Kletba a jak se jí zbavit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
25.8.13 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 11:29

r

Byla jsem cilem kletby, kdy ty holky blbly s vecma kterym ani nerozumeli. Nedoporucuju obracet se na vesce a lecitele, ale odpoved je opravdu v Bibli. bude nutne, aby vam pomohl nekdo, kdo tomu rozumi nebo bibly zna. V budoucnu je mozne tohle zastavit sama. Behem nekolika mesicu dopadli ty holky velice spatne, coz nebyl cil a dostali moznost toho litovat, ale nevyuzily ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 11:32
@Anonymní píše:
ne ne nedělám numerologii a ani nevím o tom,že by na mě někdo uvalil kletbu … jen je můj život uzavřený kruh a už se to nedá považovat za náhodu :nevim:
jsem křesťanka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 11:36

r

@Anonymní píše:
ne ne nedělám numerologii a ani nevím o tom,že by na mě někdo uvalil kletbu … jen je můj život uzavřený kruh a už se to nedá považovat za náhodu :nevim:
jsem křesťanka
@Anonymní píše:
jsem křesťanka

vystoupit z kruhu najdes v knize Letopisu 4:10 na www.bible21.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.9.13 14:04
@plzakova21 píše:
Byla jsem cilem kletby, kdy ty holky blbly s vecma kterym ani nerozumeli. Nedoporucuju obracet se na vesce a lecitele, ale odpoved je opravdu v Bibli. bude nutne, aby vam pomohl nekdo, kdo tomu rozumi nebo bibly zna. V budoucnu je mozne tohle zastavit sama. Behem nekolika mesicu dopadli ty holky velice spatne, coz nebyl cil a dostali moznost toho litovat, ale nevyuzily ji

Ty brďo 8o a z jakého důvodu ty holky na tebe sesílaly kletbu a co se jim pak stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.9.13 15:09
@rybka56 píše:
Ty brďo 8o a z jakého důvodu ty holky na tebe sesílaly kletbu a co se jim pak stalo?

napisu ti to vecer prez schranku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.9.13 09:35
@rybka56 píše:
Ty brďo 8o a z jakého důvodu ty holky na tebe sesílaly kletbu a co se jim pak stalo?

Omlouvam se ti ale vcera se rozjela tak peprna diskuse na Proc se nechavame ovlivnit okolim, ktera se dotkla takovyho mnozstvi nastvanych, ze sly spat az v jednu rano. JEN JSEM POLOZILA OTAZKU. NEKTERE UTEKLY, aby se neztrapnily ale nakonec tam zustaly chytry a uvazujici lidi. To vis spravnedana otazka vycisti vzduch od toho aby nesmrdel.
A ted k tomu co jsem ti slibila ze napisu vcera vecet. Byly tri holky. Jedna moje sousedka~kamaradka, jedna u ktery jsem si byla prohlednout byt na koupi, ale stal 4mil a ja to nechtela koupit, jedna kterou neznam, ale byla to vnucka jedny znamy lecitelky ci neco takoveho.
Ale oni se nahodou seznamily a zkamaradily.
Moje kamaradka mela hospodu a oni se u ni schazely. Ta vnucka vedela, co dela ale oni asi ne.ta co jsem u ni byla v byte je alkoholik, ale moc hezka pani leci se a ma obdobi, kdy to zvlada, ale uz ma ty zniceny zornicky v ocich. Je velmi zla ale to pochazi z nejaky bolesti co nezname a nemuzem ji za to vynit.
Takze jedna vedela, co dela, jedna je zavistiva a jedna mela tu hospodu a je hodna. Zacalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.3.22 05:16
:mrgreen:

Příspěvek upraven 29.06.22 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.22 13:53
@Anonymní píše:
za jakých okolností se může stát,že jste pod kletbou? Nebo ještě jinak… když se můj život stále v kruhu točí dobrý ,dobrý,dobrý a pak pád ,ale pád až na dno… a pak zas nahoru,lezu,lezu dobrý dobrý a zas pád až na dno … cca etapy 4 roky. Co to může být? A hlavně jak se toho zbavit?

Kletba se otáčí na toho, kdo ji chtěl. Např. Moje ex mi ze srdce přála smrt a nekecám - pár dní na to spadla ze schodů a byla 14 dní ve špitále. PS. Přej a bude ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.8.24 04:58

Stalo semi případ jeto 3 roky spatky viděl sem chlapa černocha afro Američana v Karlových Varech v autobus a jednoho dne sem byl venku ve 3 ráno a stal sem u jednoho baráku starýho zničeho nic pritahovala žízeň abych tam šel klepat na vodu a šel sem tam k tomu baráku a otevřu plechové dveře a dole Přízemí stal ten cernoch sem ho poznal býk hnusnej mnel chabit svíčku kapucí nakou knížku začal namne mluvit laincky tak sem začal utíkat začal. Šel sem domu býk sem nemocnej viděl sem čarodějnický tváře už to nevidam ale mám smůlu životě můžete mi poradit dekuji :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.8.24 04:59

L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.8.24 07:13
@Dom559 píše: Více

Hm, takže tě ten afroameričan zaklel a od té doby neumíš psát kloudně a přehledně v českém jazyce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.8.24 12:18

Asi ano to znamená zaklel nakou kledbu ano no furt mi bylo špatně viděl sem různé tváře symboli tak sem se začal modlit boha tak to odstoupilo po taky době zase se to vrátilo teď momentálně v pohodě ale nedaří se si myslím mám smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat