Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarinka83 Ano já ho měla 29DC, ta úplně první injekce jakoby MS zmrazí a nepříjde ![]()
@Aninkaaa a ta injekce staci jenom jedna na to zastaveni tvorby prirozenych foliku? pak proste nic cekas a az 17 den zacinas pichat? cekas na co, na to aby se nahodou nejake i pres tu injekci nevytvorily?
@sarinka83 Děkuji moc, to je už můj druhý poprvé mi to nevyšlo, tak už zkusím v neděli testnout
Tvé kamarádce přeji hodně štěstí Při IVF a ať se brzy dočká mrňouse ![]()
@Aninkaaa no tak moc držím palce na neděli, který den po ET budeš? já to taky znám, prošla jsem tím před měsícem
ztím se embroušek drží
@sarinka83 Oni se nevytvoří to ať se nebojí oni jen zkontrolují jestly je vše jak má být a předepíší jí injekce.Ta úplně první je opravdu umělý přechod takže jí samy vaječníky pracovat nebudou po celou tu dobu ![]()
@sarinka83 Jéé tak to moc gratuluji
Tak na vás dávej pozor
Dnes jsem 8den tak to zkusím risknout a testnu 10den.
@Aninkaaa ja testovala první 8. den… to byly nervy, ale byl tam poloneviditelny duch…
vydrž ještě at nemusíš honit duchy, oplatí se silnejsi carecka:) no moc ti přeji (a hlavně i podle podpisu vidím že toho máš dost za sebou) štěstí
![]()
@sarinka83 Jsi hodná děkuji moc
A to jsi měla PK? U ní prý testík ukazuje dřív ![]()
@Janyyy břicho dnes fakt docela bolelo a tak jsem si dala algifenové kapky. nejsem žádná padavka, ale dnes fakt nic moc
@Aninkaaa ano měla.. měla jsem hatchující blastoystu po PK…tady je pro predstavu: OPU bylo 23.1 a ET 28.1. Na té fotce jsou moje testy ale v realu jsou svetlejsi, nejak to ten monitor zvyraznuje vic
no moc ti drzim palce…
@sarinka83 Pěkná sbírka
Přeji ti aby mrňousek pěkně rostl a brzy vás bylo o jednoho víc ![]()
Tak jsem volala do laborky…no moc me nepotesila z 13 bylo 6 vajíček oplodnila se 4 a zdárně rostou 3…tak teď jen doufat ze v pondělí bude něco k et ![]()
@Janyyy píše:
Tak jsem volala do laborky…no moc me nepotesila z 13 bylo 6 vajíček oplodnila se 4 a zdárně rostou 3…tak teď jen doufat ze v pondělí bude něco k et
neboj Janyyy, nedes se cisel. Ja mela z 18 foliku 11 vajicek a 4 to rozdejchaly do konce. Nemej strach, v pondeli budou ok