Klub nepapánků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
11.2.10 09:11

Pudlo - sladíme, sladíme…bez toho by to nepozřel ani náhodou. Dneska tak nějak všelijak, v noci jednou stovka, pak ještě k ránu 60, od tý doby nic…prdí si tu pusinou na dece a rozhodně nevypadá, že by měl hlad. To moje dítě prostě hlady netrpí, vůbec se o jídlo nehlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
11.2.10 12:02

hm, moje nic nic a pak exploze hladu - musis predvidat a chjystat si neo dopredu, ale on zase nema dlouho stat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.2.10 13:19

Holky tak u nás je příčina nechutenství objasněna, Elišce vyšel pozitivní nález ze stolice na kampylobaktera, tak že pokud vám dr. výtěr nedělala, tak si ho vyžádejte. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
11.2.10 14:06

Katy - to je mi líto, snad se to brzy vyřeší a malá se pěkně rozdlabe. Ale co já vím, tak i když nějaká bakterie ve střevech vyjde, dávají jen probiotika (probiotické kapky, hylak…) a nic jiného. Musí se to prostě časem upravit samo.

Nám stěry ze stolice dělala, nic tam nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.2.10 14:13

Allo já doufám že dr. nám dá i něco jiného, protože ELi už to drží asi týden a něco, tak že asi jen tak neustoupí, navíc probiotika dostává už měsíc a něco. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
11.2.10 16:05

katy drzim palce, aby to bylo tim, vis kolikrat uz jsme „na to“ zdanlive kaply ..... takze budes davat dalsi ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.2.10 17:56

Pudlo ne ne, ATB se dávat nebudou, zatím jen lactobacily ve větším množství, většinou prý ta breberka odejde sama, tak budu doufat že to tak u nás taky bude. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
11.2.10 20:16
Katy2 píše:
Pudlo ne ne, ATB se dávat nebudou, zatím jen lactobacily ve větším množství, většinou prý ta breberka odejde sama, tak budu doufat že to tak u nás taky bude. :-D

ktery davas? davej hodne, na mnozstvi zalezi. ja davam rafankovi normalni davku pro dospelyho. mam infant dophilus (asi 200 kc, rozpustny prasek) a lacidofil (asi 120 kxc, kapsle s nerozpustnym praskem, ktery ale lze rozmichat v prikrmu, ma kmeny, ktere maji mit dobry efekt jako prevence alergii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.2.10 21:01

Pudlo dávám lactobacilky Baby a koupila jsem dnes Nutritin B či jak se to jmenuje, budu dávat dva lactobacilky a jedne ten Nutritin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.2.10 17:51

ahojky,taky držím palce at to rychle zabere.My bojujeme pořád stejně, mlíko prostě nechce, má ho 4× denně, většinou se pohybujem tak kolem 450 ml za den, zelenina jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 21:26

Tak my taky moc nepapáme, bude mu 8.měsíců a do jídla ho doslova nutím. Mlíko papá jen když má opravdu hlad. Příkrmy? jen když jsou opravdu sladké a to pár lžiček vždy, dokud ho nepřestane bavit sedět a otevírat pusu, pak křičí brečí. No prostě hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová