První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
26.6.13 16:10

@TerkaBaterka ja mam v papirech napsane, ze se stimulaci se zacne po kontrolnim ultrazvuku. no nedovedu si to predstavit, kdyz budu krvacet :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
26.6.13 17:31

@Cracky neboj to je v pohodě, taky jsem s toho byla celá hotová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
26.6.13 23:06

@Cracky Neměj strach.. není to na dlouho. Šoupnou ti tam ultrazvuk a během minutky ho vyndají, jen zkontrolují, jestli je vše v pohodě. Není se čeho bát a navíc, oni jsou na tohle zvyklý.
@majorka To budou nervy, co! Čekat, jak to dopadne a jestli se bude dál vyvíjet a kdy ti ho zavedou. No moc ti držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
27.6.13 10:34

@TerkaBaterka tak vajíčko se oplodnilo a prý se krásně vyvíjí! Mám volat do laborky ještě ráno a když bude vše na dobré cestě, tak mi ho v poledne zavedou!!! Ale já bojovníčkovi maximálně věřím a určitě to dopadne dobře!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
27.6.13 10:49

@majorka Jéé tak to je super. Moc držím palce, at se tak pěkně vyvíjí i dál ;) A jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
27.6.13 10:55

@TerkaBaterka trochu mě pobolívá v podbřišku, ale jde to. Ale na to si musím zvyknout, teď budu těhu, tak tu píchne tam, tu tamhle :mrgreen: doufám! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.6.13 12:11

@majorka tak to moc držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
28.6.13 16:21

Ahoj, tak mam bublinku uz u sebe :mrgreen: a ted doufat, ze se ji u me bude libit :mrgreen: kez by to klaplo! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
28.6.13 16:24

@majorka tak super, :palec: to musí klapnout věř bublince že to zmákne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
28.6.13 16:53

@majorka Tak to je super :) Já mám po OPU. Z 12 folikulů máme 8 vajíček. Volat nám ale budou až v pondělí, jak se oplodnili a jak se vyvíjí. Tak nezbývá než čekat. Držím ti palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
30.6.13 10:14

@TerkaBaterka tak jak ti po OPU je? Ja jsem dneska 4 den po OPU a porad me boli bricho a jsem nafoukla. Takze ikdyz mi po ET doktor rekl at se chovam zcela normalne, tak se stejne setrim a polehavam, protoze bricho mi toho moc nedovoli. A ty se zitra dozvis, kolik se oplodnilo, vid? Tak drzim pakecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
30.6.13 11:15

@majorka No břicho cítím taky pořád.. v noci musím několikrát jít na WC, protože jak se mi naplní močák, tak mě to břicho bolí víc. Tak snad to bude za pár dní lepší. Tak ty už máš miminko u sebe, tak držím palce. Jo jo, my se zítra dozvíme, jak na tom jsou naše miminka. Moc na ně pořád myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
30.6.13 12:38

@TerkaBaterka mysli jen pozitivne, urcite to bobeckove zvladli a zitra ci v dalsich dnech uz budes mit minimalne jednu bublinku u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
30.6.13 12:45

@majorka Nebudu, protože nám je ještě musí vyšetřit na genetiku, ale to mi nevadí. Budu štastná, když to zvládnou a 5 dní se budou kultivovat. Pak je zamrazí a ke mě se dostanou až asi zhruba za měsíc.. ale to už budu vědět, že jsou v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
30.6.13 14:05

@TerkaBaterka aha promin ja zapomela, ze je budou vysetrovat. Ale jak pises, alespon budes vedet ze jsou v poradku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí