KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
11.9.13 12:38

@ajleenka tady to mám do 12tého dne, taky jsem blázen :) Ty Mamatesty, když zaschnou, tak jsou všechny stejný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.9.13 12:41

@Pawlinka nahoře je složka, fotoalbum tématu, tam jsou všechny fotky, co kdo vloží.. Ale hodila jsem to sem ještě jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.9.13 12:42

Paradni :potlesk: moc ti to preju, taky tedy zkusim az 8den, to je sobota, boze to je strasne daleko :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 13:20

@Andrej29 Hezký. Já mám ale ještě staré Mamatesty, ty jsou prý citlivější, nevím. Jsou tedy již od května prošlé, ale myslím, že v tomhle případě je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 13:35

@Andrej29 krasa,ja chci taky :pankac: a jak je, uz nespinis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.9.13 13:44

@MR však je budeš mít taky, uvidíš :hug:
Už nešpiním, bylo to jen ten jeden den, tak se uvidí, ale mám strach :( Občas mám žaludek na vodě, tak něco zobnu a je to ok.. Jo a každý den jsem musela mít alespoň 2× rozpustnou kávu s mlékem a tu už jsem si 3 dny neuvařila, nějak není chuť.. Doufám, že je to dobré znamení a to srdíčko prckovi naskočilo. Zítra vyslechnu ortel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174

@Andrej29 budu na Tebe zitra myslet :hug:, at je krasne videt :srdce:
a vse v poradku :andel:

Holky ja dneska trosku špinila, opravdu malinko, tak se brouček asi jeste poradne zavrtava :D
Já bych chtela tt, aby ukazoval i hodnotu hcg :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.09.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590

@ajleenka Ty starý jsou dobrý.. Uvidíš, že bude čárka sílit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.9.13 13:47
@Andrej29 píše:
@ajleenka Ty starý jsou dobrý.. Uvidíš, že bude čárka sílit :hug:

já používám testy Dr.MAX a jsem moooc spokojená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.9.13 13:51

@Euforie Děkuju, si moc hodná, to mám jít až v půl druhé odpoledne, to bude zítra ještě dlouhý :(
A testy, co by ukazovaly i hcg, tak to by byl luxus, by ušetřily nevůůůů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
11.9.13 18:45

Jéé, tak ať Vám to vyjde držím všem moc pěsti, koukám že se celkem daří :) já se teď stěhovala a tady toho přibylo :) já piji čaj na oplodnění a chtěla bych jít cvičit mojžíšovou a na jaře asi na KET. Pokud se nezadaří přirozeně :D ale to asi těžko :)
@Andrej29 neboj to uteče jako voda a pak budeš šťastná jako bleška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 07:58

Holky, tak bohužel ani dnes nic. Už jsem se s tím nějak smířila, cítím, že je pryč. Všechny ty pocity, to jsem měla o víkendu a začátkem týdne už prostě nejsou.
Holt budeme muset jít dál a zkoušet to znovu. Ten další cyklus ještě ivf nemohu, takže asi zkusíme iui, jen tak pro pocit a v říjnu znovu celé kolečko s hormony, stimulací, čekání, doufání, nervy…
Asi si řeknu i o imunologii, abych si byla jistá, že nějaký problém není třeba tam.
A co vy ostatní spolubojovatelky - kdy se chystáte na testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 08:10

@ajleenka :hug: :hug: :hug: já si pořád myslím, že je ještě brzy, ale sama víš, jak se cítíš. Já tedy necítím NIC od začátku, vůbec nic, tak si taky říkám, že to asi nedopadlo. Já když to neklapne, tak do dalšího ketu hned nepůjdu, musím vysadit prednison a všechny ty prášky a znova bych šla až po Novém roce, ještě než půjdu v březnu do práce a chtěla bych zkusit ten ket v přirozeném, já vím, že je to na palici, ale máme ty naše zlatíčka a proto si nemůžeme tak stěžovat, aspoň já to tak beru, pro nás je Kuba největší zázrak, co se nám stal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 08:18

@MR Mně je to právě nejvíce líto kvůli Terezce. U nás bych to tolik neřešila, jsme ještě relativně mladí, na druhé máme čas, ale vždycky jsem chtěla velkou rodinu a Terezce hrozně chybí parťák. Ale samozřejmě, že jsem šťastná, že máme alespoň Terezku, jenom prostě pořád čím dál více cítím, že nejsme kompletní a Terezka mi zatím vyrůstá jako jedináček. :zed:
Možná i proto potřebuji pokračovat co nejdříve, mít novou šanci a naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 08:30

@ajleenka taky bych chtěla pro Kubu sourozence a sama si strašně přeju holčičku, jenže já už toho mam za sebou docela dost a nemam nějak sílu pokračovat dál, já také tak stará nejsem, je mi 31, ale jsem hrozný nervák a ta neplodnost mě absolutně drtí, ale tak pořád ještě máme obě naději, že to teď klapne, nebyl tam dnes ani dušík :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí