Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pokukuju po nějakém levnějším houpací kočárku s autosedačkou. Nechci 3kombinaci. Máte někdo zkušenost z nákupem na Allegro.pl? Líbí se mi tam tento kočárek http://aukro.cz/show_item.php?… . I s autosedačkou vyjde 619 Zl (3700,– kč)Součástí jsou nafukovací kola, moskytiéra, pláštěnka, taška. Jen nevím koliky by vyšla doprava z Polska. Platit se dá stejně jako na aukru přes PayU. Šly by jste do něj? ![]()
@Ivaaandilci píše:
Pokukuju po nějakém levnějším houpací kočárku s autosedačkou. Nechci 3kombinaci. Máte někdo zkušenost z nákupem na Allegro.pl? Líbí se mi tam tento kočárek http://aukro.cz/show_item.php?… . I s autosedačkou vyjde 619 Zl (3700,– kč)Součástí jsou nafukovací kola, moskytiéra, pláštěnka, taška. Jen nevím koliky by vyšla doprava z Polska. Platit se dá stejně jako na aukru přes PayU. Šly by jste do něj?
Osobně ne, ale kolegyně dcera si tam objednávala taky hlubokej, malej je na světě od půlky února a už dvakrát řešila reklamaci (kolečko) a byl s tím akorát problém. Já bych se bála… Osobně bych radši použitej a kvalitní ![]()
Autosedačku bych nekupovala nějakou noname polskou, vzhledem k tomu, že polské výrobky bývají často poruchové, tak bych se bála, aby sedačka při případné bouračce vůbec vydržela pohromadě ![]()
Tu autosedačku ještě nevím.. Možná nakonec vemu jen kočárek a autosedačku koupím Maxi-Cosi + podvozen z Quinny Zapp. Kvůli skladnosti do auta. Ten čtyřkolový podvozek zabere celý kufr
![]()
Já nakupuju v polsku na allegru téměř vše, je to tam levnější a nereklamovala jsem tam ještě nic a to mám odtamtud i kočár
ale já mám jednodušší nakupování mám bankovní konto v Polsku a i adresu kde si to můžu poslat. Pokud budeš posílat peníze z české banky do Polska strhnou ti navíc cca 200 Kč a poštovné by mělo být cca 200 Kč? ale to záleží na prodejci ![]()
Těch 200 za převod peněz je dost
Platí to i u převodu on-line (PayU), nebo jen při zadávání příkazu k platbě? Mi se ten kočárek strašně líbí, u nás takový nikde nenabízejí. A i kdybych k jeho ceně přičetla ty náklady za dopravu a platbu tak se mi to pořát vyplatí
Přes PayU nelze platit na Alegru z české rep. PayU je nedotažený systém plateb do konce. Více se dozvíte na Aukro foru kolik neštasníků se nachytalo na kouzelné tlačítko a ve finále, aby nepřišli o hodnocení museli platit přes bankovní účty za šílené poplatky bance nebo poště. Hezký den