Keto vyrážka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.9.19 17:46

@Lenka_Hal maso nejim už roky a z osobních důvodů ani nechci a co se tuku týká, tak toho asi také není dost. Proto musím hodně promyslet, jak ten jídelníček slozim, aby tělo šlapalo. Ráno nemám moc hlad, tak bych možná dala jen kávu třeba s kokosovym mlékem a pak jela oběd a večeře vejce, sýry a mléčné výrobky a občas to tofu a hromada zeleniny. Pocitově mi nic nechybí, ale tělu bohužel ano. Příští týden jdu na krevní testy, tak uvidím a snad se dostanu i k té kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.19 17:48

@Lenka_Hal Těch proteinu je hodně, ale přemýšlím, který je co se složení a chutí fakt dobrý, abych nedopadla jako nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
11.9.19 18:31

Ja si nemyslim, ze ta vyrazka je symptom toho, ze ti neco chybi. Az se telo zadaptuje, tsk ta kuze podrazdena uz nebude. Ale na to je treba ty tuky dodavat, ze zacatku je to nutnost i pro rychlejsi adaptaci. Ale ty pyyliky muzou byt pricinou, ze ti vazne neco chybi, coz by se z te krve mohlo obevit. Ja mam i po letech krevni vysledky dokonale a lepsi, nez na klasicke strave, klasicke zdrave strave. Zdroje proteinu bych u tebe resila asi pestrosti v ramci moznosti a proteinove prasky volila v co nejcisfejsi forme. Ja mam zdroje hlavne zivocisne a myslim, ze jsou v keto velkou vyhodou. S vegetarianstvim nemam zkusenosti, ale je jich hodne na keto, jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.9.19 18:39

@hanabenešová já bych bez masa pošla hlady, mívám období kdy jím (zjednodušeně) jen maso a zeleninu. Takže jak na to bez masa ti neporadím. Ta vyrážka může být reakce na některou složku těch „pytlíků“ a se stravováním jako takovým nesouvisí.
Uvidíš po testech, ale být tebou zkusím fakt přejít na přirozený LCHF, bez pytlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.19 10:14

@Murka tohle je ta nepříjemnost. Trochu ulevil pudr, ale i tak. Porad hledam vhodný jídelníček bez pytlíků. Tak snad když to vynechám, bude lépe. Přemýšlím i nad částečným pustem, aby se tělo vycistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.19 10:28

@Lenka_Hal no právě a mě se nedaří najít nikoho, kdo jede LC ve vegetarianskem stylu, tak si musím projít všechny tabulky a nějak to dát dohromady. Ještě by mě zajímalo, využíváte třeba tekuté bilky nebo to také nebrat? Přemýšlela jsem nad večeremi a zasyti mě právě omeleta na másle z bilku, trochu lehce sparene brokolice či salátek a trochu tucneho sýra a pak už vůbec nemám hlad. Myslím, že na večeři ideální. Pak jsem ještě pohledala, že z mandlove mouky, vejce, másla a třeba s trochou kakaovych bohu či s kokosem se dají vytvořit superrychlé tycinky. Jestli jsou chutné, tak to uvidím… jinak před keto dietou jsem měla krevní testy ok, tedy až na stitnou zlazu, ale lékař řekl, že je to poporodni zánět ( jsem rok a něco poporodu) a že se to srovná. Takže ty krevní testy budou fakt rozhodující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
12.9.19 10:56

@hanabenešová https://ketodietapp.com/…ork-together
KOukni sem, tam je hodne info a recepty.
Jinak ta keto vyrazka, pokud to ma cele co delat s tim acetonem, hladovka to jeste zhorsi. Ona se nekdy objevi u cukrozroutu, kdyz drzi hladovku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.19 17:19

@Lenka_Hal Tak mě ta reakce těla překvapila, dneska jsem si dala jen jednu Keto tyčinku (mám ještě balení), protože jsem na ni měla chut a nestíhala jsem a zdá se, že tělo tolik nesvědí a jinak to byli bíkoviny, hodně tuky, tam se budu muset zlepšit… no mám co studovat. Ted si vařím brokolici na zítřejší salát, ale co se večeře týká, ještě tápu. Přemýšlím, že tu mám směs zelené zeleniny, tak bych k tomu dala hodně másla a vejce. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek