První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
17.9.13 10:38

@sikoku no i pred tim zarim se doplacelo nekolik tisic. ted je to pry az dvojnasobek :think: je to hrozne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.9.13 10:46

@Cracky a jak to, že jsi tedy za Gonal nic nedoplácela? To je divné, ale tak aspoň jsi ušetřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.9.13 10:50

@sikoku ja chodim do caru ve fakultni nemocnici olomouc, tak asi je to tim, ze to neni zadny soukromy car :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.9.13 10:51

@Cracky jéé, tak to se máš. U nás jsou jen 2 zařízení a ta jsou soukromá. Tak ať se Tě mimísek ve zdraví jen drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
17.9.13 21:02

@andyxxx Super, že čárky pěkně sílí a vše vypadá na prosperující těhu. NA zítřejší krev držím palce. Já jsem 4.den po KETu a nemám vůbec žádné příznaky.. začíná mě to děsit a bojím se, že se nepovedlo i když vím, že je brzy na jakékoliv závěry. Ale jak tak čtu, tak hodně holek po KETu začalo bříško pobolívat jako na MS a těhu jsou.. Tak nevím.. :nevim:
Kdy tebe začalo pobolívat břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.9.13 21:29

@Evaa.j máš pravdu :-) musíme myslet pozitivně,,, stejně se to rozhodne za nás :-))
už se na to moc těším,,,
:dance: :dance:
ale musím říct že ms dorazila včera,, ale je to děs,, fakt, to co ze mě jde je až děsící :-)))
doufám že se to srovná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.9.13 05:49

@TerkaBaterka Ahoj já jsem taky nic neměla 5 den jsem zkoušela test a nic. Břicho začlo bolet asi až 7 den tak jsem šla k doktoru bylo to neskutečná bolest a od tý doby mě pobolívá v podbřišku pořád, ale ne tak hodně..jako při ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.9.13 07:10

@katkalaila a ty jsi dostala MS po té zastavovačce? Já abych byla v obraze.
Máš pravdu, že to uteče, včera jsem si říkala: tak a zítra půlka týdne :dance:. Člověku to přijde jako hrozně dlouhá doba a ani se nenaděje a leží na leháku s nohama do praku :mrgreen:.
Já osobně tomu hodně věřím, tomu že to určitě vyjde. U IUI jsem jen doufala, i když před prvním jsem si myslela, že je to taky tutovka - když jsme údajně oba zdraví…
No, nakonec, kdyby to nevyšlo (ale to se určitě nestane :lol: ), tak bychom alespoň věděli kde je zakopaný pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.9.13 09:11

@Evaa.j ahojky jj dostala jeden den spoždění,,, ale jede to,,.-)) až moc :-))
to víš uteče to uvidíš,.-))po injekci jsem si říkala fííí jo dva týdny do utz a ted už je to jen pár dní,, myslím, že nejhorší čekání bude na výsledek po transferu.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.9.13 09:25

@Evaa.j to cekani bylo nejhorsi, ja mela naplanovane ivf, ale zjistili mi nejake bakterie v mocaku, tak sme se museli s manzelem prelecit. akorat mi ti chytraci nedali nic jako prevenci proti kvasinkam, takze sem je po tech atb dostala, tak sem se musela vylecit jeste s timto. taky mi to prislo hrozne nekonecne :cert: jeste k tomu se ten dlouhy protokol celkem tahne, kvuli te zastavovaci injekci, po ni jsem zacala normalne pichat az za 12 dni. no ale to sem nadavala jak to neutika a uz mam prcka v brisku a prijde mi, ze to uteklo hrozne rychle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.9.13 09:51

@katkalaila to máš pravdu, já si po IUI test nedělala, vždy jsem čekala na MS - ptotože ty testy mi nikdy nic hezkého neukázaly :roll:. Posledně jsem tedy nevydržela, protože IUI bylo už 10. DC (to předtím 17.DC)…
Ale u IVF to asi nevydržím, no možná jo, protože se budu bát to zjistit…

@Cracky no to muselo být k vzteku, pořád jen na něco čekat, na MS, na ovulaci, na vyléčení močáku, kvasinky :? Ale čekání se vyplatilo :lol:. Je to fakt, že kdo si počká - ten se dočká :lol: Jen teda vydržet, chjo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.9.13 12:32

Ahoj holky tak test z krve 255 14 dní po transferu. Co myslíte je to OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.9.13 13:42

@andyxxx ahoj, ja mela 2 tydny po transferu pres 1200 hcg :nevim: nevim kolik je minimum, spis co ti rekl doktor? asi zalezi kdy se zahnizdilo embryjo, me hned druhy den po transferu (vim to, protoze sem z toho zkoncila v nemocnici a tam mi brali kazdy den krev na hcg a to rostlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.9.13 13:45

Doktorka nic, ve středu na ultrazvuk taky se mi to zdá málo, ale nevím neříkala nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.9.13 13:45

Přemýšlím, že bych došla na krev ještě v pátek to by mělo trochu stoupnout tak at vím pro můj klid jestli stoupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí