Klacky pod nohy - partner nechce pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.15 20:19

Ano, jsem zakladatelka. Mam domluveneho kamarada… na vymenu zamku, mala pojede k babicce.Dnes proberu zarucaky a uctenky a jeho sbalim…moc tu toho nema.

• Citovat
  • Upravit
740
16.6.15 20:20

Achjo, to je mi moc líto :( Ikdyž je to táta malé, tak děti buou šťastné, jedině pokud buou šťastní i oba rodiče… proto bych se poohlídla jinde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 20:46

Neodpovedela v tu chvili…ale nasledne jsem mu take rekla svoje! Opravdu..to co vypusti z pusy leckdy.. vecer dnesni travi zavrenej v loznici s pocitacem, hraje si svoju hru samozrejme, a rekne mi ze dcera neni jeho starost??? Cele RD jsem poslouchala i kdyz jsem pracovala, ze za peci o malou jsem placena.Ten clovek ma skutecne v hlave nasrano!!!

• Citovat
  • Upravit
Tom-cat
16.6.15 20:58
@Anonymní píše:
Neodpovedela v tu chvili…ale nasledne jsem mu take rekla svoje! Opravdu..to co vypusti z pusy leckdy.. vecer dnesni travi zavrenej v loznici s pocitacem, hraje si svoju hru samozrejme, a rekne mi ze dcera neni jeho starost??? Cele RD jsem poslouchala i kdyz jsem pracovala, ze za peci o malou jsem placena.Ten clovek ma skutecne v hlave nasrano!!!

To je mi líto…

• Citovat
  • Upravit
5035
16.6.15 21:06
@Anonymní píše:

Rychle se toho vola zbav :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.6.15 21:11

Hele, sbalit věci, ještě dnes vyměŇ zámky. On má u tebe trvalý pobyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 21:45

Trvalé bydliště tu nemá, samozřejmě. Pouze je ve smlouvě napsaný, aby družstvo mělo přehled. Jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
740
16.6.15 22:23

Napis jak to dopadlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 22:38

Celou dobu jsem si říkala, že je to její táta, nechci ji ho brát, jakože myšleno že tu s námi nebude.. on sám řekl, že by ji pak vídal jednou za čtrnáct dní, že mu to stačí, a mlel tu machry :(
Ale po tom, co mě jen sprostě využívá a pokud nezaplatím přiblblou hru, nebaví se se mnou a rádoby mě bude trestat?? Tohle mám zapotřebí..? Nesčetněkrát jsem mu opakovala, pokud se mu s námi nelíbí, může odejít, dveře ví kde jsou.. :) zase zmlkne a něco si hudruje pod nos.. jsem z něj jenom vytočená. Když jsem s malou nebo přáteli nebo s rodinou, je mi skvěle, bavím se, žiju… jakmile se vracíme..je vše zpět. Doma smrad, zataženo, zabedněno, bordel a on jenom hraje! V tomhle je to na odstřel…
Ale to co předvádí už nejde trpět.

• Citovat
  • Upravit
7571
16.6.15 22:39

Tak to je zoufalec největší, když Tě sprostě uráží a ještě navíc vyhrožuje… :? Nemáš na co čekat, než mu rupne v kouli, je to magor, zbav se ho co nejdřív. Ideálně, když ho budeš stěhovat, určitě nebýt tam sama, aby tam byl nějakej kámoš, kolega - chlap a když bude dělat brajgl, až přijde, tak volat hned policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 22:45
@Chytrak píše:
Tak to je zoufalec největší, když Tě sprostě uráží a ještě navíc vyhrožuje… :? Nemáš na co čekat, než mu rupne v kouli, je to magor, zbav se ho co nejdřív. Ideálně, když ho budeš stěhovat, určitě nebýt tam sama, aby tam byl nějakej kámoš, kolega - chlap a když bude dělat brajgl, až přijde, tak volat hned policajty.

Nooo, jde o to, že leckdo by si řekl, že je to výhoda, ale bohužel. Oba moji rodiče jsou ve velmi vysokých postech u Policie. Zná je každý podřízený. Proto nechci dělat scény ani ostudu, jelikož i mě znají přátele rodičů od mala.

• Citovat
  • Upravit
740
17.6.15 09:44

Na to se vyprdni, je to jeho ostuda, ne tvoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 11:26

Jak to dopadlo? Už je pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
17.6.15 11:40

Jsem to přelouskala, ten by šel :mrgreen:… Vcelku Tě obdivuji, že to takhle dlouho snášíš :think:.. Prostě bych si nechala vyměnit zámky, sbalila mu pěkně věci na hromádku (nejlépe do sklepa, aby to ostatní sousedé nezaregistrovali) a poslala mu SMS, že jsi mu nesčíslněkrát sdělovala, ať odejde z TVÉHO :! bytu a že ho živit nehodláš, ať se třeba přestěhuje k vlastní matce :nevim:… Pokud ten krok neuděláš, neodejde. Proč vlastně, je mu dobře :zed: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 13:02

Ahoj holky, dámy :)
Dlouho jsem sem nepsala, druhý obchod jsem skutečně otevřela, a jede dobře.
Jinak u nás doma proběhla změna mírně, sice pracuje, začal být víc s malou, bere ji na zmrzku, na hřiště, ale ke mě změna žádná..
Já mám stále sklapnout držku, zalézt, apod. Je to zhruba týden co jsme šli na jeho přání si sednout na skleničku a pivo na zahrádku a narovinu Vám můžu říct, že jsme tam seděli cca dvě hodiny a promluvili jsme o pivu a dál nic… Mlčeli jsme. :zed: :zed:
Bylo to únavný, vyčerpávající, na wc jsem se rozbulela.. říkala jsem si, vždyt to bývalo fajn, tak kam jsme zmizeli.. :(
Nadále s námi nejezdí nikam, na chatu, nikam že by jsme jeli všichni na výlet.. dcerka byla na týden u babičky, že pro ni přijedeme, těšila se a tata nepřijel.. tak jsem ji to vysvětlila, ale byla smutná :(
Mimo to, poslední dva dny mi vyčítá 8o nebo netuším, jak to mám chápat..že já jsem ta špatná, protože je můj otec alkoholik, a matka je na mě hnusná :mrgreen: :mrgreen:
Jen pro objasnění, táta má penzion v Německu, a to je pije Rakiji? To neni alkoholismus :P :mrgreen:
Má matka je na vyšších postech ve Státní správě.
Nepocházím z žádných bufeťáků.. :jazyk:

No, máme doma velkou legraci… :lol:
Jinak…někoho jsem poznala, je to asi měsíc, je prima, starší, jezdíme na kávy, voláme, píšeme. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky