Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
strlen a nezacnete uz s prikrmy? od ukonceneho ctvrteho nekojene muzou. nas prikrmy vysvobodily. neverila bych, ze dite, co vypije tak malo mleka, sni tolik zeleniny. asi proste mliko nerad.
Teď jsme byli v poradně a jelikož krásně prospívá 61 cm a 6,11 kg tak jsem jen za hysterku, která chce mít dítě podle tabulek. Třeba dnes ale budeme rádi, když se dohrabeme na půl litru. Sice už vypil i 140 ale po 4 a půl hodinách bez jídla ![]()
strlen já bych to až tak neřešila že dobře prospíváte, jasně dr. ti bude tvrdit že mu to stačí, ale za jakou cenu to ty do něho rveš tak to dr. nevidí, tak že já bych se na její rady vykvákla a začala pomaličku s příkrmy. ![]()
strlen souhlasim s katy, mudri vidi jen vysledek naseho zoufalstvi a my matky nemame nervy na to nechat to dite nezrat, jen aby dr. videla jak hubne…
katy hrasek je moc velka dobrota
já taky začala s příkrmy dřív / čtyři měsíce a týden,dr. taky tvrdila že máme čas/ a taky vcelku chutnají,takže se přikláním k holkám. Jsme asi tak stejně velcí, jsou nám 4,5 měsíce 6100/61cm:-))No a jak už jsem psala já hysterka ji táhla na gastroenterologii, jde mi řekli at se ji nesnažím dostat do tabulek, že stačí 100ml ka kg a den/my mnohdy nedáme ani to/
ahoj, i já se k Vám přidávám..mám téměř čtyřměsíčního klučíka a už asi měsíc máme střídavě boj s pitím mléka. do 3.5 měsíce byl krmen MM z lahvičky, pak jsme přešli na beba HA..zkraje jí pil ochotně, ale poslední 4 dny mi pije jen ve spánku, když je vzhůru, tak do něj nedostanu nic…občas to dělal i u mého mléka, doteď absolutně nechápu proč…prostě řve, jakože hlad a stejně si nevezme. Nechám ho usnout, spíš teda uřvat, ve spánku se pak v poho nají. Tak nevím, jestli mu to tak nechutná, ale to by to nedělal přece i u MM.
a nikdo mi nevěří že nejí, má totiž panáček 7830, je ovšem na dávkách 500 ml za den..On se pak zničehonic rozhodne třeba týden jíst a to nabere i půl kila a pak zas nic…
dřív pil ochotně aspoň v noci, i to teď nejde…
je možné že by se tak projevila alergie na BKM??? průjem nemá, trošku se osypal na břiše, ale nic hroznýho, stolice jednou za den…
je to trápení s dětičkama, já jsem si u první holčičky prožila těžkej atop, dva roky na neocate a vypadá to, že se mi to nevyhne ani u druhého, ach joooooo.
jinak PUDLI - Vy máte taky neocate, buď v klidu, Terča mi ho nikdy nevypila víc než 120 a to třeba i v roce…prostě jim to tak moc nešmakuje. Jiné UM však taky nechtěla.
omlouvám se za délku, jsem se musela vypsat…
alla dikes, tohle jsem potrebovala slyset tak pred mesicem, tedka ma prikrmy a ty tlaska jak otesanek a zrovna tak se zvetsuje. mliko jsem prestala resit, kdyby klesl pod tech pul litru na den, da se u to namichat do prikrmu (nastesti)
Holky mě už fakt raní, zase nežere.
Ráno v 5 hod v polospánku vypila 150ml UM a od té doby tak 30ml MM a to ještě polovinu vyplivala ven, teď teda snědla trochu masozeleninového příkrmu, ale v tom tekutin moc není. Co s ní? Jak jí mám vnutit tekutiny? Když to všechno pluje ven? Flašku nevezme ani dohuby. ![]()
tak mi včera za spolupráce manžela, který dojel místo vlastního oběda, krmit Macka a třepal mu u krmení nohou a držel ho ra ruku…jsme dali za den 620ml. Dneska ve sněhové kalamitě jsem na něj opět sama a po třetím krmení máme jen 300ml. Už nás čekají jen dvě, tak to dnes vypadá bledě ![]()
strlen píše:
tak mi včera za spolupráce manžela, který dojel místo vlastního oběda, krmit Macka a třepal mu u krmení nohou a držel ho ra ruku…jsme dali za den 620ml. Dneska ve sněhové kalamitě jsem na něj opět sama a po třetím krmení máme jen 300ml. Už nás čekají jen dvě, tak to dnes vypadá bledě
ty jo… fakt hruza .....
Jo tak u nás nepomáha ani solupráce tatinka, prostě tu hubu na flašku neotevře ani za nic. ![]()
katy u nas kdyz nechce, tak si flasku do huby strcit necha, ale smeje se u toho a povida a to, co nahodou z flasky vytece, prska
jestli mas pocit, ze uz je dehydra, tak ji dej fest sladkou vodu, jinak asi na to hods bobek - a vysvestli ji, ze deti v africe umiraji hlady, jako to delali rodice nam, kdyz jsme nedojedli ![]()
Tak u nás nic nového, naposledy se pořádně najedla ve 23 hod., od té doby vypila ubohých 50ml, nic jiného do ní nedostanu.........je todle normální?
katy tak co, uz si neco dala?
ja dneska krmila v kocarku, dostali jsme se totiz do stavu, kdy byl moc unaveny na jidlo ale zaroven moc hladovy na spanek… musela jsem ho svazat do kocaru a narvat mu flasku a pritom drncat ![]()