První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
12.5.13 14:42

Tak to ráda slyším a gratuluju :D. A jak se ti v Podolí líbilo? Já jsem u Apolináře byla na lap. zákroku a byla jsem hrozně spokojená s přístupem atd. Před rokem jsme tam byli s přítelem na spermiogramu a taky byli hrozně fajn a ochotný, takže dost zvažuju, že půjdu tam právě kvůli přístupu, pro mě je to dost důležitý. Ale zároveň mi bylo řečeno, že soukromá centra mají lepší vybavení. Můžu se jen zeptat kolik tě to stálo a jak dlouho jsi tam docházela? A moc děkuju ;) taky se držte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
12.5.13 14:56

@kocour27 Stálo nás to 13 000, ale měli jsme připlacené nějaké věci navíc. Do IVF centra jsem docházela od října, vše tam celkem trvá, protože tam chodí mnoho párů. Kamarádka byla u Apolináře a byla moc spokojená. Já jsem až na to čekání také spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 15:08

Od října 8o to je fakt docela dlouho, ale důležité je, že se povedlo ;) Jsem ráda, že tvá kamarádka byla spokojená :) Snad je to tam trošku rychlejší :lol: 13tis zní líp než 26tis :) Taky jsem zvědavá jak to bude probíhat. Spoustu holek se na to vysloveně těší, pro mě je to teď trošku děsivý na co, že se mám těšit? Na to až si budu píchat něco do břicha :D To bude asi zábavný obzvlášť pro mého přítele, ten při pohledu na jehlu odpadává :lol: No je mi jasný, že to podstoupím a budu šťastná když to vyjde, ale zní to fakt děsně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
12.5.13 15:13

@kocour27 Neboj se, vše půjde samo. Pokud miminko chceš, klidně do sebe i píchneš :mrgreen: Všechny jsme to zvládly. 26 000 je cena za IVF, kterou přizpívá pojišťovna, ty si pak připlácíš zbytek, co všechno k tomu chceš a tak. Všechno ti tam vysvětlí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 15:19

Děkuju ;) mimi chci už dost dlouho, takže pokud to mám podstoupit, tak to podstoupím ;) A těším se až budu moct říct, že to stálo za to :) držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
12.5.13 15:22

@kocour27 Taky držím palce a průbežně nás informuj, jak jste na tom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
12.5.13 15:26

Ahoj holky, můžu se zeptat? Je tu někdo z vás z CARu CUBE a nebo z CARu Gennet Liberec??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 15:36

Určitě budu, za měsíc jdu na gyn. kontrolu po lap. a pak to rozjedu :D Děkuju je fajn vědět, že v tom neni člověk uplně sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
12.5.13 16:54

@kocour27 jojo jsem v 17.týdnu.-)Hele nám s manželem nepřišli na žádný problém, abychom museli něco podstupovat nebo tak, oba jsme zdraví, jen měl manžel o trošku pomalejší spermie ale to taky jak kdy, teda vlastně v den odběru vajíček je měl pomalé takže jsme si pro jistotu připlatili ICSI, ale jinak jsme se o mimčo snažili necelé 2 roky a nic, i když s manželovou prací je to složité, jezdí mezinárodku takže od pondělí do pátku většinou pryč tak se těžko pracovalo na miminku, ale i tak si myslim, že by to mělo jít, nevím proč ale nešlo, třeba kdybychom ještě vyčkali tak jsme nic podstupovat nemuseli, ale miminko jsme oba chtěli takže jsme podstoupili 3krát inseminaci ale to bylo k ničemu, je to skoro stejné jako sex doma, jen šoupnou ty spermie o trochu dál ale po třech pokusech už nás to nebavilo a bylo nabídnuto IVF, že pravděpodobně s naším dobrým stavem to vyjde na poprvé a tyk ano, díkybohu vyšlo a jedno 5 denní embryo po kultivaci mi zavedli a chytlo se, v marzáčku už nemáme žádné, bylo to jediné, ostatní během těch 5 dní se přestali vyvýjet, ale asi to byl silný bobeček, protože jsme spolu právě těch 17.týdnů už a vše zatím vypadá velmi dobře.-)takže tím tě chci povzbudit, že ač to vypadá takhle hrozně všechno tak že to tak hrozné být nemusí, já si teda nemohu stěžovat vůbec na nic, po nandání mimča jsem 3 dny fakt nic nedělala, polehávala ale pak jsme s manželem jeli na týden na hory, kde jsem teda nelyžovala, ale chodili jsme na procházky, hlídala jsem tam sestřenky holčičku ani ne roční, když jeli všichni lyžovat a opravdu to bylo asi to pravé, že jsem neměla čas nad ničím přemýšlet, protože být doma tenkrát tak jak se znám bych trávila chvíle tady na diskuzi a ať je to jak je to, čím víc o tom mluvíš, tím víc se pak bojíš a pokud se dočteš, že někomu něco neklaplo tak se hned pozoruješ a srovnáváš, takže mi ten týden oddechu pomohl, vrátili jsme se domu, udělala jsem si pak v neděli test, protože mě začlo bioolet v krku a svaly a nechtěla jsem se cpát léky kdyby náhodou no a ono ejhle:-)2 čárky tam:-))))) :dance: no a pak nastala právě ta nervozita doma, čekat na stoupající hcg v krvi, čekat na ultrazvuk jestli má mičo srdíčko vůbec, pak ne testy jestli je geneticky v pořádku, pak na vellký ultrazvuk, aby měl vše co má mít a te´d čekám na čtvrtek jdu zase na kontrolu takže zase nerv, ale snad to bude ok, když mi nic není.-))Takže tím ti chci říct, aby ses nebála do toho jít a ař´č se mi to te´d říká lehčeji než tobě se může zdát, stojí to za to a nic to není, nervy mít budeš, měla jsem je taky ale te´d vim, že nervy větší bylo čekání na 2 čárky na testu než celý zákrok a průběh IVF.-)ale stojí to za to fakt.-))a přeji ti aby ti to vyšlo moc.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 18:45

Děkuju je to krásný, že ti to vyšlo a držím palečky ať je vše v pořádku a ono bude ;) JJ mám s toho trošku strach, ale zvládnu to jste má inspirace ;) U nás je problém spíše ve mě, teď jsem byla na lap. zákroku, kde mi řekli, že mi funguje jen jeden vejcovod a mám malou atip. dělohu. Takže teoreticky bych do jiného stavu přijít přirozenou cestou mohla, ale vzhledem k tomu, že 4 roky neberu ant. a snažíme se přes rok a půl a nic měla bych podstoupit IVF. :)
Nj tak jsou na tom holky i hůř a maj mimouše, tak to zvládnu taky ;) Nicméně děkuju za podporu a držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
12.5.13 18:50

@kocour27 určitě to zvládneš a myslim, že to není nic špatného mít mimčo z IVF, protože jsou to tvoje vajíčka a spermie tveho muže a i kdyby to bylo všechno od někoho jakože to taky někdo hold musí podstoupit, je to fuk, bude to vaše miminko a jak si ho pořídíte je to nejmenší, hlavně že bude a bude zdravé a vaše.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 19:03

Ahoooj, především gratuluju JAYES!!! Strašně to utíká a ty už jsi v 17 týdnu :palec:
Ve čtvrtek jdu na už 3. transfer v rámci 2. IVF a tak doufám, že se mražáčci rozmrazí do příjemné nálady a tentokrát se štěstí usměje snad i na nás. Hodně síly všem co stále čekají a doufají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 19:08

Špatné to určitě není ;) je užasný, že to jde ikdyž se příroda rozodla, že to nepůjde. Doufám, že už další zprávy budou dobré. Určitě je to super, že jsou i možnosti využít dárce, ale popravdě byc rači kdyby to šlo všechno znás ;) Ale to se uvidí až nás doktůrci rozeberou :D já tomu věřím, a děkuju páč než jsem se odhodlala napsat moc velký naděje jsem si nedávala, ale teď už je to o moc lepší. Možná se začnu těšit i na to pícháni do břicha :lol: A ty se neboj, všechno bude dobrý ;) Pak napiš jak dopadla kontrola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 19:11

Tak držím palce ať to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 19:14
@kocour27 píše:
Tak držím palce ať to dobře dopadne ;)