Klasické čtverce a PUL kalhotky kvůli učení na nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
14.5.12 20:42
Jojo, tak nějak jsem to myslela. ;)
@Alpaka píše:
Jedu v 90% na čtvercích. de to v pohodě. 2 hodiny jeden čtverec ani omylem, je tak na jedno čurání. Sama dávám vyčurat na nočník, když se počurá dřív, tak hned přebalím. V tomvidím jediný sys átky na trénink na nočník - možnost vyměnit plenku po každém učurnutí, aniž bych musea přemýšlet nad tí, zda je plenka dost využitá. Papírovku vyhodit po půl hodině je mi líto. Na druhou stranu po nočníku navlíct dítěti počuranou plenku zpátky bych nedokázala.Efekt cítím mokro, brzo se odplenkuji podle mě nefunguje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
14.5.12 20:44
Díky gladys! To mi příjde smysluplné. A co myslíš koupit na léto jedny vlňáky? Z druhých PULek vyroste, tak budu mít stejně jen jedny..
@Gladys píše:
Jo, pokud chceš něco dokupovat, tak silně doporučuju bambusové baby idea, ty krátké, možná trochu dražší, ale fakt výkonné a hlavně už některé jedou druhé dítě a pořád super.
Nicméně pokud chceš dítě nočníkovat, tak bych se opravdu přimlouvala za častější přebalování, bude léto, kup návleky, dítěti dej triko a přebalení je šup šup, než dítě nechávat 2h v mokrý plíně, přijde mi to zbytečné, hlavně pokud je dítě ochotné se na ten nočník vyčurat, tak je škoda ho utvrzovat v pocitu, že být v mokru je v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.5.12 20:46

@jamoni jo, to já nevím :lol: , já jedu přes den ve flísu, vlňáky má jen na noc, protože mě nebaví údržba vlny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.5.12 20:48
@Gladys píše:
@jamoni jo, to já nevím :lol: , já jedu přes den ve flísu, vlňáky má jen na noc, protože mě nebaví údržba vlny :oops:

Prosím tě a ten flís vydrží? Já jsem taky trochu lenivá na ty vlňáky, ale neproteče ten flís? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.5.12 21:02
@locika píše:
Prosím tě a ten flís vydrží? Já jsem taky trochu lenivá na ty vlňáky, ale neproteče ten flís? :think:

normálně mokrou plínu udrží, příliš mokrou plínu postupně ne, tekutina se flísem protlačuje. Mě je to šumák, protože přebaluju často, plína na ždímání a dítě na břiše je bohužel mokrá kombinace. Já raději dám flís než pul, zrovna na léto mi přijde pul příliš neprodyšný, sice se v něm dítě nezapařuje, ale stejně mi přijde, že v něm dítku rudne zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
15.5.12 06:00

@jamoni Já se vlňáčků bála a taky se mi to nelíbilo, ale teď už nepoužívám nic jiného, úplně jsem se do nich zamilovala. Jediné co mě štve, tak že hrozně dlouho schnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí