Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pudlo - sladíme, sladíme…bez toho by to nepozřel ani náhodou. Dneska tak nějak všelijak, v noci jednou stovka, pak ještě k ránu 60, od tý doby nic…prdí si tu pusinou na dece a rozhodně nevypadá, že by měl hlad. To moje dítě prostě hlady netrpí, vůbec se o jídlo nehlásí.
hm, moje nic nic a pak exploze hladu - musis predvidat a chjystat si neo dopredu, ale on zase nema dlouho stat.....
Holky tak u nás je příčina nechutenství objasněna, Elišce vyšel pozitivní nález ze stolice na kampylobaktera, tak že pokud vám dr. výtěr nedělala, tak si ho vyžádejte. ![]()
Katy - to je mi líto, snad se to brzy vyřeší a malá se pěkně rozdlabe. Ale co já vím, tak i když nějaká bakterie ve střevech vyjde, dávají jen probiotika (probiotické kapky, hylak…) a nic jiného. Musí se to prostě časem upravit samo.
Nám stěry ze stolice dělala, nic tam nemáme.
Allo já doufám že dr. nám dá i něco jiného, protože ELi už to drží asi týden a něco, tak že asi jen tak neustoupí, navíc probiotika dostává už měsíc a něco. ![]()
katy drzim palce, aby to bylo tim, vis kolikrat uz jsme „na to“ zdanlive kaply ..... takze budes davat dalsi ATB?
Pudlo ne ne, ATB se dávat nebudou, zatím jen lactobacily ve větším množství, většinou prý ta breberka odejde sama, tak budu doufat že to tak u nás taky bude. ![]()
Katy2 píše:
Pudlo ne ne, ATB se dávat nebudou, zatím jen lactobacily ve větším množství, většinou prý ta breberka odejde sama, tak budu doufat že to tak u nás taky bude.
ktery davas? davej hodne, na mnozstvi zalezi. ja davam rafankovi normalni davku pro dospelyho. mam infant dophilus (asi 200 kc, rozpustny prasek) a lacidofil (asi 120 kxc, kapsle s nerozpustnym praskem, ktery ale lze rozmichat v prikrmu, ma kmeny, ktere maji mit dobry efekt jako prevence alergii)
Pudlo dávám lactobacilky Baby a koupila jsem dnes Nutritin B či jak se to jmenuje, budu dávat dva lactobacilky a jedne ten Nutritin.
ahojky,taky držím palce at to rychle zabere.My bojujeme pořád stejně, mlíko prostě nechce, má ho 4× denně, většinou se pohybujem tak kolem 450 ml za den, zelenina jde.
Tak my taky moc nepapáme, bude mu 8.měsíců a do jídla ho doslova nutím. Mlíko papá jen když má opravdu hlad. Příkrmy? jen když jsou opravdu sladké a to pár lžiček vždy, dokud ho nepřestane bavit sedět a otevírat pusu, pak křičí brečí. No prostě hrůza