Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@simoncina píše:
No dva roky to zkoušíme a nic se neděje a v dubnu mi bude 40.
aha tak držím palce at to vyjde na poprvé ![]()
@simoncina píše:
A doktorka řekla, jdeme do toho, máme na to měsíc.
a kam chodíte do caru?
@simoncina muj pritel to taky nejdriv nesl psychicky ponekud hur, bal se, ze tam bude pul hodiny a furt nic…poprve jsem tam sla s nim (je tam kdyztak dvd s erotakama), jednou jsme to zkusili doma (a do hodiny to tam dovezl), ale pak uz to zvladal i sam, i kdyz z toho neni buhvijak happy, a je asi rad, ze to ma za sebou a dal to ![]()
@Pet-emimi No tak my dovolených máme taky za sebou hodně, vytváříme něco téměř neustále, sportujeme a na mimi se snažím „nemyslet“ už 2,5 roku. A pořád nic
jenže já IVF snášela špatně po psychické stránce a znovu se na to jen tak necítím. Tak zkusíme tu hlavu něčím jiným zaměstnávat ještě chvíli no ![]()
Tak to je skvělý, že to zvládl, alespoň nejsme jedinný, komu se to tak nějak úplně nezdá. ![]()
No, já se na IVF těším, ale taky mě to stresuje a bojím se. Nejvíce mě momentálně stresuje to čekání na MS, jak naschvál to nedostanu půl roku ![]()
Tak zítra se ozvu, jak to dopadlo. Možná tady předčasně něco řeším a žádost ani nebude schválená.
Šla jsem tam spíš s tím, jestli neodhalí v čem je problém, nějaké vyšetření vejcovodů nebo dělohy jsem čekala, ale jdeme rovnou na stimulaci, tak to bude asi divočina. ![]()
Tak to je asi tim, ze vas tak tlaci cas
ta vysetreni muzou prijit klidne i potom…ale budu drzet palce, aby na ne nedoslo a klaplo IVF ![]()
@majabo No já měla testík z Genetu úplně stejný jako ty. Já jsem v desátem týdnu a vše je v naprostém pořádku a tak to i doufám zůstane až do zdárného konce. A Tobě držím pěstičky
@Kudíčko píše:
@majabo No já měla testík z Genetu úplně stejný jako ty. Já jsem v desátem týdnu a vše je v naprostém pořádku a tak to i doufám zůstane až do zdárného konce. A Tobě držím pěstičky
I takto slabého dusika si měla? A máš dvě nebo jedno?
@Kudíčko tak to je krasny, tak ti gratuluji a ať je vše v pořádku, já se dozvím jak jsem na tom zítra. Mě vkládaly dvě, tak uvidíme, na dvě by asi ta čárka měla být silnější.
A doktorka řekla, jdeme do toho, máme na to měsíc.