Klub nepapánků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
30.1.10 15:38

Pudlo jakou tu kaši teď teda dáváš?
Já dnes byla v DM a měli tam jen dětské kaše, no a jediná která mě oslovila byla jáhlová, tak jsem jí vzala. Já ji sice tu kaši nedávám jako hustou, vždy jí dám do mlíka na tu desátou večerní tak tři lžičky, jen na nochucení, no a pak chrní až do té páté, nevím zda je to tou troškou kaše, ale před tím se budila teda mnohem dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
30.1.10 15:52
Katy2 píše:
Pudlo jakou tu kaši teď teda dáváš?
Já dnes byla v DM a měli tam jen dětské kaše, no a jediná která mě oslovila byla jáhlová, tak jsem jí vzala. Já ji sice tu kaši nedávám jako hustou, vždy jí dám do mlíka na tu desátou večerní tak tři lžičky, jen na nochucení, no a pak chrní až do té páté, nevím zda je to tou troškou kaše, ale před tím se budila teda mnohem dřív.

ja musim striktne nemlecne a bez prisad kvuli alergiim, zacala jsemj ryzovou z DM (ale zkusim ji sehnat jeste nekde jinde, tam je draha), a tedka davam pohankovou ze zdrave vyzivy, mam pripravenou kukuricnou. S lepkem zacnu, az sjedem tyhle tri. ve zdrave vyzive kukuricna a pohankova staly 25 a 30 Kc (300 a 350g)

davam hustou ze lzicky, rafanek z flasky nic moc nechce, hustci piti uz vubec ne… mlika mi vecer pil sotva 120… jo a po te kasi se budi skoro stejne, on se asi nebudi hladem, vsak je starej jak metuzalem a tlustej jak vepr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.1.10 15:58

Ta jáhlová je taky bezmléčná a stála tuším 40kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
1.2.10 15:18

tak jsem koupila nejaky dalsi rjzovy,
chtela jsem koupit susenky, ale vsechny jsou s mlekem… tak asi budena krupkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 15:48

No já zatím sušenky nekupovala, včera jsem zkusila dát kukuřičnou křupku, ale to jen rozpatlá a stejně s toho sní prd.
Pudlo myslíš že by mohla mít malá se špenátu průjem?
Jako ráno kadila normálně, pak ještě jednou dopoledne manželovi taky normálně, no a pak dva krát hodně řídce, od té doby zatím klid. Doufám že to bude jen s jídla, že to nebude nějaká viroza. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
1.2.10 16:06

ty davas spenat? jaky mate sortiment jidla?
nevim, jesrtli spenat prohani, asi by mohl… snad to prejde. lepsi ridke, nez bobek, co natrhne zadecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.2.10 16:11

Pudlo no zkusla jsem včera dát prvně špenát ze skleničky a asi jí chutnal bo ho zvalila třičtvrtě té skleničky.
Jinak náš sortiment je mrkev, brambor, zkoušeli jsme brokolici, tu teda nežere, no a dnes dostala kousek masíčka a asi jí to chutnalo, bo zvalila tak 130g, měla teda brambor, mrkev a ještě jí dávám do toho trošku jablkové přesnidávky.
Jinak kaše mi nejí, dá si jen tak tři lžičky v MM a to ještě až okolo té desáté kdy to jí v polospánku, jinak by to asi nejedla. Zkoušela jsem už různé, kukuřično rýžovou, čistě rýžovou, teď má tu jáhlovou, jo a mám i sinlac, tak toho se nechytá vůbec, ale taky na něho dojde řada, vyhazovat ho fakt za ty prachy nebudu. :cert: :cert:
No a taky už jsme zkoušeli banán, ale teda to tak dvě lžičky a asi jí nejede, bo se dva krát netvářila. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulaur
1.2.10 20:51

ahojky, tak já hlásím u nás úspěch, dnes jsme snědly 640ml mlíka za den, to už jsme asi měsíc nedaly…no uvidíme, jestli zítra bude zase stávkovat:-)
pro změnu jsme zas dostaly sprsda na RHB, neb jsem přiznala,že s ní ted moc necvičím,nemám na to ji rozeřvat ještě před jídlem pak znovu v průběhu jídla, to už by mi nejedla asi vůbec…

• Citovat
  • Upravit
51750
1.2.10 21:02

redular a proč musíte cvičit? Kolik je vlastně malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulaur
1.2.10 21:41

ahojky, malé jsou čtyři a půl měsíce.cvičíme jak já říkám pro přílišnou aktivitu matky, kamarádka je dětská neuroložka, je přímo v ambulanci pro rizikové novorozence, my ji byly jen tak navštívit a pochlubit se a hned na nás našla špatné pasení koníků ve 2 měsících,jinak malá je šikovná od už měsíc se mi točí na břicho, nevydrží v lidu, ale zapojuje prý jen některé svalové skupiny,což by prý bez cvičení vedlo ke skolioze, nevím moc to cvičení nehrotím, protože podle pediatričky je naprosto v pořádku a taky vím, že dítě které projde rizikovkou tak cvičí,ale nechci to zlehčovat, vždycky mě to nahlodá,já dnes natvrdo přiznala, že to cvičení flákám,tak jsem dostala přátelské kázání…

• Citovat
  • Upravit
strlen
2.2.10 12:03

hlásíme se do klubu ;)

Náš Macek je na tom podobně… minulý týden jsem se konečně psychicky vyrovnala s tím, že o nějakých 150 ml na kilo si nechám zdát a spokojím se s těmy našimy 110 ml, když tu náhle Macek přesně ve svých 4 měsících vyhlásil bojkot jídla jako takového. Pomalu jsme zvládali i scény u jídla, ošem to co teď předvádí… :evil: nejsem schopna (pokud mi nenarostou minimálně dvě chapadla) ho nakmit sama. Náruč jsme opustili již dost dávno, krmíme v křesílku. Přemýšlím o zhotovení nějakého svěráku na hlavu na ruce ......... :-? A výsledek toho všeho snažení? Dnes v noci bez jídla a ráno 30 ml.......Nevěděla jsem jestli vyhodit z okna Macka nebo skočit sama. jsem na dně. Všude se píše, jak by to mělo být ideálně, ale nikde vám neporadí, jak na to když to nejde. Každopádně mě prospívání našeho klučíka asi přivede do blázince..a to myslím smrtelně vážně :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
2.2.10 12:36

strlen vítej v klubu.......to co popisuješ jsem taky mívali, teď zatím už tři týdny relativně v klidu, sice ani náhodou nepije tolik koli by měla, ale aspoň něco. :roll:
Jinak u nás pití mlíka funguje jen v posteli na boku, jinak nepije ani náhodou, jako na rukách či v sedátku to fakt nehrozí u nás. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.2.10 12:59

strlen a Macek je zatím jen na mlíčku? Nebo pije i čaj? U nás teda se nepije nic jiného než mlíko, čaj , vodu, prostě nic nedá do huby. Zatím se teď chytla trochu příkmů, tak aspoň něco. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
strlen
2.2.10 13:30

Teď je na Hippu 1 (před měsícem jsme přešli z Nutrilonu, protože ten mu teda nešlo už vůbec vnutit). Čajík popíjí někdy za den 50 ml jindy i 80ml, střídám ovocný s heřmánkovým.****

• Citovat
  • Upravit
radulaur
2.2.10 14:11

taky zdravím, jo taky je mi to naprosto povědomé.u nás se to ed zlepšilo na Bebě senzitiv, ne že by pila nějak víc, ale už u toho aspon tak neječí, i když techniku plivání mlíka má v malíčku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová