Kočárek 4 baby rapid 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Giv
96
23.6.14 08:18

@ramadaZ máme červený a opěrka jde až do lehu. Vybírala jsem tak úmyslně jelikož malému bude 8m ještě nesedí a kočár používáme na cestování ať do auta neskládáme ten „velký“ z trojkombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.6.14 12:56

Dobry den je super nejde do uplneho lehu to nejde ma to 3polohy a barvu mam svetlouce modrou ramadaZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
23.6.14 21:13

@v.honza Já jsem na to dnes koukala a zároveň zkoušela(ještě ho plně nevyužíváme) a to polohování má podle mého mnohem více poloh než tři. Jak je to polohování na ten pásek tak se to dá v podstatě nechat na jakékoliv úrovni, kterou pochopitelně kočárek dovolí.
Máme to stejně u sporťáku z trojkombnace a ten je na stejném principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.10.14 18:54

Holky a nemáte někdo foto dítka v tomto kočárku jen pro představu? u nás v obchodech s kočárky tento není, a mě se moc líbí, tak bych chtěla vidět jak je velký apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 22:21

Prosím kolik cm má lehátko když se položí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.2.15 14:48

Dobrý den. mohla bych se zeptat, pokud někdo bude reagovat. Jak se vám jezdí s kočárkem. Moc se mi líbí sice letošní verze, ale myslím že konstrukcí je stejný. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.3.15 19:22

@niccc 2 Mame ho a je velice prostorný a pěkný :) hezky se sním jezdí, je oproti jiným golfáčum takový bitelnejší, což mi vyhovuje, když je ted ještě ošklivo a fuči vítr :) Měli jsme na týden pujčený jiný golfky a katastrofa :/ Vsude profukovalo, latka byla uplně slaba a celkově byl na prd, takže za mě ho doporučuji, akorát mi teda docela překáží brzda, věčně do ní kopu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
4.3.15 19:41

@niccc 2 Já měla tu starší verzi. S kočárkem jsem byla spokojená co se týká jízdních vlastností. Úžasně lehounký a na skládání taky super. Jen u té straší verze mi vadila stříška, která téměř nekryla a museli jsme vyměnit především kuli prostoru. Syn je bych řekla drobek a na roce a kousek se nám do kočárku nevešel :-( přečuhovala mu hlavička nad opěrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.3.15 20:04

@Giv Tak to jste museli mít habana, protože na dýlku ma 96 nebo 100 ted přesně nevím, ale pod 96 nema :) Takže mate asi dluhana doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
5.3.15 08:50

Holky tak my už ho máme objednaného, doufám že se tam vejde, má přes 80cm a jiný kočárek už kupovat nechci, tak doufám že bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
5.3.15 09:03

@Sariiiiii @niccc 2
Tady je synovi rok a kousek. Má necelých 10kg a cca 80cm.
Snad budete spokojená. Jak říkám já jsem byla až na tu velikost proto jsem měnila. Ještě teď my v kočárku nědky spí a tady by nebyla šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
3.10.15 11:13

Cca za týden budu tento kočárek taktéž objednávat, chci ho jako lehčí, skladnější pro syna na cestování do města atd. Tady u nás na vesnici necháme těžší sporťák z trojkombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí