Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruse78 Děkuji za odpověď, tak jsem si to myslela správně. Ovšem mi to moc neřeší to moje dilema s počtem zavedených embryjek. Koukám, že ty jsi ted v dubnu šla do 2, nebála ses, že by mohly být dvojčata? Nebo bys je ráda?
@TerkaBaterka No radsi bych pravda jenom 1, ale ta pravdepodobnost, ze se mi uchyti obe, nebyla moc velka, tak jsem chtela obecne zvysit to, ze se chytne aspon 1, tak jsem do toho sla
A kdyby se naahodou chytla obe, tak by se to nejak holt zvladlo
Ale ty 2 jsem zavadela ciste jen pro zvyseni pravdepodobnosti, ted pri 2. IVF pujdu zas jen do jednoho..
@DesertRose ahoj já myslí že to je dobré znamení
taky jsem měla bolesti a Ms doted nedorazila
měla jsem taky velké bolesti v kříži ![]()
Ahojky tak dneska jsem to podnikla s manželem takže jsem 3v1 nechala jsem si dát 2 embrijka obě byly hodnoceny známkou jednička takže jsem ráda nato že se chytne jedno mi dal 80% úspěchu a na dvojčata dvacet% takže jsem moc zvědavá jinak mám brát utrogestan, anopirin, prednisol od každého jednu tabletku.bylo hrozně dojemný vidět ty dvě embrijka na monitoru zvětšené
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?
Chystame se na 1.IVF, jen ted musim jeste na HSk kvuli deloze. Delali mi i stery z cipku a jeden vysleden vysel nejak nehodnotitelny, tak mi ho museli udelat znovu. Bylo to na mycoplasma, nevite co to je? Kdyby to vyslo spatne, muzou mit kvuli tomu oddalit ivf?
![]()
Ahojda holky, opakovaně jsem neúspěšně podstoupila IVF
, nyní chceme zkusit jen odběr vajíčka v nativním cyklu. Z předchozí stimulace / před měsícem / mi zbyla injekce Gonal f s dávkou 225 j. Pokud o ní někdo máte zájem, napište mi, prodám za symbolickou cenu /as. 200 kč/ na dobírku. Trochu se musíme zahojit finančně
Pokud máte zájem o nějaké konkrétní informace k průběhu IVF, stačí mi také napsat. Jsem teď dost pracovně vytížená, tak není čas na nahlížení do diskuse. Podstoupila jsem také HSK - hysteroskopii - ambulatně, pokud by někdo chtěl vědět k tomu víc… Umělé oplodnění je běh na delší trať ale také spousta maminek měla štěstí hned na poprvé. Přeji úspěch. ![]()
Zdravím vás všechny po delší odmlce. Po prvním neúspěšném pokusu (v 9 tt zamlklé těhu), mám pozitivní zprávy pro všechny
Před 11 dny jsem postoupila KET. Přidávám dnešní testík. Doufám, že teď už to vyjde. Přeji Vám všem krásnou neděli ![]()
@Petka007 píše:
Zdravím vás všechny po delší odmlce. Po prvním neúspěšném pokusu (v 9 tt zamlklé těhu), mám pozitivní zprávy pro všechnyPřed 11 dny jsem postoupila KET. Přidávám dnešní testík. Doufám, že teď už to vyjde. Přeji Vám všem krásnou neděli
To je jasný, tak moc moc gratuluju…
![]()
Holky, zatím asi ani není k čemu, páteční kontrolní odběr ukázal, že hcg neroste tak jak by mělo. Píchli mi agolutin a ještě něco. Zítra se uvidí, jsem z toho zdrblá ![]()
@Petka007
Tak to mě mrzí
Já jsem teď taky na nervíky. Minulý čtvrtek jsem byla na utz. Sice bilo srdíčko, ale doktorka říkala, že je o týden mladší než by mělo být. Kontrola až zase ve čtvrtek. Bojím se, že to nebude v pořádku.
Držím ti palečky, aby Hvg začalo stoupat tak jak má… Určitě to bude tentokrát dobré.
@Petka007
drž se, moc ti přeju, aby to bylo na konec v pořádku
Já jsem dnes 4. den po KET a nevidím to zatím moc nadějně
nemám žádné příznaky zahnizďování a v sobotu jsem měla celý den takový zvláštní pocit úzkosti, takže si myslim, že to ani tentokrát neklapne ![]()
@Petka007 držim palce aby to dobře dopadlo, třeba si dává na čas trochu, myslim na tebe ![]()
@Brozule Ty se taky drž, také na tebe budu myslet, holky moc bych vám to všem přála ![]()