Klokanka pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
17.3.14 21:19

Ahoj holky, oživuji diskuzi a prosím o radu. Jestli je nějaká klokanka chico, ve které se dá mimi nosit od narození??Jde mi o to, že budem mít děti dva roky od sebe a musím dopoledne zvládnout vyvenčit našeho pejska.Ze začátku než si malá zvykne bych chtěla nějaké nosítko, klokanku..Nechci nic drahého -nehodlám v něm mimi nosit nějak dlouho jen chvilku než vyvenčíme pejska. A manducu atd, pořizovat nechci. Nevíte jestli je nějaké chico dělá i od narození? našla jsem chico go a tam píšou od dvou měsíců. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.3.14 21:23

Nosítko je špatné pro mimino a nepohodlné pro nosiče. Co šátek? Ten se dá sehnat použitý za docela normální ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
17.3.14 21:23

Jenže ona ta manduka bude pro to miminko nejlepší…kup z druhé ruky a až ji nebudeš potřebovat, tak ji prodáš…klokanky nejsou pro nošení dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
17.3.14 21:26

Ale i manduca je od 3M nebo 4,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@MickyG Pokud už chceš v něčem nosit novorozeně, tak snad jedině v manduce (nedávno jsem viděla nějaké testy a vyšla nejlépe) či v šátku. Hlavně žádnou klokanku. Když už, tak ergonomické nosítko nebo šátek. Btw, v chicco klokance jsem jednou viděla spící asi tříměsíční dítě (samozřejmě visící a totálně zhroucené) a měla jsem sto chutí paní něco říct. A to je mi vcelku jedno, co si kdo dělá s vlastními dětmi. Tamtoho maloše mi ale teda bylo fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@MickyG
nechtela jsem Manducu, byla mi nejak nesympaticka. ale ono proste nic lepsiho neni :nevim:

ale jako novorozene bych nedala ani do Manducy. ono proste tam to dite je „na stojaka“ a mi to prijde divne, dokud nedrzi aspon trochu hlavicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835

Nebo lodger shelter, je pohodlny i pro mimi od 3,5kg:-), mimi je tam v leze a lze pouzit i jako fusak do auosedacky

Příspěvek upraven 17.03.14 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.3.14 21:28

@MickyG nepřemýšlela jsi o vaku? Novorozeně mi přijde divné i v ergonomickém nosítku, natož v klokance.

@Sibyla0 není nosítko jako nosítko ;) Nebo spíš není visítko jako ergonosítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702

@Sibyla0 neumím vázat šátek :?
@roniii těch 5 minut v tom bude muset vydržet. Z druhé ruky jsou manducy, ale taky pěkně drahý. Já doufám, že si dcera brzo zvykne, že musí jít u kočáru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309

@MickyG prave prodavam.. Chicco pro novorozene + chcicco go. Je max na to vyvenceni pejska, rychly uklid doma apod. Ne na dlouhe prochazky. Jestli mas zajem napis sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.3.14 21:30

@agy ani nevím, že nějaký vaky jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.3.14 21:30

@MickyG ta tm. modra je pro novorozence, cervena GO je od 2. mesice. Chci je prodat obe naraz. Ja je doma vyuzivala v pohode b :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
17.3.14 21:31
@MickyG píše:
@Sibyla0 neumím vázat šátek :?
@roniii těch 5 minut v tom bude muset vydržet. Z druhé ruky jsou manducy, ale taky pěkně drahý. Já doufám, že si dcera brzo zvykne, že musí jít u kočáru :roll:

Dá se to lehce naučit, třeba z youtube. Byla jsem naprostý laik. Klokanku nepořizujte. Je nepohodlná a hlavně nebezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.3.14 21:31

@plysatko lodger mame taky, ale jen na prenos z vajicka nekam do mistnosti (na navstevu apod) a vyndat mimco ven. To uz je to chicco mnohem lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.3.14 21:33

@agy já vím, já znám :mrgreen: já reagovala na nosítka Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí