KET září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
2.9.20 12:48

@Stella15 aha, tak já myslela, že je to právě naopak. Do ovu grep a po ovulce ananas. Tak díky. Ještě, že mám KET teprve před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.9.20 13:10

Já na to četla i nějakou studii, i tady jsem to vystrihla z clanku :D S úspěšným uhnízděním embrya potom pomůže komplex enzymů zvaný bromelin (bromelain). Obsahuje ho hlavně ananas. Jak na to? Ananas rozpůlíte, odstraníte zdřevnatělý střed a rozdělíte ho na pět stejných částí. Každý den si dáte jednu. Začít s konzumací se doporučuje jeden až dva dny po ovulaci. Pozor, po otěhotnění naopak syrový ananas úplně vhodný není, protože ve velkém množství může vyvolat stahy dělohy. Klidně si ho však můžete vychutnat kompotovaný nebo v podobě džusu, protože tepelnou úpravou se bromelin ničí…já ale jím aji ten střed :Dtady je to trochu blbě popsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.9.20 14:33

@trustin
I já jsem byla přikrytá dekou a měla relaxační hudbu…fakt jak na wellnese :mrgreen: 8)

@Stella15
No právě, při malém jsem testovala taky od 5.dne a čekala na čárku… ale je to těžké dodržet :roll:

@Stella15 @trustin @peta1003
Holky, tak ananas, grep, víno slyším poprvé až od vás 8o Jelikož to už ale nestíhám, musím doufat, že se mimiš uhnízdí i bez toho :lol:

Jinak doufám, že dnes máte všechny krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.9.20 15:40
@trustin píše:
@Dotty90 Fakt, relaxační hudba? Tak to je super.

Jojo, mají to tam vychytaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.9.20 21:22

Holky, vy co berete utrogestan a estrofem před ket, cítím se trochu jak před m/s, vaječníky mě pobolivaji a celkové mě trochu boli břicho jako před m/s, je to normální? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.9.20 06:25

@Stella15 mám to samé.. Dnes jdu na KET a už dva dny mě bolí břicho jako před MS a pobolivaji mě prsa :nevim: a utrogestan mám 2-2-2 a estrofem 3× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.20 07:01

@Stella15 ano mne taky pobolívá břicho a bývá mi i nevolno až na zvracení. Dneska už mám home office, už bych to ráda měla za sebou, kolem mne samá karanténa (jsem v Praze)
@Kl.ad hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.9.20 07:18

@Stella15
Ja jsem měla to samé ;)

@Kl.ad
Hodně štěstí dneska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.9.20 07:30

@Kl.ad hodně štěstí!:) já jdu zítra, tak dneska doma dokončují vše, abych zítra mohla ležet :sli @barborka.f @Marka175 ght_smile:, jsem rada ze to je normální :) už jsem se lekla ze to snad dostanu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.9.20 09:36

Děkuji všem holky. Za hoďku vyrážíme. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
3.9.20 11:40

@Kl.ad držím alce. Užij si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.9.20 13:49

Vám všem, který se chystáte také přeji hodně stesti :srdce: :) Já prý musím ještě v pondělí píchnout ovitrelle a testovat mam 17.9. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.9.20 20:43

@Kl.ad pěkně se opatruj, ať se prckovi líbí  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
4.9.20 09:00

@Stella15 Ahojky. Tak dneska tfuj, tfuj, tfuj :kytka: