Klub nepapánků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.2.10 13:00

Pudlo tak u nás teda nic moc, před 11hod si dala 80ml mlíka, no s chutí to ale nebylo, po 12 hod snědla trochu příkrmu asi tak 10 mlaých lžiček a teď chrní. Taky jsem si všimla že se jí něco udělalo na rtíčkách, jako afta to ale nevypadá v puse nemá nic, myslí že s jídlem to nemá nic śpolečného protože dudel dudá normálně, tak že kdyby jí to bolelo tak by se asi tvářila jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.2.10 14:03

Katy, nebude to moučnivka?
já totiž mám pocit, že ta je u nás příčinou nechutenství. Já si vždycky myslela, že to nebolí, ale přešla jsem k jiné mudře a ta tvrdí, že to bolí a pálí a že pokud je ta kvasinka i v těle, tak to fakt způsobuje nechutenství. U nás je ve střevech stopro, protože včera měl i hooodně osypanou prdelku a to je prý další efekt :-( a my s ní bojujeme už přes měsíc, genciána byla na prd, furt se to vracelo.

takže od včerejška léčíme nizoralem a sice pije furt jen ve spánku, ale díky bohu už alespoň 130…předtím vypil s bídou 50. Když je vzhůru, nevypije nic, prostě musím uspat a pak..asi ho to vážně bolí.

k nečemu se prostě musím upnout, jinak bych se z toho zbláznila. teď máme léčbu na 7 dnů, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.2.10 14:04

a jinak dudlík dudá taky v naprosté pohodě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 14:06

Allo myslíš? Ona to má jen na rtíčkách a je to jako by se jí loupaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.2.10 14:13

Katy, jo jo, malej to měl taky na rtíkách, tak jsem si toho všimla..ale při bližším a důkladném zkoumání to měl i na vnitřní straně tváří. Jsou to takové bílé skrvnky, mapky, co nejdou otřít…

na té fotce to není pořádně vidět, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 14:17

jo jo přesně tak a co s tím? A kde k tomu jak přišla? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.2.10 14:28

je to kvasinka candida…většinou se to chytá z dudlíků, saviček, hraček co olizují…většina doktorů radí vytřít pořádně genciánou + vydesinfikovat hračky a dudlíky (lépe koupit nové)…nám to ovšem bylo totál naprd..takže teď mi mudra předepsala nizoral tablety, rozpustím jednu ve vodě, gázou tím vytřu fakt pořádně pusinku, on určitě i trochu spolyká, tak to nevadí a do toho nasadila probiotika. na tu prdelku imazol. Je to boj, rádo se to vrací…

většinou fakt tvrdí, že to rozhodně nebolí. ale když si tak uvědomuju, měla jsem to na bradavkách, když jsem ještě kojila a bolelo to jak čert.

u nás snad lepší, teď vypil 130 :-) takže za dnešek už kolem 650, jupíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 14:30

allo ten nizoral asi bez předpisu nekoupím co? Kámoška mi poslala článek a teda jsem pěkně vyděšená.
 http://primar.sme.sk/…lbicans.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.2.10 15:41

Katy, já myslím, že tak zlé to není :-) ale vidíš, o tom nechutenství tam píšou taky.

Pokud nezabere léčba povrchová, dá se předepsat antimykotický sirup. Moje mudra teda chce nejdřív zkusit ten nizoral a že potom uvidíme. Jestli se dá nizoral koupit i normálně to netuším, já měla recept.

Jinak na netu jsem četla, že hodně zabírají tyčinky Pagavit, já je ovšem nikde nesehnala.

to je děsný, jak hledáme furt příčinu za nejezením našich dětí co? a třeba prostě jen nemají hlad, i když tomu se mi fakt nechce věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
4.2.10 17:24

hele na moucnivku kamaradka pouzivala volne prodejny prostredek Octenidol a MUDra mi na vsechny bolestive afekce v pusince doporucila nejaky Skinsept mucose -ten prej i znecitlivuje - oba prepúaraty nejdou sehnat, ten prvni kamoska objedala z nejake lekarny v ostrave.
jdu vysterilizovat vsechny dudlicky, uz jsem to asi 5 dni nedelala, predtim denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 17:36

No tak já nakonec koupila borglycerin, borax homeopatikum, a nějaký gel do pusiny co je sice více méně na zuby, ale píšou tam i na mírně zánětu v ditině ustní, ta že to je vlastně i ta moučnivka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
4.2.10 18:37

jinac teda u moucnivky bych ocekavala, ze kolem toho bileho to bude zarudle (zanet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 19:13

hmm tak zarudlé to vůbec nemá. :think: No zítra volám dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulaur
4.2.10 20:58

ahojky, u nás taky jak na houpačce, po 2 dnech relativně slušného jídla 65Oml za den zase zpátky na 5OO, ale aspon bez jekotu.
Katy na tu kvasinku je taky dobré vytřít pusinku celaskonem/bud normálně rozpustit vit C ve vodě nebo si v lékárně koupit vit C na injekční podání a tím to vytřít/. Jinak celkově Mycomax sirup, ten je na recept.Tak držím palce at to rychle přeléčíte.

• Citovat
  • Upravit
4688
5.2.10 10:27

Holky, u nás krize, jak mi malej jedl alespoň ve spaní, tak teď už ani to ne…ach jo, už fakt nevím jak dál

Pudlo - dotaz na Tebe…jak jsi dostala u Fuchse neocate?? já si myslím, že to u nás bude asi ABKM, sice pije HA bebu, ale je hrozně zahleněný a kašle (všichni tvrdí, že je nastydlý, já myslím, že to má z mlíka, začlo to od tý doby, co jí dostal), zkoušela jsem i allergy care, ale to nedá do pusy a plive to jak blázen - zkoušela jsem mu to několikrát v noci a výsledkem bylo, že nevypil za celou noc vůbec nic.

Já jsem si u Fuchse vydobila termín už za 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová