Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stella15
Ahojky ![]()
Ja mam dneska celkem krizi…Malý byl trochu nachlazený, predevcírem v noci to chytil muž, má i horečky, takže se starám defakto o 2 děti
Už mám rýmu i já a jsem unavená jak blázen. Mám teď samozřejmě strach, že se díky té nemoci ten KET nepovede a je mi z toho strašně smutno ![]()
@Adus13
Ahojky, vítej mezi námi ![]()
@barborka.f neboj určitě to na to nebude mít vliv, oslabena imunita naopak prospívá, každopádně vím o čem mluvíš, když onemocní syn a pak manžel, litam kolem nich jak hadr na holi ![]()
@Marka175 Ahojky tak jak se daří? Ty jsi dnes také 2. Den po ket viď? Taky ti přijde ze se to děsně vlece? ![]()
Ahojte.Rada by som sa pridala.Mna caka utorok konzultacia po nesuspesnom ET.Mame jedneho mrazacika.Tak mam obavy co mi DR. poradi..hlavne sa bojim..co ak.
Drzim Vam palceky ![]()
@Stella15 Ahoooj, je to očistec, strašně se to vleče. Ja už googlim všude, kdy nejdříve se hcg může začít vyplavovat že už se testla nejradsi
Jasný, že nejdříve až ve ctvrtek/ patek. Minule jsme měla už den 6 po et druhou čárku.
Byli sme na chatě tak jsem trochu Sekala trávu ale pořád bych spala. V úterý jedem do těch lázní to mne rozptýlí snad. Test si s sebou vezmu jen jeden ať zas nehonim duchy jak magor ![]()
Ahoj holky, já chtěla taky na KET teď v září, ale v srpnu jsem si koupila kapky na podporu otěhotnění a výsledek akorát rozhozený cyklus, MS jsem měla dostat před týdnem a nic, těhotná nejsem (u nás by to byl přirozeně zázrak)tak nevím jestli zajít na vyvolávačů nebo počkat až MS dorazí, co myslíte? nemáte s bylinkami některá zkušenost? všem co v září jdou držím pěsti, ať se vydaří.
Ahojky Holky chci se zeptat kolikátý den cyklu jste šli na KET?
A povedl se někomu první KET?? ![]()
@Zuzule2014 ahoj, pokud jsi nedočkavá, poraď se v centru, jak dlouho čekat a kdy už přijít na injekci.
@Megina18 držím palce, dej vědět, co jste vymysleli, mně čeká konzultace ve středu.
Anonym-já byla 18 den na ket
@Fabca345 Ahoj.Urcite napisem hned zajtra co bude nasledovat. A co ma caka:)
Holky vy co jste šli na KET v nativu kolikátý den jste šli na transfer? a šli jste na ultrazvuk.vice než 1×?
Ahoj, ja byla na prvnim KET v breznu, 17den cyklu(stimulovany KET) a embryo se uchytilo.
@Zuzule2014 Já jdu dnes na 1. UTZ v nativu v 16:15, tak dám pak čerstvou zprávu ![]()
Ahoj holky
, jsem taky po Ketu v sobotu a to čekání je tedy hruza. Berete některa utrogestan a bolí vás z nej podbrisek?
Ahoj holky, dnes som si nasla chvilku na diskusie a hned taka aktualna tema
Ja som bola na KET 1.9. a uz sa neviem dockat nedele, kedy by som mala testovat. Inak nemam velmi cas na pozorovanie sa, pretoze mam 15mesacneho syna, ktory sa nam zadaril z ET a to 11.9.2018. Takze „ocakavam“ dalsie kvetnatko
Dufam, ze sa nam to vsetkym podari! Drzim palce!!! ![]()