Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zítra budu 7 dní po ET a už mám takový cuky si udělat testík, ale zase se bojím toho, že potom budu špatná, když tam nic nebude.. říkala jsem si původně, že si první test udělám ve čtvrtek to budu 10 den, to už by něco mohlo být vidět nééé.
![]()
Holky s tim testikovani nestresujte, zalezi, zda byly jedno nebo dve embryjka a jak dlouha byla kultivace. Bez PK bych to zkousel az tak 12. 13. den..
Ja se citim dobre, zatim spineni zmizlo, snazim se neco trochu podelat doma, vykramovala sem lednicku a vymejvam supliky, srovnala si satnik, hlavne suplik s pyzamama a dam si tam croksky a hygienu, kdyby neco, pac chlap je nervak a nevzal by nic ![]()
@belhana i ten 10.den je brzo..jedině snad dvojčata a dušík, že by byl:-) ![]()
@blondýna -no já ani tak nestresuju, ale už mi otrnulo a jsem po týdnu polestí ok, tak myslím na blbosti…
Koukám, že se ti daří dobře a
jsou ok. tak to je krásný, jak to letí a už mají 2 cm… ![]()
@belhana výdrž se v tomto případě vyplatí, vydrž to ať nejsi zbytečně zklamaná.
@Janyyy píše:
@belhana i ten 10.den je brzo..jedině snad dvojčata a dušík, že by byl:-)
tak to nechám na ten čtvrtek, nejdří jsem dělala hrdinku, že tož nechám až za těch 14 dni, ale to nevydržím..to už vím…
Koukám, že jsi po odběru, kolik máš vajíček a kdy bude transfer? ![]()
@majabo píše:
@belhana výdrž se v tomto případě vyplatí, vydrž to ať nejsi zbytečně zklamaná.
Děkuju za podporu a co ty jak je? ![]()
@belhana no já jsem11 den po ET, bolí mě v podbřišku a v kříži jako na menstruaci, ale ta zatím nedorazila,9 den jsem malinko po ránu spinila, ale od te doby nic, ve středu budu testovat a jedu na krev.
@belhana no já jsem11 den po ET, bolí mě v podbřišku a v kříži jako na menstruaci, ale ta zatím nedorazila,9 den jsem malinko po ránu spinila, ale od te doby nic, ve středu budu testovat a jedu na krev.
Zdarvím všechny, už delší dobu si vás čtu, s přítelem jsme se rozhodli pro mimi, první IVF jsem měla před 10 lety, druhou před 7, obě vyšli na poprvé, po roce jsem otěhotněla spontálně, takže dnes mám 3, krásné zdravé syny, všechny porody císařem, manžel nás bohužel opustil, při třetím porodu jsem si nechala podvázat vaječníky se zdravotních důvodů. S přítelem si mimi moc přejem, budu se objednávat do Natalartu, tak jsem zvědavá co nám řeknou ![]()
@majabo píše:
Tak to jsi dobrá, že to vzdržíš, ale máš pravdu, kdo si počká, ten se dočká
.
budu na tebe myslet
. kolik máš zavedeno a jak staré?
já nemám ani žádné příznaky, ale to je si brzy. Břicho mě vůbec už nebolí a to by se teď mělo hnízdit, tak já nevím…
Budu na tebe ve středu moc a moc myslet ![]()
@belhana @Maja25 tak jsme to dnes 12 den po ET dělali test, nejdříve to vypadalo že nic, a když to zaschlo, tak se ukázal dušík sotva viditelnej, tak nevim? Vložili mi dvě tridenni asi moruly dle embr. na jedničku. Tak nevim asi to zítra zkusím znovu, nebo až tu středu? ![]()
@majabo ahojky a mužeš to vyfotit? zkus znovu zítra ráno moc držím palce ![]()
@majabo Jéé tak snad bude dušík sílit. Moc bych ti to přála a potěšila jsi mě že se ti až 12den teprve ukázal dušík protože jsem byla docela nešťastná že jsem 10den nic, já teda mám dvě embrya ale taky 3dení ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Jsem 3. den po ET 2 3denních embryí, tak jsem ve fázi silného napětí
. Ráno mi volali, že všechna zbylá embrya, která nechali na PK přes víkend se na zamražení nehodí, což mě dost psychicky zdeptalo. Doufala jsem, že mi zbyde něco na zamražení, abych případně nemusela hned na 2. IVF. Teď se bojím, aby ty 2 třídenní co mi zavedli, vůbec vydržely, když mi ze 7 oplodněných jinak nezbylo nic…Jak jste na tom byly vy? Zbylo vám něco na zamražení nebo nezbylo, ale mimčo se minimálně uchytilo? Nevím, jak dlouho vydržím netestovat ![]()