Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jak vam vas gynekolog pocita termin porodu podle PM? Ja myslela, ze se to pocita den OPU+2 tydny. ted se divam, ze podle mojeho co mi napsal na prukazku mi to vubec nesedi. me vychazi termin o 15 dni driv nez podle jeho poctu ![]()
@Cracky ahojky podle mě se to počítá i při ivf od posledních měsíčků,,, ale možná že se pletu
Ahojky, me to pocitali od prvniho dne posledni MS a i jak to vypada podle UTZ. Nakonec se terminy sesly a ted uz to pisou jen podle MS ![]()
@katkalaila jééé, koukám, že máš dnes OPU. Budu na Tebe myslet a držet palce, aby toho bylo dost a ve výborné kvalitě
.
Až budeš schopna, tak se ozvi a popiš jak to probíhalo, pocity, výsledek a co bude dál, jo
?
@Evaa.j ahojky tak mám asi 20 min pi zákroku… Děsně me bolí podbrisek..už jsem dostala něco na bolest ale zatím nepomohlo.. kolem jedné se dozvím kolik toho je atd atd to pak dám vědět
@andyxxx Super, to jsem ráda, že je vše v pořádku a že máte krásně slyšet i
jen tak dál!!! Hezký sluníčkový den přeji ![]()
@katkalaila tak co kočko už je lépe? Snad to bude vše v poho: už jsi volala do centra, kolik máš vajuch? Moc držím pěstí, aby bylo vše dobré a zadařilo se
Jinak já jsem nyní v půlce cyklu - ty 2 dny špinění prý lze dle UTZ považovat za velmi slabou MS, to, že se nerozjela úplně mohla způsobit ta cysta i ta angína - oslabený organismus. Takže teď mám prý hezkou sliznici, dominující pravý folikul a v neděli na to máme s manžílkem hupsnout
Za 14 dní jdu na kontrolu, provedeme UTZ, buď budu na počátku těhotenství, či dáme vyvolávačku a budeme čekat na MS, ještě zkontrolujeme tu cystu - pokud tam bude, tak ji píchneme a odsajeme. No, jsem na to zvědavá, jak to vše dopadne. Ale hlavně, ať je z toho zdravý mimísek ![]()
@sikoku ahojky no tak už vše vím a dost jsem to obulela,,, řekly mi to hned při odchodu dr a embryiložky odebraly 11 folikul z toho 8 vajček a jen 4 jsou ok,,,
zítra si mám zavolat jak to vypadá a kdy by případně došlo k transferu,,
dr mi napsala utrogestan mám začít brát od soboty 2-2-2 tak uvidíme jestli vlbec k tomu dojde nebo ne
tobě držím palce at se to povede kočko.-)
@katkalaila Neboj, 4 jsou i tak dobrý. Pokud budou ok, tak by to bylo dětiček
. Budu Ti držet palce, aby se krásně vyvíjely. Věř tomu, že když je jich míň, můžou být kvalitnější.
A jinak jak? Je Ti už líp??
@Evaa.j děkuju ti
nejsem nějaký megaloman ale příjde mi to málo,,,
uvidím co řeknou zítra,,
no jinak už je to lepší ty bolesti jsou už jen malé zítra jdu naposled do práce,,, abych měla případně volný víkend na transfer,, pokud nějaké kuličky zůstanou,,
@katkalaila Není důležitý kolik jich máš, ale jaký jsou. Já jsem měla třeba 22 oplodnilo se mi 17,ale po 5 denní kultivaci vydrželi jen 3 z toho 1 dobrý a 2 horší na zmražení. A vidíš vypadáto, že ten 1 bojovníček co mi dali drží…Tak držím palce určitě to bude ok neboj…
@andyxxx já vím že máte holky pravdu,, ale stejně jsem si jich přála víc abych měla pocit jistoty,, takhle mi to příjde že žádný nevydrží,,
@katkalaila neboj kočko, on se tam určitě nějaký ten bojovníček najde a ještě třeba zbyde do mrazáčku
Kolik si jich necháž zavádět? Já dle doporučení pouze 1! Jsem velmi drobná a dvojčátka bych nemusela zvládnout! Držím pěstí, ať se krásně vyvíjí a neboj, to bude dobré!!! ![]()
@katkalaila je sice pravda, že co jsem četla tak holky měly víc, ale zas na druhou stranu - žádná nepsala, že jí při odchodu hlásili kolik jich je dobrých a že nějáká jsou úplně nepoužitelná… Hele ber to tak, že při klasickým sexu stačí jedno dobrý, takže čtyři - no ty brďo…
Moc Ti držím palce, aby to vyšlo ![]()
Určitě se Ti tam o ně dobře postarají ![]()
@sikoku ano ptala se nás při odchodu tak manžel řekl 2 kousky hh tak se nám to snažilo rozmluvit,,, ale ne jsme se už předtím rozhodli,, tak pokud budou tak půjdou dvě kuličky.-) já teda drobná nejsem spíš naopak,, ale uvidíme jak to nakonec celé dopadne