První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
12.5.13 19:18

Až to příjde, tak ti povím jak si zvykám :D Už jsem to hlásila příteli, že si to taky losne ať si to taky trošku užije. Docela překvapil, prej to ustojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 19:23
@kocour27 píše:
Až to příjde, tak ti povím jak si zvykám :D Už jsem to hlásila příteli, že si to taky losne ať si to taky trošku užije. Docela překvapil, prej to ustojí :lol:

tak ten můj je z toho úplně špatnej. Musím, i mimo stimulaci(teď před KET) aplikovat fraxiparin- proti srážlivosti a můj chlap se na to nemůže ani dívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.13 19:26

:) Já si taky myslím, že jsou to jen hrdinské řeči, když vidí jehlu tak se kácí :lol: Nic nevydržej :mrgreen: ale, až to příjde ráda mu to půjčím jen doufám, že to přežiju ve zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 19:32
@kocour27 píše: :) Já si taky myslím, že jsou to jen hrdinské řeči, když vidí jehlu tak se kácí :lol: Nic nevydržej :mrgreen: ale, až to příjde ráda mu to půjčím jen doufám, že to přežiju ve zdraví :lol:

držím pěsti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
12.5.13 20:16

@zivotaschopna Ahoooj.-))jojo utíká.-)a doufám, že to uteče a mimi bude co nevidět s námi.-)))ale je mi dobře takže to jde, docela mi to utíká, protože trávim hodně času venku, vlastně skoro furt jsem venku, když je hezky tak jsem na zahradě od rána do večera a doufám, že hezké dny přijdou, protože máme v zemi velký bazén od loňska, ted jsme ho 4 dny napouštěli a tak se tam už strááášně těším, budu v něm furt.-))rodina už ho některá prubla, ale mělo to jen 18stupňů takže to bylo jen z hecu, přeplavali tam a zpět a šup ven takže já počkám tak na 24 a jdu do toho, aby mimi nemělo šok.-)))Jéé tak to je super, budu držet pěsti, aby to tentokrát vyšlo jak se patří.-))určitě nás informuj jak to vypadá.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
12.5.13 20:18

@kocour27 snad to bude ok, musim si to stále opakovat a věřit.-))a věřim, že se mimču u mě líbí a že to dojedem do cíle.-))a tobě přeji šťastný začátek, budeš mít radost až si píchneš první dávku, bude se tio zdát, že už se konečně něco děje a blížíš se pomalu a jistě k mimču.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 20:40

@jayes Tak tak, užívej si hezkých dnů a těš se na mimi. Pak už to bude jen kolotoč :mrgreen:, ale krásný. Jsi na PN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
13.5.13 08:16

@zivotaschopna jojo jsem na neschopence od začátku, ale jen jako kvůli práci, ne kvůli riziku a užívám si to teda v plné míře.-)Kdybych se za holkama v práci každý měsíc nestavila tak si ani nevzpomenu, že jsem pracovala, vůbec se mi nestýská.-))těšila jsem se na tohle taak dlouho, že by bylo divný, kdyby to bylo naopak.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.5.13 20:14
@kocour27 píše:
Ahoj :mavam:,
jsem po laparoskopii, čerstvě a rovnou mi bylo doporučeno jít na IVF.Je pravda, že jsem čekala jiný výsledek :(,ale budiž. Akorát vůbec nevím co mě čeká, teda jistou poředstavu mám od těch okolo a moc hezká teda není. Takže za každou, alespoň trošku pozitivní radu předem děkuji :)

Ahojky. Mně také dělali lapaeoskopii (Apolinář) a už jsem podnikla IVF - Gennet. Je to náročná cesta ale doufám, že přinese pozitivní výsledek. Ve čtvrtek mi transferovali jedno embryjko, tak teď musím jen čekat :-) :roll: Držím moc palečky při IVF :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.5.13 20:37

Holky, jsem 4den po IVF a pobolívá mě v podbřišku, takové píchání jako před MS ale nekrvácím. Není to špatné znamení? Nebo některá z vás, co jste těhu, jste po IVF tohle měla taky??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
13.5.13 21:08

@DesertRose Ahojky, tohle pobolívání břicha jakoby na ms je úplně normální a klidně může být i výtok. Jsem po IVF, v pátek mě čeká první UTZ, takže jsem cca 5+5 a břicho mě pobolívá stále, i prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.5.13 22:33

@Pet-emimi Aha, tak snad by se mohl jen uhnízďovat… :) Tobě na ten UZ držím moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
14.5.13 08:02

@DesertRose určitě se neboj, je to v pořádku, kdybys začala krvácet nebo měla nějaké velké křeče tak se určo obrať na doktora, ale lehké píchání a pobolívání je normální, uhnízduje se tam to embryjko.-))taky mě na těch horách tenkrát popíchávalo a pobolívalo.-)držim palce.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.5.13 08:28

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Letos mě čeká první IVF a jsem z toho docela nervozní. Ani ne tak z celého toho kolotoče, píchání injekcí, OPU atd. ale spíš z toho, aby to samozřejmě vyšlo. Loni v červnu jsem po 1IUI otěhotněla, ale bohužel to skončilo ZT v 9.TT. :( Jednalo se o chromozomální vadu - trisomii. Chodím do Gennetu v LB a bylo nám doporučeno PGD. Ted beru od 3.5. HA kvůli endometrioze a po 6 týdnech braní bychom měli podstoupit to IVF, takže to vypadá na konec června. Problém u nás s manželem je asi převážně u mě, jednak ta endoška a jednak pravděpodobně ovulační porucha. Při stimulaci na IUI po clostíku to bylo fajn, ale když už mi ho nemohli dávat a musela jsem přejít na merional, vaječníky na něj moc nereagovaly. Mám dost rozházené a nepravidelné cykly, které se jakžtakž srovnaly po utroši, ale taky ne vždy. Jeden cyklus 40 dní druhý třeba 25. Vůbec si tedy nedokážu typnout, jak na tom budu po stimulaci s úrodou a mám z toho opravdu strach. Další co řeším, je počat zavedených embryjí. Vím, že při zavedení 2, při 1. a 2.IVF pojištovna platí jen 3 pokusy, ale když se neudělá ET ve stimulovaném cyklu, ale až další cyklus jako KET, tak se to na to snad nevztahuje, nevíte o tom něco? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
15.5.13 09:12

@TerkaBaterka Cauky :mavam: Jj, je to presne tak, jak pises..na KET se to nevztahuje, tam si klidne muzes zavest 2 embryjka a o 4.pokus na pojistovnu neprijdes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí