Klacid v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
5.2.19 10:27

Třetí den jsi po umělém oplodnění, nebo se domníváš, že jsi měla nějaký oplodňující sex v plodných dnech a tudíž můžeš být těhotná? Jestli máš nějakou závažnou infekci, na kterou ti někdo předepsal antibiotika, tak je určitě ber, jestli jsi opravdu těhotná a jestli se těhotenství udrží i přes prodělanou nemoc, ti nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.19 10:35

@Tiger-lily prosím?? :mrgreen: po jakem umělém oplodnění?? To si vzala kde? Kdyžtak zkratka DPO znamená DEN PO OVULACI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.2.19 10:37

Promiň,ale kde bereš jistotu, že se to opravdu povedlo? Antibiotika bych normálně brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.19 10:39

Proste sex byl při ovulaci a já teď beru atb… mám 11 dni do MS a mě zajímá jestli to muže mít nějaký velký vliv na to… vím ze tady nejsem doktoři a tak se ptám na zkušenosti těch, co braly atb když ještě ani nevedely, zda jsou tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@Pawku píše:
@Tiger-lily prosím?? :mrgreen: po jakem umělém oplodnění?? To si vzala kde? Kdyžtak zkratka DPO znamená DEN PO OVULACI :palec:

Prosím tě, toto opravdu neřeš. Nemůžeš vůbec tušit, že jde o těhotenství. 8o Věnuj se vyléčení toho, na co ti byla předepsána ta antibiotika.

Příspěvek upraven 05.02.19 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8

@Oliverka28 já nikde neberu jistotu… jen se kdyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.19 10:40

Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.2.19 10:42

Tyhle věci bych řešila,kdyby se těhotenství opravdu potvrdilo a ne par dni po ovulaci
Sex pri ovulaci Ti těhotenství opravdu nezaručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.2.19 10:46
@Pawku píše:
Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam :zed:

Buď si jistá, že je horší pro případně uhnízdění vajíčka ta probíhající infekce. A pokud bys opravdu byla těhotná a těhotenství bylo v pořádku, tak se udrží. :nevim: Já třeba v jednom těhotenství prodělala na začátku nějakou chřipku a v pohodě. V jiném těhotenství jsem brala atb dokonce 2× :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
5.2.19 10:47

Tvl,to jsou dotazy. :lol: To už se fakt nedá. A ještě se téměř rozčiluje,jakože všichni jsou tady úplně blbí. Božéééééééééééééééééééééééééé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.2.19 10:47
@Pawku píše:
Já nikde neberu jistotu… to taky neříkám… jen kdyby náhodou, tak proto se ptam :zed:

Jak můžeš řešit takovou blbost? 8o nikdo neví jestli jsi nebo nejsi těhotná, pokud ti někdo předepsal klacid tak k tomu měl důvod, proto bych to neřešila a léky brala. Uvidíš jak to dopadne. A na „kdyby“ nehraj, to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.19 10:51
@carola píše:
Tvl,to jsou dotazy. :lol: To už se fakt nedá. A ještě se téměř rozčiluje,jakože všichni jsou tady úplně blbí. Božéééééééééééééééééééééééééé. :roll:

Ty se nauč češtinu a pak něco piš prosím Tě :mavam:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
5.2.19 10:52
@Pawku píše:
Ty se nauč češtinu a pak něco piš prosím Tě :mavam: :potlesk:

A kde mám,prosím chybu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit