Klobouček v kočárku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
30.6.11 13:12

Mojí malé bylo první léto 6m a v kočárku jsem jí nic nedávala mněla vždy strašně moc vlasů od narození a potila se takže bouda + stínítko další léto slunečník. Když jsem jí vyndala s kočárku nebo byla jen v nosítku tak to jsem klobouček dávala. Teď je jí 2,5r a je to dáma :mrgreen: bez klobouku nevyjde z bytu sundavám jí ho ve stínu pokud dovolí :mrgreen: klobouk ,čepici prostě chce a sama vyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 13:44

Já jí klobouček dávám do kočárku. Ale přijde mi to zbytečné, většinu kloboučků sundá sama, takže jakmile ho dostane, je dole a s tím už jí nechám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
30.6.11 16:41

Tak to mám pravý opak :-) já mu čepičku nebo klobouček dávám vždy, když jdeme ven a mamka i tchýně pořád říkají, že ho mám sundat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 17:59

He, he taky dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
30.6.11 19:02

nedávám, potí se mu v tom hlava a padá mu to pořád do očí… když vyndavám ve stínu a nefouká, tak mu kolikrát nedám nic ani ven :-D
já dostala jednou dobrou radu od babičky… synátor spal v kočáru s otevřenou pusou a ona prý, ať mu tu pusu zavřu, ať mu tam nenafouká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
30.6.11 19:09

Mladší syn (11 měsíců) jezdí v kočárku bez kloboučku. Nesnese ho. Sundá z hlavičky a vyhodí z kočárku. Boudičku dám vždy tak, aby na něj nesvítilo a hotovo. Nepomůžou ani zavázky nebo gumička. V případě, že jde z kočáru na delší dobu ven, tak se snažím klobouček dát, ale je to hodně velký boj.
Když byl minulý rok mimino (narozen v červenci), tak po konzultaci s doktorkou jsem mu klobouček do kočárku nedávala, jen zakryla plenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
30.6.11 19:54
Jarka K píše:
nedávám, potí se mu v tom hlava a padá mu to pořád do očí… když vyndavám ve stínu a nefouká, tak mu kolikrát nedám nic ani ven :-D
já dostala jednou dobrou radu od babičky… synátor spal v kočáru s otevřenou pusou a ona prý, ať mu tu pusu zavřu, ať mu tam nenafouká :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky