, ale mám teď takové smíšené pocity radosti a strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ráďa111
20.3.13 14:44

To je jasný, takový pocity má asi každý i po potvrzení těhotenství. Z toho si nic nedělej. A kdy ti začly příznaky? Myslím ta bolest břicha a prsa?

• Citovat
  • Upravit
143
20.3.13 14:53
@Ráďa111 píše:
To je jasný, takový pocity má asi každý i po potvrzení těhotenství. Z toho si nic nedělej. A kdy ti začly příznaky? Myslím ta bolest břicha a prsa?

já ani nevím, břicho mě bolelo po odběru, i po zavedení, ale jinak, tuto jakoby menstruační bolest mám asi od 9dne po ET a to jsem vlasně obrečela, protože jsem ráno začala špinit a myslela jsem, že přichází menstruace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
20.3.13 15:59
@majabo píše:
já ani nevím, břicho mě bolelo po odběru, i po zavedení, ale jinak, tuto jakoby menstruační bolest mám asi od 9dne po ET a to jsem vlasně obrečela, protože jsem ráno začala špinit a myslela jsem, že přichází menstruace :?

No já se chci testnout zítra 10 den po ET, prsa mě ok, břicho ok, nic mi není, tak nevím, zda to mám pokoušet, abych nebyla zbytečně zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
20.3.13 16:01

Ale máš pravdu, že dokud neuvidíme na Uz srdíčko, tak není vyhráno, že!!! A to je třeba si uvědomit, že // jsou pouze 50% štěstí… :srdce: je nejdležitější… :lol: Takže všem přeji brzké :srdce: kdo na něj čekáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.3.13 16:16

@belhana já bych netestovala 10 den, podle mé zkušenosti, já bych tam nic neměla, dělala jsem 12 den a čárka byla slaboulinká. Dneska zase mírně špiním, takový hnědý spíš, ale to je prý normální 8o. Už abych byla v 9 měsíci, nebo lépe chovala to malé v rukou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.3.13 21:09

@majabo Gratuluji to je super, já měla 998 HCG. Neboj ono to rychle uteče uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.3.13 08:13
@majabo píše:
@belhana já bych netestovala 10 den, podle mé zkušenosti, já bych tam nic neměla, dělala jsem 12 den a čárka byla slaboulinká. Dneska zase mírně špiním, takový hnědý spíš, ale to je prý normální 8o. Už abych byla v 9 měsíci, nebo lépe chovala to malé v en jsem narukou. :potlesk:

No měla jsi pravdu, nic tam není, ale ta touha byla tak silná, jsem to prostě nevydržela… ach jo, jen jsem naštvaná, že teď na to budu celý den myslet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.3.13 08:54

@belhana myslím si, že v tvém případě je ještě brzy, je teprve 10. den a navíc jsi neměla blastocystu, což je ještě tak 3 dny rozdíl. Asi to teď bude těžké, ale zkus vydržet ještě nějaký den netestovat a věřit. Moc Ti to přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.3.13 10:07

Holky prosím vás chtěla bych poprosit Dr.aby mě poslal na imunologii než zase půjdem do posledního IVF. A chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvá než mě vezmou (myslím jak dlouho čekám na termín) a jak dlouho se pak čeká na výsledky. Prosím jestly máte někdo zkušenosti s tímto vyšetření tak mi prosím prosím napiště :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.3.13 15:52
@f-l-e-a píše:
@belhana myslím si, že v tvém případě je ještě brzy, je teprve 10. den a navíc jsi neměla blastocystu, což je ještě tak 3 dny rozdíl. Asi to teď bude těžké, ale zkus vydržet ještě nějaký den netestovat a věřit. Moc Ti to přeju!

Děkuju, to přesně si říkám, že musím ještě počkat a v pondělí tam budou //. :srdce: tak :srdce: snad se dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí