Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sikoku no i pred tim zarim se doplacelo nekolik tisic. ted je to pry az dvojnasobek
je to hrozne ![]()
@Cracky a jak to, že jsi tedy za Gonal nic nedoplácela? To je divné, ale tak aspoň jsi ušetřila ![]()
@sikoku ja chodim do caru ve fakultni nemocnici olomouc, tak asi je to tim, ze to neni zadny soukromy car ![]()
@Cracky jéé, tak to se máš. U nás jsou jen 2 zařízení a ta jsou soukromá. Tak ať se Tě mimísek ve zdraví jen drží ![]()
@andyxxx Super, že čárky pěkně sílí a vše vypadá na prosperující těhu. NA zítřejší krev držím palce. Já jsem 4.den po KETu a nemám vůbec žádné příznaky.. začíná mě to děsit a bojím se, že se nepovedlo i když vím, že je brzy na jakékoliv závěry. Ale jak tak čtu, tak hodně holek po KETu začalo bříško pobolívat jako na MS a těhu jsou.. Tak nevím.. ![]()
Kdy tebe začalo pobolívat břicho?
@Evaa.j máš pravdu
musíme myslet pozitivně,,, stejně se to rozhodne za nás ![]()
už se na to moc těším,,,
![]()
ale musím říct že ms dorazila včera,, ale je to děs,, fakt, to co ze mě jde je až děsící ![]()
doufám že se to srovná ![]()
@TerkaBaterka Ahoj já jsem taky nic neměla 5 den jsem zkoušela test a nic. Břicho začlo bolet asi až 7 den tak jsem šla k doktoru bylo to neskutečná bolest a od tý doby mě pobolívá v podbřišku pořád, ale ne tak hodně..jako při ms.
@katkalaila a ty jsi dostala MS po té zastavovačce? Já abych byla v obraze.
Máš pravdu, že to uteče, včera jsem si říkala: tak a zítra půlka týdne
. Člověku to přijde jako hrozně dlouhá doba a ani se nenaděje a leží na leháku s nohama do praku
.
Já osobně tomu hodně věřím, tomu že to určitě vyjde. U IUI jsem jen doufala, i když před prvním jsem si myslela, že je to taky tutovka - když jsme údajně oba zdraví…
No, nakonec, kdyby to nevyšlo (ale to se určitě nestane
), tak bychom alespoň věděli kde je zakopaný pes…
@Evaa.j ahojky jj dostala jeden den spoždění,,, ale jede to,,.-)) až moc ![]()
to víš uteče to uvidíš,.-))po injekci jsem si říkala fííí jo dva týdny do utz a ted už je to jen pár dní,, myslím, že nejhorší čekání bude na výsledek po transferu.-))
@Evaa.j to cekani bylo nejhorsi, ja mela naplanovane ivf, ale zjistili mi nejake bakterie v mocaku, tak sme se museli s manzelem prelecit. akorat mi ti chytraci nedali nic jako prevenci proti kvasinkam, takze sem je po tech atb dostala, tak sem se musela vylecit jeste s timto. taky mi to prislo hrozne nekonecne
jeste k tomu se ten dlouhy protokol celkem tahne, kvuli te zastavovaci injekci, po ni jsem zacala normalne pichat az za 12 dni. no ale to sem nadavala jak to neutika a uz mam prcka v brisku a prijde mi, ze to uteklo hrozne rychle
![]()
@katkalaila to máš pravdu, já si po IUI test nedělala, vždy jsem čekala na MS - ptotože ty testy mi nikdy nic hezkého neukázaly
. Posledně jsem tedy nevydržela, protože IUI bylo už 10. DC (to předtím 17.DC)…
Ale u IVF to asi nevydržím, no možná jo, protože se budu bát to zjistit…
@Cracky no to muselo být k vzteku, pořád jen na něco čekat, na MS, na ovulaci, na vyléčení močáku, kvasinky
Ale čekání se vyplatilo
. Je to fakt, že kdo si počká - ten se dočká
Jen teda vydržet, chjo ![]()
Ahoj holky tak test z krve 255 14 dní po transferu. Co myslíte je to OK?
@andyxxx ahoj, ja mela 2 tydny po transferu pres 1200 hcg
nevim kolik je minimum, spis co ti rekl doktor? asi zalezi kdy se zahnizdilo embryjo, me hned druhy den po transferu (vim to, protoze sem z toho zkoncila v nemocnici a tam mi brali kazdy den krev na hcg a to rostlo)
Doktorka nic, ve středu na ultrazvuk taky se mi to zdá málo, ale nevím neříkala nic…
Přemýšlím, že bych došla na krev ještě v pátek to by mělo trochu stoupnout tak at vím pro můj klid jestli stoupá.