KET září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
5.9.20 13:52

@Stella15
Ahojky :mavam:
Ja mam dneska celkem krizi…Malý byl trochu nachlazený, predevcírem v noci to chytil muž, má i horečky, takže se starám defakto o 2 děti :zed: Už mám rýmu i já a jsem unavená jak blázen. Mám teď samozřejmě strach, že se díky té nemoci ten KET nepovede a je mi z toho strašně smutno :,(

@Adus13
Ahojky, vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.9.20 20:13

@barborka.f neboj určitě to na to nebude mít vliv, oslabena imunita naopak prospívá, každopádně vím o čem mluvíš, když onemocní syn a pak manžel, litam kolem nich jak hadr na holi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.9.20 10:26

@Marka175 Ahojky tak jak se daří? Ty jsi dnes také 2. Den po ket viď? Taky ti přijde ze se to děsně vlece? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.9.20 15:25

Moj 1 KET

Ahojte.Rada by som sa pridala.Mna caka utorok konzultacia po nesuspesnom ET.Mame jedneho mrazacika.Tak mam obavy co mi DR. poradi..hlavne sa bojim..co ak.
Drzim Vam palceky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.9.20 17:17

@Stella15 Ahoooj, je to očistec, strašně se to vleče. Ja už googlim všude, kdy nejdříve se hcg může začít vyplavovat že už se testla nejradsi :D Jasný, že nejdříve až ve ctvrtek/ patek. Minule jsme měla už den 6 po et druhou čárku.
Byli sme na chatě tak jsem trochu Sekala trávu ale pořád bych spala. V úterý jedem do těch lázní to mne rozptýlí snad. Test si s sebou vezmu jen jeden ať zas nehonim duchy jak magor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.9.20 22:42

Ahoj holky, já chtěla taky na KET teď v září, ale v srpnu jsem si koupila kapky na podporu otěhotnění a výsledek akorát rozhozený cyklus, MS jsem měla dostat před týdnem a nic, těhotná nejsem (u nás by to byl přirozeně zázrak)tak nevím jestli zajít na vyvolávačů nebo počkat až MS dorazí, co myslíte? nemáte s bylinkami některá zkušenost? všem co v září jdou držím pěsti, ať se vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 08:25

Ahojky Holky chci se zeptat kolikátý den cyklu jste šli na KET?
A povedl se někomu první KET?? :andel:

• Citovat
  • Upravit
301
7.9.20 09:58

@Zuzule2014 ahoj, pokud jsi nedočkavá, poraď se v centru, jak dlouho čekat a kdy už přijít na injekci.
@Megina18 držím palce, dej vědět, co jste vymysleli, mně čeká konzultace ve středu.
Anonym-já byla 18 den na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.9.20 12:14

@Fabca345 Ahoj.Urcite napisem hned zajtra co bude nasledovat. A co ma caka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.9.20 13:33

Ahoj holky, vy co jste sli na ket dříve, už jste testili? 8) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
7.9.20 14:14

Holky vy co jste šli na KET v nativu kolikátý den jste šli na transfer? a šli jste na ultrazvuk.vice než 1×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
7.9.20 14:15

Ahoj, ja byla na prvnim KET v breznu, 17den cyklu(stimulovany KET) a embryo se uchytilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.9.20 15:06

@Zuzule2014 Já jdu dnes na 1. UTZ v nativu v 16:15, tak dám pak čerstvou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.9.20 16:06

Ahoj holky :mavam:, jsem taky po Ketu v sobotu a to čekání je tedy hruza. Berete některa utrogestan a bolí vás z nej podbrisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.9.20 17:08

Ahoj holky, dnes som si nasla chvilku na diskusie a hned taka aktualna tema :lol: Ja som bola na KET 1.9. a uz sa neviem dockat nedele, kedy by som mala testovat. Inak nemam velmi cas na pozorovanie sa, pretoze mam 15mesacneho syna, ktory sa nam zadaril z ET a to 11.9.2018. Takze „ocakavam“ dalsie kvetnatko :lol: Dufam, ze sa nam to vsetkym podari! Drzim palce!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí