Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky
je tady někdo, kdo se taky chystá v září na KET? Nás to čeká příští týden v úterý
Už máme doma jednoho čtyřletého chlapečka po KET a jdeme znovu pokusit štěstí se zbylými mrazáčky.
@barborka.f ahojky, my jdeme taky příští úterý
ale teda je to první pokus
můžeme si navzájem držet pesti ![]()
@Dotty90 píše:
@barborka.f ahojky, my jdeme taky příští úterýale teda je to první pokus
můžeme si navzájem držet pesti
Jeej, super! Tak to teda budu moc držet palce! ![]()
Ahojky taky nás čeká v září KET po prvním neuspěšném ET ![]()
Tak uvidíme, doufám že to vyjde ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky taky nás čeká v září KET po prvním neuspěšném ET
Tak uvidíme, doufám že to vyjde
Určitě se to tentokrát povede, je třeba myslet pozitivně a nevzdávat se
my jsme při našem prvním dítěti za sebou měli 3 neúspěšné KET a až 4. pokus se povedl. Nakonec se trpělivost vyplatila! Budu ti moc držet palce ![]()
Ahoj holky, mám za sebou neúspěšně Et pak jsem dala měsíc pauzu pak Ket ve ct jsem byla na krvi a prý negativní. Vysadila jsem Duphaston a čekám na ms. jak jste to měli s psychikou jsem z toho fakt rozhozená. navic poslední zamrazene máme
nechávali jste si některá to „lepidlo“
Ahoj holky, v dubnu jsem prodělala úspěšný ket ale bohužel v 6tt zt, nyní se vrham na další, ket mám v pátek
jsem nervózní a natesena ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám za sebou neúspěšně Et pak jsem dala měsíc pauzu pak Ket ve ct jsem byla na krvi a prý negativní. Vysadila jsem Duphaston a čekám na ms. jak jste to měli s psychikou jsem z toho fakt rozhozená. navic poslední zamrazene mámenechávali jste si některá to „lepidlo“
Ahoj, no s psychikou to byl po každém neúspěšném pokusu boj a to jsem od přírody optimista
Ale nakonec jsem se vždy otřepala a šla bojovat znovu a věřila, že to jednou vyjde. Zároveň jsem žárlila a záviděla všem holkám, co to měly “bez práce” a stresu
Co mi pomohlo při posledním pokusu bylo, že jsme hned odjeli na dovolenou, kterou jsme si pořádně užili a hned potom jsem šla do práce, kde nebyl čas na černé myšlenky. A světe div se, vyšlo to
Takže hlavu vzhůru
ps: lepidlo jsem neměla
Úplně ti rozumím, já už zítřka nemůžu dospat
Těším se a zároveň mám strach.
Tak hodně štěstí v pátek ![]()
Ahoj holky, držím všem palce. Já mám teď za sebou 2 neúspěšné KETy a chci tenhle měsíc vynechat. Psychika je prevít, je to vždy těšeni, naděje, zklamání… Do toho všechny ty léky, dává nám to zabrat! Chci zkusit ještě akupunkturu, myslím, že mi minule pomohla. Stejně je to záhada, myslela jsem, že když se nám to povedlo minule(máme syna z ivf), že to půjde hladce a ono ne.
Ještě že je emimino a můžeme to vše probrat
Chlapi na to nejsou, mají svůj svet ![]()
Lepidlo jsme měli.
@barborka.f držím palce na zitra ![]()
Ahoj, i já se přidávám. Mě čeká první KET teď ve ctvrtek 3.9. Na ET jsem kvůli OHSS nešla. Mám z toho nervy. ![]()
@Fabca345
Moc děkuji! Ty si pročisti hlavu a pak to určitě vyjde!
A s těma chlapama máš svatou pravdu! My se musíme pořádně z těch našich bolístek vymluvit a chlapům stačí pár slov u piva s kamarádem a hotovo, jede se dál ![]()
@Kl.ad
Hodně štěstí ve čtvrtek ![]()
@barborka.f je díky
no radeji bych to měla už za sebou
přeji taky hodně štěstí
můj to bude už 3. Ket, budu zas do testování nervózní 😁
@Stella15
Právě proto jsem tuhle diskuzi založila, abychom se přitom snažení, čekání a stresech vzájemně podpořily ![]()