KET září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
1.9.20 18:07

@Marka175 tyjo ja mam estrofem jen O-O-1, a utros 1-0-1, jesti mi nedali moc malou davku, tobě nedorusta sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.9.20 18:10

@Dotty90
To teda byl, po té fušce :mrgreen: teď si jen pořád hladím břicho a přemlouvám prcka, aby se rozhodl zůstat, že mu tu s náma bude dobře…blázen, co? :roll:

@Stella15
Já beru estrofem 1-0-1 a duphaston 1-1-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.20 18:16

@Stella15 neboj, urcite nemas, mne je 39 mam uz špatnou tvorbu vajicek a taky cyklus 36 dni celkove mne musejí prestymulovat. Sliznice mi jinak roste velmi pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.9.20 18:25

@Stella15 souhlasím s @Marka175 Ja mám taky nízkou sliznici v normálním cyklu. Hlavně ta medikace je stanovena individuálně na každou pacientku vždy podle uktrazvukového nálezu, tak neboj! Tvůj doktor ví, co dělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.9.20 18:39

@barborka.f snad ano, sliznici jsem mela v pátek 7mm, predtim jsem mela ket v nativu a predtim jsem mela myslim 2tbl estrofemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.9.20 19:13

@barborka.f @Dotty90 to je prima, tak ať se mimiskum líbí, opatrujte se :hug:

@Marka175 ty jedeš po ketu do lázní? Na nějakou léčbu nebo jen relax? A co je u vás za problém, že jdeš na 6.ket? Já mám teď za sebou 2 neúspěšné a mám měsíc pauzu a vymyšlím, co změnit, upravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.20 20:12

@Fabca345 Ahoj, Jj do lazni jedu jen na relax, stejne nesmim po transferu zadne horké koupele atd, ale to je nahoda, nebylo to v planu. Proste to tak vyslo.. tak proc to nevyužít. Problem je ve mne, spatna kvalita vajicek a malo se uz tvoří. Loni jsem mela uspesny 3ti transfer bohuzel tehotenstvi skoncilo cca v 6tem tydnu asi a v 8mem jsem musela na revizi. Zkousela jsem byt v naprostém klidu, mela jsem pak i transfer za plného pracovniho zaprahu - a ten se zrovna povedl. Ted zas zkusim dovolenkovem modu a zmenit prostredi a snazit se na to nemyslet. Preji at je treti pokus pro tebe tim šťastným :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
1.9.20 20:14

@Stella15 doktor říkal, že mám testovat za 10 dní a mám to počítat od zítra. A za 12 dní na krev. Dám na jeho rady a pokusím se nešílet s testováním moc brzy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.9.20 20:28

@Marka175 díky! Já teď budu chodit na akupunkturu a za týden jedu na konzultaci do Caru a v říjnu další pokus. Zatím se tady chci těšit s vámi a čekat na dobré zprávy z testování :kytka:
Přeji ti, ať je dovolenkovy mód úspěšný :hug: Taky se říká, že těhotenství nevyležíš :) Myslím, že relax, procházky, pohoda, bude to pravé! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.9.20 07:26

@Dotty90
Hrozně dlouhá doba, že?…já už teď nevím, jak to vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.9.20 11:27

@Dotty90 Fakt, relaxační hudba? Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.9.20 11:28

@barborka.f já se budu snažit testovat až 10. den nejdrive, driv jsem byla blazen a testovala od 5.dne :D (měla jsem ale vždy už ducha )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.9.20 11:30

@Stella15 jé, tak to je dobrý vědět. Chtěla jsem z vína přejít na ananas po ovulce, ale když se to může současně, tak to se ještě obětuju :lol: a po transferu už jen ananas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.9.20 11:33

@trustin ananas se po transferu už nedoporučuje, doporučuje se koupit před transferem cely ananas a rozdelit ho na 5 dílů, 5.dní před transferem sníst každý den jeden díl, a v den transferu poslední, poté už ne, jí se hlavně střed ananasu, v něm je obsažený bromelanin, který pomáhá uhnízdění, poté už by to mělo opačný účinek :) vždy jsem ten ananas jedla, a uchytilo se, uvidíme co ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.9.20 12:37

@Stella15 ja zas od ruznych lidi slysela, ze pred se ji grep a po zase ananas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí