Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Třetí den jsi po umělém oplodnění, nebo se domníváš, že jsi měla nějaký oplodňující sex v plodných dnech a tudíž můžeš být těhotná? Jestli máš nějakou závažnou infekci, na kterou ti někdo předepsal antibiotika, tak je určitě ber, jestli jsi opravdu těhotná a jestli se těhotenství udrží i přes prodělanou nemoc, ti nikdo neřekne.
@Tiger-lily prosím??
po jakem umělém oplodnění?? To si vzala kde? Kdyžtak zkratka DPO znamená DEN PO OVULACI ![]()
Promiň,ale kde bereš jistotu, že se to opravdu povedlo? Antibiotika bych normálně brala.
Proste sex byl při ovulaci a já teď beru atb… mám 11 dni do MS a mě zajímá jestli to muže mít nějaký velký vliv na to… vím ze tady nejsem doktoři a tak se ptám na zkušenosti těch, co braly atb když ještě ani nevedely, zda jsou tehu..
@Pawku píše:
@Tiger-lily prosím??po jakem umělém oplodnění?? To si vzala kde? Kdyžtak zkratka DPO znamená DEN PO OVULACI
Prosím tě, toto opravdu neřeš. Nemůžeš vůbec tušit, že jde o těhotenství.
Věnuj se vyléčení toho, na co ti byla předepsána ta antibiotika.
Příspěvek upraven 05.02.19 v 10:40
Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam ![]()
Tyhle věci bych řešila,kdyby se těhotenství opravdu potvrdilo a ne par dni po ovulaci
Sex pri ovulaci Ti těhotenství opravdu nezaručí.
@Pawku píše:
Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam
Buď si jistá, že je horší pro případně uhnízdění vajíčka ta probíhající infekce. A pokud bys opravdu byla těhotná a těhotenství bylo v pořádku, tak se udrží.
Já třeba v jednom těhotenství prodělala na začátku nějakou chřipku a v pohodě. V jiném těhotenství jsem brala atb dokonce 2×
.
Tvl,to jsou dotazy.
To už se fakt nedá. A ještě se téměř rozčiluje,jakože všichni jsou tady úplně blbí. Božéééééééééééééééééééééééééé. ![]()
@Pawku píše:
Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam
Jak můžeš řešit takovou blbost?
nikdo neví jestli jsi nebo nejsi těhotná, pokud ti někdo předepsal klacid tak k tomu měl důvod, proto bych to neřešila a léky brala. Uvidíš jak to dopadne. A na „kdyby“ nehraj, to je blbost.
@carola píše:
Tvl,to jsou dotazy.To už se fakt nedá. A ještě se téměř rozčiluje,jakože všichni jsou tady úplně blbí. Božéééééééééééééééééééééééééé.
Ty se nauč češtinu a pak něco piš prosím Tě
![]()
@Pawku píše:
Ty se nauč češtinu a pak něco piš prosím Tě![]()
A kde mám,prosím chybu? ![]()
@Pawku píše:
Ty se nauč češtinu a pak něco piš prosím Tě![]()
Ty se nauč používat mozek a pak obnovuj témata.
![]()